http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, helmikuuta 07, 2013

Hakkeriryhmä Anonymous kehuskeli hakkeroineensa itsensä Yhdysvaltain keskuspankkiinKansainvälisen hakkeriryhmä Anonymouksen ilmoitettiin iskeneen äskettäin Yhdysvaltain keskuspankkiin. Sen kerrottiin olevan osa OpLastResort-kampanjaa, jossa on tarkoitus kostaa nettiaktivisti Aaron Swartzin salamurha. Swartzin salamurha lavastettiin näyttämään itsemurhalta ja median mukaan hän teki siis itsemurhan, millä tiettävästi pyrittiin ehkäisemään hänelle tullutta marttyyrin mainetta. Mutta marttyyrin viitan hän sai jokatapauksessa yllensä, sillä hyvin moni aktivisti tietää totuuden hänen hämärästä kuolemasta.Tämä internetin tietomurtajien väitetty kollektiivijärjestö ANONYMOUS on komeillut valtamedian uutislööpeissä vähän väliä ja kukaan ei oikein tunnu tietävän, että keitä nämä muka hallinnon tasolla pelätyt hakkerit oikein ovat. 

Silti Yhdysvaltain maailman kattavimmat vakoiluorganisaatiot NSA ja Echelon pystyvät jäljittämään kenet tahansa internetissä ja se on sotilastahoille lasten leikkiä. Mutta tämä ANONYMOUS onkin sitten aina kaksi askelta edellä ja katoaa jättämättä jälkiä. Joten jääkin enää aika vahvat eipäillyt, että tämä kollektiivi hakkeriryhmän näkymätön käsi onkin toiminut koko ajan USA:n hallinnon kulisseissa CIA:n puolelta. Mutta ei tätä huomata vaan uskotaan jokainen uutinen, joka tästä ANONYMOUS hakkerityhmän tekosista uutisoidaan. Samalla myös tämä ANONYMOUS pistetään vielä mediassa tukemaan Syyrian kapinallisia jne. Joten eiköhän tämä jo viimein paljasta sen, että kyseessä on CIA:n peiteoperaatio. 

 Lähde: http://www.digitoday.fi/tietoturva/2013/02/06/kostosarja-jatkuu-anonymous-kehuskelee-murrolla-usan-keskuspankkiin/20132054/66