http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, helmikuuta 13, 2013

Dornerin manifesti on kuin Yhdysvaltain hallinnon kirjoittamaOte väitetystä Christopher Dornerin manifestista.

"Jos teillä olisi ollut hyvin toteutetut automaattiaseiden kieltolait niin tällaista ei olisi tapahtunut.

Nyt on todellakin tullut aika muuttaa tämä aselaki ja säästää monia ihmishenkiä.

Miksi kukaan tarvitsee automaattiaseita pelkästään metsästykseen?

Miksi kukaaan tarvitsee aseiden äänenvaimentimia?

Tarvitseeko joku AR-15 rynnäkkökivääriä?"Eli onko kovin uskottavaa, että elämäänsä v*ttuuntunut ex-poliisi joka alkaa leikkimään John Ramboa ja on pelannut koko uransa aseiden parissa. Onkin totaalisten asekieltolakien kannattaja ja lähtee tappamaan sen vuoksi, että saisi tiukat aselait Yhdysvaltoihin?


Eihän tässä ole mitään järkeä. Sillä nuo edelläolevat lauseet on kuin suoraan nykyisen Yhdysvaltain hallinnon suusta ja vain fastistinen hallinto haluaa toteuttaa täydellisen asekiellon koko maailmassa ja Yhdysvallat on yksi osa tätä täydellistä aseistariisunnan suunnitelmaa.

Mutta myös Suomi kuuluu mukaan tähän suunnitelmaan, koska Suomessa on maailman kolmanneksi eniten aseita väestöön suhteutettuna. Vaikka täällä ne ovat metsästysaseita. Täällä sitten tarvittiin peräti kaksi ennalta lavastettua kouluampumistapausta, jonka jälkeen vasta Vanhasen hallitus aloitti aselakien tiukennuksen tämän Kauhajoki-komitean johdolla.

Yhdysvalloissa tilanne on nyt sellainen, että joukkomurhia tulee myös jatkossa siihen asti kunnes kaikki aseet on saatu kiellettyä kokonaan. Mutta se tilanne johtaa ennenpitkää täydelliseen sisällissotaan. Sitten vielä kun ihmiset siellä eivät suostu luopumaan aseistaan ilman vastarintaa, niin näemme uutiskanavilta näitä Waco-tyylisiä piiritystilanteita viikosta toiseen. Joissa liittovaltion viranomaiset polttavat siviilejä elävältä sytyttämällä taktisesti piiritystilanteessa olevat talot tuleen. Tämä on sitten sitä demokratiaa. Pikemminkin täyttä valtiollista fasismia uuden maailmanjärjestyksen malliin.Tuo vielä, että tässä Dornerin manifestissa mainittiin tämä AR-15, joka on USA:n armeijankin käyttämä rynnäkkökivääri. Niin Sandy Hookin kouluammuskelussa pääepäillyn Adam Lanzan väitettiin käytettäneen juuri kyseistä asetta. Hänen väitettiin ampuneen 27 ihmistä kuoliaaksi 2 min. 35 sek. aikana. On siinä aikamoinen suoritus yhdeltä 20-vuotiaalta nuorelta mieheltä, joka ei ole edes armeijaa käynyt.