http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, helmikuuta 12, 2013

Yhdysvaltalainen salaliittokirjailija murhattiin kylmästi perheineen lavastamalla tapaus itsemurha-perhemurhaksiPoliisin mukaan torstain 31.1. ja lauantain 2.2. välisenä aikana lentokapteeni Philip Marshall murhasi 14-vuotiaan Macaila-tyttärensä ja 17-vuotiaan Alex-poikansa Forest Meadowsin pikkukaupungissa, minkä jälkeen hän ampui itsensä. Marshall oli ampunut omistamallaan pistoolilla myös perheen koiran toisessa huoneessa. Hän itse makasi verilammikossa kotinsa ovensuussa pistooli allaan.

Molemmat lapset ja isä kuolivat kukin yhdestä päähän ammutusta luodista. Piirikunnan sheriffin mukaan lapset olivat kuollessaan nukkumassa samassa huoneessa ja kuolivat vuoteeseen.

Marshallin entinen vaimo oli matkalla Turkissa verityön tapahtuessa.

Tiiviisti rakennetun yhteisön asukkaat ja perheen ystävät ja naapurit ovat olleet ällikällä lyötyjä murhenäytelmästä, jota kukaan ei osannut odottaa.

Marshall oli tullut tunnetuksi kirjastaan "The Big Bamboozle: 9/11 and the War on Terror" (Suuri huijaus: 9/11 ja terrorismin vastainen sota). Kirjassaan hän esitti todisteita sille, että George W. Bushin hallinto ja Saudi-Arabian tiedustelupalvelu olivat sekaantuneet syyskuun 11:nnen iskuihin. Kirjoittaessaan kirjaa Marshall sanoi pelänneensä olevansa vaarassa.

Marshall kirjoitti viime vuonna:

"Virallinen versio, jonka mukaan joku kummitus (Osama bin Laden) jostain toisella puolella maailmaa olevasta luolasta käsin päihitti koko sotilaallisen puolustusjärjestelmämme, on täysin järjetön."

Marshall viittaa kirjassaan mm. FBI:n dokumentteihin, joiden mukaan väitetyt lentokonekaapparit olivat tiedustelupalvelun seurannassa tammikuusta 2000 lähtien, jolloin he saapuivat Yhdysvaltoihin. Hän katsoo, että maan ilmapuolustuksen tarkoituksellinen lamaannuttaminen oli välttämätöntä iskujen onnistumiselle.

1980-luvulla Marshall suoritti CIA:lle lentoja myöhemmin paljastuneessa Iran-Contra-jupakassa, jossa Iranille myydyn asemateriaalin tuotoilla rahoitettiin lainvastaisesti Nicaraguan vasemmistohallitusta vastaan taistelevia Contra-sissejä.

Marshall perustaa näkemyksensä sekä lentokapteenin työssä hankkimaansa asiantuntemukseen että kongressin vuonna 2002 julkaisemaan raporttiin, jossa käsiteltiin 80 sivun verran saudien yhteyksiä 9/11:een. Vuoden 2012 maaliskuussa kaksi entistä senaattoria, Bob Graham ja Bob Kerreytotesivat valaehtoisissa lausunnoissa, että näkemänsä salaiseksi julistetun tiedon perusteella he katsovat Saudi-Arabian hallinnolla olleen suoran osuuden syyskuun 11:nnen iskuissa.

Marshallin kustantajan tiedottaja on kommentoinut tapausta sosiaalisessa mediassa. Hän oli tavannut Marshallin tiistaina 29.1. - muutama päivä ennen murhenäytelmää. Hänen mukaansa mies oli hyvinvoivan oloinen ja innoissaan uusista, tekeillä olevista projekteista, kuten Iran-Contra-skandaalia koskevan kirjan julkaisemisesta. Tiedottaja toteaa mm. näin:
"Hän oli vakuuttunut siitä, että oli saanut selville 9/11-iskujen TODELLISET tekijät. [...] Olimme äskettäin olleet yhteydessä 9/11-komission jäseniin sekä ulkomaiden kansalaisiin."
Marshall oli viime vuonna useita kertoja haastateltavana 9/11:stä Coast to Coast -radiokanavalla. 

Toimittajan huomioita:

Daily Mail näyttää ruudunkaappauksen Macailan tviittauksesta, jossa tyttö kirjoittaa "Olisiko väärin jos heittäisin kissani sisäänvedettyine kynsineen iskäni naamaan tällä sekunnilla?... #vittuuntunut" (ks. alla):
Tällaisella teini-ikäisen tavanomaisella avautumisella Daily Mail pyrkii kenties tekemään väitetyn laajennetun itsemurhan uskottavammaksi. Marshallin ja tyttären suhdetta pidettiin läheisenä. Lisäksi hän oli mm. siirtänyt työtapaamisensa voidakseen seurata poikansa jalkapallo-ottelua. Joissain artikkeleissa on viitattu episodiin vuonna 2008, jossa Marshallin väitettiin läimäyttäneen vaimonsa sisarta poskelle, mutta syytteistä luovuttiin. Viime aikoina Marshallin ja entisen vaimon välejä pidettiin hyvinä, ja kuusi viikkoa aiemmin he olivat matkustaneet yhdessä Turkkiin liikematkalle. Naapureiden ja ystävien mukaan hän oli tasapainoinen ihminen ja huolehtiva isä.

Itsemurhalle ja lasten murhalle ei ole toistaiseksi esitetty uskottavaa motiivia.

Väitetyssä laajennetussa itsemurhassa on useita epäilyttäviä piirteitä, joista yksi on se, ettei yksikään naapuri kuullut laukauksia. Forest Meadows on golf-kentän ympärille rakennettu yhteisö, jossa vierekkäiset talot ovat 5-10 metrin etäisyydellä toisistaan kapean tien molemmilla puolilla, kuten Google Mapilla voi nähdä.

Asukkaiden mukaan puttausten äänet saattoivat kantautua selkeästi golf-kentältä, joten on erikoista, ettei yksikään muutamien kymmenien metrien säteellä asunut naapuri kuullut laukauksia. Tämä viittaa vaimentimen käyttöön, mutta miksi laajennetun itsemurhan tekijä olisi tehnyt niin? Toisaalta jollei aseessa ollut vaimenninta, kuten poliisi kertoo, miten murhaaja olisi onnistunut tappamaan molemmat lapset tarkalla päälaukauksella herättämättä ensin toista? Tämä voisi selittyä lasten huumaamisella. Toksikologiaraportti on edelleen valmisteilla.

Toinen epäilyttävä piirre on perheen koiran ampuminen. Uskottava selitys sille on, että taloon tunkeutuneet tappajat halusivat ensimmäiseksi hiljentää koiran, jottei haukunta olisi kiinnittänyt naapurien huomiota. Jos perheen isä olisi ensimmäiseksi ampunut koiran, viereisessä huoneessa normaalisti nukkuneet lapset olisivat varmaankin heränneet laukaukseen, ja jos hän ampui koiran vasta ammuttuaan lapset, koiran olisi kuvitellut alkaneen elämöidä laukausten äänistä.

Viranomaiset käytännössä julistivat tapauksen jo tutkimusten alussa laajennetuksi itsemurhaksi (murder-suicide), vaikka Marshallin murhaamiselle on useitakin mahdollisia motiiveja. Lukemissani artikkeleissa ei myöskään ole ollut mainintaakaan murtautumisjälkien tutkimisesta, minkä luulisi olevan olennaista tämänkaltaisessa tapauksessa.

Jos Philip Marshall murhattiin, teolle on löydettävissä motiiveja mm. tiedustelupalvelujen tahoilta. Mutta miksi myös teini-ikäiset lapset piti murhata? Jotkut kommentoijat ovat pitäneet tätävaroituksena toisille ilmiantajille.

Tavoitteena saattaisi olla myös yhdistää "hullut, vaaralliset ihmiset" ja käsite "salaliittoteoria" ja siten saattaa salaliittoteoriat entistä arveluttavampaan valoon. Toisaalta on jopa spekuloitu, että perhesurmassa voisi olla kyse Yhdysvaltain tuoreehkon kansallisen puolustuslain (National Defense Authorization Act) mukaisesta toiminnasta, jossa Marhshall luokiteltiin "vihollistaistelijaksi" (enemy combatant) ja määrättiin eliminoitavaksi. Paikalla olleet perheenjäsenet olivat tässä näkökulmassa "oheisvahinkoja" (collateral damage), jotka täytyi vaientaa "kansallisen turvallisuuden" nimissä.
Ehkäpä yksi todennäköisen murhan motiiveista oli tekeillä oleva kirja Iran-Contra-skandaalista ja huomio, jonka tämä olisi mahdollisesti herättänyt myös 9/11-iskujen osalta.

Toimittaja: Vesa Raiskila (Verkkomedia)Tässä siis näemme miten kansainväliset keskustiedustelupalvelut toimii, jotka toteuttavat nyt kasvottoman valtaeliitin Yhdysvaltain presidentti Barack Obaman hallituksen virallista tappolistaa, jolle voi päästä myös salaliittokirjailijat. Koska näiden teosten levikki on suurta ja herättää useita jopa miljoonia ihmisiä tästä kollektiivisesta unesta. Mitä taas tämä rikollinen maailmaneliitti on pyrkinyt pitämään tekohengityksellä kasassa.

Samalla myös valtamedia menettää otettaan meihin koko ajan ja rikollinen valtaeliitti joutuu painamaan paniikkinappulaa. Myös perinteisten sanomalehtien suosio on laskussa ja tämä saa taas mediatalot panikoimaan ja kehittelemään mm. maksullisia maksumuureja kuten Helsingin-Sanomat. Jolla he nyt sitten epätoivoisesti yrittävät saada maksullisesti pakotettua pysymään ihmiset heidän sivuillaan.

Vanha sanonta "TIETO ON VALTAA" pitää täysin paikkansa ja erityisesti internet on erittäin merkittävässä asemassa tämän suhteen, että kollektiivinen heräämisprosessi toteutuu täydessä yhteisessä synkronisaatiossa internetin kautta. 


PÄÄLÄHTEET: