http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, helmikuuta 07, 2013

CNN lavasti uutislähetyksiä jo 90-luvullaTämä videopätkä on peräisin vuodelta 1990 ja siinä silloinen CNN:n toimittaja Charles Jaco on raportoivinaan sodan keskeltä Saudi-Arabiasta. Mutta onkin todellisuudessa tv-studiossa lavasteiden keskellä.Charles Jaco Charles Jaco (s. 21. Elokuuta 1950  Poplar Bluff, Missouri) on Yhdysvaltalainen NBC:lleja CNN:lle työskennellyt toimittaja sekä kirjailija. Hän on parhaimmin tunnettu toiminnastaan persianlahden sodan aikana ja erityisesti silloin kun käynnissä oli Irakin ja Kuwaitin välinen sota, jota nimitettiin paremmin persianlahden sodaksi.Hollywood ja Pentagon ovat tehneet jo pitkään jatkuvasti yhteistyötä ja räikeimmin se tarkoittaa sitä, että uutiskanavat lavastavat sotatantereet suoraan tv-studiosta käsin ja tätä tehdään edelleen jatkuvasti. Tähän aiheeseen tartuttiin eräässä vuonna 2003 valmistuneessa Hollywood and the Pentagon dokumenttielokuvassa.

Siinä mm. kerrottiin totuus tästä erään USA:n armeijan naissotilaan Jessica Lynchin tapauksesta. Jossa tämän naissotilaan kerrottiin jääneen joidenkin vihollisten kynsiin vangiksi, jonka sitten USA:n armeijan erikoisjoukot kävivät vapauttamassa voitokkaan operaation jälkeen. 

Mutta todellisuudessa Lynch olikin vain joutunut lähi-idän komennuksellaan auto-onnettomuuteen, jossa joutui pyörätuoliin ja tämä tarina sitten käännettiin Hollywood propagandan voimin oikein elokuvaksi asti.

Tämä kaikki siis todistaa sen, että Yhdysvaltain hallinnon sotateollisuuden ja median harjoittama peli on täysin samaa mistä Häntä Heiluttaa Koiraa (Wag The Dog) elokuva kertoi.