http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

sunnuntaina, helmikuuta 17, 2013

Entinen USA:n armeijan tarkka-ampuja Chris Kylen murhan salatut taustat ja murhamotiivitYhdysvaltain armeijan entinen tarkka-ampuja Chris Kyle murhattiin 2. helmikuuta 2013 kylmästi keskelle Teksasilaista ampumarataa. Samalla sai myös surmansa hänen kolleegansa USA:n armeijan sotaveteraani Chad Littlefield.

Surmaaja saatiin myöhemmin kiinni ja hän on 25-vuotias entinen USA:n armeijan sotilas Eddie Ray Routh, jota sekä Kyle että Littlefield olivat auttaneet toipumaan post-traumaattisesta stressistä, joka on USA:n sotaveteraaneilla yleisin vakava psyykkinen oire.


Kuvassa Chris Kylen ja Chad Littlefieldin murhannut USA:n armeijan veteraani Eddie Ray Routh.


Mikä sai kilahtamaan entisen USA:n armeijan veteraanin ja tappamaan hänen kolleegansa teloitustyyliin ampumaradalle?


Koko tapaus viittaa vahvasti mielenohjelmointiin ja jenkkiläisittäin tästä käytetään sellaista termiä kuin vigilante programming

Chris Kyle on Yhdysvaltain armeijan Navy Seal-erikoisjoukkojen entinen tarkka-ampuja ja julkaisi kokemuksistaan kirjan, joka nousi bestselleriksi.

Mutta sitten taas kun mennään siihen, että mikä sai jenkkihallituksen tahot eliminoimaan hänet niin ne ovat varmasti liitännäisiä miehen henkilökohtaisiin näkemyksiin mm. Yhdysvaltain hallituksen ajaman aseiden totaalikiellon suhteen. Sillä Kyle antoi haastattelun Yhdysvaltalaiselle guns.com asejärjestölle ja tuo haastattelu on nähtävissä tuolla ylempänä. Siinä mies kertoo selvästi, että suhtautuu kielteisesti Obaman hallituksen aseiden totaalikieltohankkeeseen ja tämänkaltainen politiikka aselakien suhteen ei sovi todellakaan bestseller kirjailijalle. Tämän lisäksi miehellä oli Navy Seal erikoisjoukoista kiusallisia tietoja, joiden leviäminen eteenpäin pyrittiin estämään.

Chris Kylen kirja "American Sniper", kertoo hänen kokemuksistaan USA:n armeijan erikoisjoukkojen tarkka-ampujana. Kirja nousi Yhdysvalloissa bestselleriksi heti.

Mutta jos sitten mennään tähän Kylen murhan motiiveihin, niin taustalla on hänen henkilökohtaiset mielipiteet Yhdysvaltain hallituksen Natsi-Saksamaisista touhuista takavarikoida koko Yhdysvaltain kansan aseet pois.

Hänen murhaajaksi valikoitiin selvästi psyykkisesti tarpeeksi varma tapaus ja tällainen ent. USA:n armeijan post-traumaattisesta stressistä kärsivä henkilö on sopiva targetti. Koska taustalla on todennäköisesti myös masennuslääkkeiden käyttöä jne. 

USA:n armeijan veteraaneilla esiintyvä post-traumaattinen stressi ajaa yhä enemmän sotilaita itsemurhiin ja tilastollisesti jenkkiarmeijalla kuolee enemmän oman käden kautta, kuin taisteluissa. Mutta taas tällaiset sotilaiden tekemät murhat kotimaassa, niin ne ovat hyvin harvinaisia.

Kuitenkin tällaiset ex-sotilaat jotka kärsivät post-traumaattisesta stressistä ja vetävät vielä hyvin todennäköisesti masennuslääkkeitä siihen päälle. Niin ne on erittäin helppoja kohteita tämän jenkkihallituksen mustanbudjetin osastojen ohjelmoida tekemään tällaisia tihutöitä, jotta voitaisiin peitellä näiden salamurhien jäljet ja saataisiin ne näyttämään vain jonkun yksittäisen hullun ex-sotilaan tekosilta.Hyvin harva nimittäin tietää sen, että Yhdysvaltain armeijalla on koko ajan ollut myös sotateollisuuden käytösä nämä ns. aivopestyt sotilaat. Jotka Hollywoodin viihdeteollisuuden piirissä tuntevat nimen supersotilas (supersoldier) ja tavallinen kaduntallaaja kuvittelee edelleen, että kyseessä on vain jonkun jenkkiläisen sarjakuvayhtiö Marven comic'sin sarjakuvasankari. 

Lähteet: http://www.infowars.com/murdered-navy-seal-was-obama-gun-control-foe/