http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, helmikuuta 12, 2013

30-vuotias nainen kuoli kolajuomaan30-vuotias uusiseelantilainen nainen Natasha Harris kuoli juotuaan päivittäin n. 10-litraa kolajuomaa.  Kuolinsyytutkijan mukaan kuolinsyyssä oli kolajuomalla merkittävä osuus.

Kuolinsyytutkija David Credar laski, että n. 10 litran coca-cola annos sisälsi yli kilon sokeria, joka on vielä näissä kolajuomissa korvattu vieläkin vaarallisemmalla glukoosi-fruktoosisiirapilla. Se kun on halvempaa kuin valkoinen sokeri. Mutta tämä fruktoosisiirappi on sellainen aine, että se menee suoraan maksaan ja kalkkeuttaa verisuonia.Näinä aikoina vielä erityisesti nuoriso ja monet lapset ovat näiden ns. energiajuomien suurkuluttajia ja seassa kun on edelleen tätä samaa fruktoosisiirappia, jonka pitkäkestoinen vaikutus voi johtaa samaan mitä tälle uusiseelantilaiselle 30-vuotiaalle naiselle kävi. Eli hampaat mätänivät suuhun ja lopulta sydän pysähtyi kun verisuonet olivat jo liian paljon kalkkeutuneet.

Mutta sen sijaan, että näistä virvoitusjuomista tehtäisiin aidosti ja rehellistesti tutkimuksia. Tapahtuukin usein se, että näiden elintarvikejättien taholta maksetaan rahoittamaan kaikkia huuhaa tutkimuksia, joilla edistetään näiden kolajuomien menekkiä. Eräs näistä on varsin tuore tutkimustulos, jossa todetaan että coca-cola avaa tehokkaasti suolistotukoksia

Oli tälläkin tutkimustuloksella varsinainen ajoitus, että se julkistettiin juuri kun tuli tämä ikävä kuolinuutinen maailmalta, jossa joku 30-vuotias nainen oli kuollut coca-colaan. Niin sitten järjestelmällisesti ja systemaattisesti Coca-Cola corporation inc. saa pöydän alta tuon tutkimustuloksen vedettyä koko maailman mediassa tiskiin. Jottei vaan coca-colan brändi pääsisi yhtään heikentymään.Lisäksi monet coca-cola juomien kuluttajat pyrkivät tietoisesti välttämään sokeria ja käyttävät tämän vuoksi sitten aspartaamilla makeutettuja juomia. Mutta eivät tajua, että kyseinen makeutusaine on täysin biologinen ase ja sen lanseerasi aikanaan Donald Rumsfeld, joka tuolloin houkuteltiin Searle-yhtiön toimitusjohtajaksi.Yhdysvaltain elintarvike- ja lääkeviranomaiset suhtautuivat alun perin nihkeästi aspartaamin hyväksymiseen. Aspartaamin patentti oli yhsysvaltalaisen lääkejätin Searlen hallussa. Searle teki ensimmäiset kokeet aspartaamin turvallisuudesta omissa laboratorioissaan. Ne kokeet ovat yhä yksi tärkeimmistä todisteista aspartaamin käyttöä vastaan. Kaksi Searlen  omaa tiedemiestä pyrki virallista tietä vaikuttamaan siihen, ettei aspartaamia hyvkäsyttäisi, koska he olivat huolissaan sen terveysvaikutuksista.

Donald Rumsfeld houkuteltiin tuolloin Searle-yhtiön toimitusjohtajaksi. Hän vaikutti poliittisilla suhteillaan siihen, että huolimatta hälyttävisätä tutkimustuloksista aspartaami hyväksyttiin yhdysvalloissa.

Tutkimuksissa on havaittu, että jo pienikin määrä aspartaamia aiheuttaa muutoksia rottien aivolisäkkeissä. Aspartaamin puolustajat totesivat, etteivät rottakokeet todista mitään ihmisistä.

On havaittu tilastollisesti merkitsevää nousua pahanlaatuisten kasvainten ja leukemian määrissä, kun koerotille annetttiin ravinnossa erilaisia määriä aspartaamia. Tutkijat arvelevat, että syöpäkasvainten ja leukemian saattaisi olla yhteydessä aspartaamin sisältämään metanoliin, joka niin hiirten, kuin ihmistenkin elimistössä muuttuu formaldehydiksi.

Tällähetkellä turvallisena pidettynä aspartaamin päivittäinen saantimäärä (ADI) on 40mg painokiloa kohti. Keskimäärin tämä tarkoittaa 6- vuotiaalle noin 600mg päivässä.

Mutta kuinka moni keinotekoisten makeutusaineiden käyttäjä oikeasti teitää, mikä on hänen päiväsaantinsa?
Kuinka moni kevytpepsin juoja ja aspartaamijogurtin syöjä tai keinotekoisesti makeutettujan hera- tai muun proteiinivalmisteen syöjä tarkkailee päivittäistä saantiaan ja kirjaa ne ylös, jotta havahatuu sitten, kun yläraja lähestyy?" Kuvassa näkyy yksi aspartaami-rotta. Joten kuten kuvasta näkyy niin hyvin näyttäisi toimivan. Kasvaimien määrällä on suora yhteys aspartaamin lisääntyneeseen käyttöön.

Lähteet: http://www.iltasanomat.fi/terveys/art-1288539715904.html?pos=ok-nln

http://www.studio55.fi/lahipiirivoimavarana/artikkeli.shtml/1340655/laakari-kertoo-nain-haitallisesti-light-juomat-vaikuttavat-elimistoosi

http://lowcarbdiets.about.com/od/nutrition/a/fructosedangers.htm

http://ei-koodeille.blogspot.fi/2011/07/aspartaami.html