http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

lauantaina, helmikuuta 16, 2013

Maata kohti syöksynyt meteori ammuttiin ilmapuolustuksen toimesta Venäjällä ?

Venäjälle Chelsyabinskin alueelle iskeytyi meteoriitti 15.02.2013 ja se aiheutti paljon aineellista tuhoa yli kyydessa kaupungissa. Monet silminnäkijät saivat taltioitua tapahtuman videolle.

Venäjän sisäministeriön mukaan meteorin räjähdys tapahtui ilmakehässä Uralin alueella ja aikaansai voimakkaan paine-aallon, jonka johdosta useiden talojen ikkunat särkyivät. Kirkas välähdys nähtiin Sverdlovskin ja Tyumenin alueella.


Venäjän avaruuskeskus Roskosmos vahvistaa, että Chelyabinskin alueelle on osunut meteoriitti. Sen nopeudeksi laskettiin noin 30 km/sekunnissa. Osuma-alueelta on löytynyt myös kraateri, joka on kuusi metriä halkaisijaltaan. Kraateri räjähtäneen meteoriitin kappaleista löytyi Zlatoustin kaupungin alueelta. Paikalta ei ole havaittu kohonnutta radioaktiivisuutta.
Yhteensä 725 ihmistä on hakeutunut sairaalahoitoon, joista 112 on lapsia. Yhteensä 112 on jäänyt sairaalaan vammojensa takia.

Venäjän avaruuskeskus Roskosmos vahvisti päivällä, että Chelvabinskin alueelle osui meteoriitti. Sen nopeus oli laskettu n. 30 km/sekunnissa. Se sai myös aikaan kraaterin joka on n. 6 metriä halkaisijaltaan. Se löytyi Zlatoustin kaupungista.

Paikalta ei ole havaittu kohonnutta radioaktiivisuutta.

Yhteensä 725 ihmistä on hakeutunut sairaalahoitoon, joista 112 lapsia. Loukkaantuneita oli yhteensä 950.Lukuisien talojen ikkunat saivat vaurioita yli kuudessa kaupungissa, joinne räjähdyksen paine-aalto kantautui.

Lähteet: