http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, helmikuuta 13, 2013

Dornerin lompakko löytyi maan tasalle palaneen mökin sisältäGuardianin mukaan Christopher Dornerin lompakko löydettiin maan tasalle palaneen mökin sisältä. Se löytyi kuulemma palaneen ruumiin viereltä.


Tässä taas on varsin kummallista, että kuinka voi henkilöllisyystodistus säilyä tunnistettavana näin rajun tulipalon jälkeen. Aikanaan 9/11 lavastetuissa terrori-iskuissa yhden konekaapparin Mohammad Attan passin väitettiin löytyneen maan tasalle palaneen WTC:n raunionista. Kuvasta vielä näkyy, että eipä se laminaattimuovi oikein palanut ollenkaan. Että se on varmaan tämän Dornerinkin ajokortti teräksestä tehty. Kun se on tulenkestävää materiaalia.Los Angelesin poliisi (LAPD) piti tapahtuneesta tiedotustilaisuuden varhain Suomen aikaa ja kertoivat, että poliisi ei löytänyt Dornerin ruumista maan tasalle palaneen mökin sisältä. Eli tämä on nyt vähän kyseenalainen tapaus ja näyttäisi olevan varsinainen mysteeri, että mistä tässä on oikeasti ollut kyse. Se nyt kuitenkin on selvää, että tämän ex-poliisin nettiin laittama manifesti oli lähes täysin tekaistu. Hän saattoi tulla väärinkohdelluksi poliisina, josta koki suurta vääryyttä. Mutta kaikki ne kohdat missä hän muka puolusteli automaattiseiden totaalikieltoa Yhdysvalloissa. Niin ne kohdat eivät käy millään lailla järkeen tämän tapauksen kanssa. Koska tuollaista politiikkaa ajaa vain salaisen maailmaneliitin hallinto ja USA:n hallitus.
Näitä tapauksia kuten Sandy Hookin kouluammuskelua yhdistää se, että ne ovat miltei aina armeijan pimeän budjetin psy-op operaatioita. Eli psykologisia operaatioita, jotka tunnistaa tuosta jumalattomasta media-showsta. Missä jokaisen Jenkkiläisen suuren uutiskanavan helikopterit pörräävät tapahtuma-alueella tunnista toiseen ja kaikki lähetetään livenä ulos. Sitten television katsojilta odotetaan jännitystä ja pelkoreaktiota, jotta tämä psy-op saataisiin parhaimmalla tavalla onnistumaan. Aivan samaa linjaa käytetään näissä kouluampumistapauksissa, joista ollaan myös tehty äärimmäinen mediamyllytys show.

Sitten taas jos jossain päin Jenkkejä joku oikeasti päästään sekaisin oleva alkaa ammuskelemaan siviilejä ja hallinnolla ei ole juurikaan poliittisia intressejä asiaan. Niin nämä tapaukset korkeintaan uutisoidaan vain pari kertaa mediassa ja sen jälkeen unohdetaan kokonaan. Kuten Rauni-Leena Luukanen-Kilde on useasti sanonut, että näissä tapauksissa täytyisi aina kyseenalaistaa se, että kuka näistä hyötyy. Sillä vanha sanonta, että seuraa rahaa, eli follow the money. Niin se vielä lähes aina oikeiden syyllisten jäljille.


Voi vaan tästä tapauksesta ennustaa, että siinä vaiheessa kun Yhdysvaltain hallinto aloittaa kansalaistensa laillisten aseiden virallisen takavarikoinnin. Niin ne jotka eivät suostu aseistaan luopumaan ja linnoittautuvat koteihinsa. Niin liittovaltion agentit FBI:n ja poliisien SWAT-ryhmien johdolla polttaa vielä useita perheitä sytyttämällä Waco tyyliin heidän talonsa tuleen ja antavat palaa maan tasalle. 

Lähteet: http://www.guardian.co.uk/world/2013/feb/13/christopher-dorner-wallet-found-cabin-reports

http://www.abovetopsecret.com/forum/thread925664/pg1