http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, helmikuuta 28, 2013

Jokelan, Kauhajoen, Oriveden sekä Hyvinkään ampumavälikohtaus SSRI-lääkkeiden tuotos


Nyt se on virallista tietoa ja vahvistettu kaikkien näiden tapausten tutkintaraporteista, että Jokelan, Kauhajoen, Oriveden ja Hyvinkään ampumavälikohtausten yhteinen tekijä oli sama masennuslääke ja tarkemmin SSRI-serotoiininestolääkitys.

Lääkintäneuvos Tapani Sipilän mukaan Suomessa yli 10 000 alle 19-vuotiasta nuorta käyttää näihin samoihin kategorioihin kuuluvia masennuslääkkeitä, joita nuoret eivät saisi oikeasti käyttää niiden sisältämän riskin vuoksi. Kuvassa Kauhajoen kouluampuja Matti Juhani Saari. 

Mikä sitten saa nuoren päätymään raakaan joukkomurhaan?

Ensinnäkin olisi kaikkien syytä tietää se, että nämä Suomessa tapahtuneet kaksi koulusurmaa eivät ole olleet pelkästään näiden tekijöiden oman ajattelun ja suunnittelun tuotos. Niihin toki sisältyy monissa tapauksissa se, että epäillyt fanittavat mm. ulkomaalaisia kouluampujia ja heidän tekojaan. Mutta asian ydin on siinä, että näiden tapausten taustalla kun on tämä sama SSRI-masennuslääke. Niin tuo serotoiininestolääkitys laukaisee jonkun tekijän, jolla kohdehenkilö on sitten helppo altistaa laajemmalle mielenohjelmoinnille.

Norjan joukkomurhaaja Anders Breivik ohjelmoitiin kuulemma eräällä nettivideolla, jota hän tuijotti useita tunteja joka päivä ja kyseessä oli sotavideo. Myös samalla hypnoosimaisella suggestiolla nämä Suomenkin koulusurmaajat on todennäköisesti ohjelmoitu ja yleisin piirre näissä koulu ja joukkosurmien tekijöissä on se, että jokainen on sosiaalisesti enemmän tai vähemmän eristäytynyt. Eli jos henkilö on jo valmiistaan katkeroitunut maailmaa kohtaan ja linnoittautunut omaan yksinäisyyteensä ja popsii siihen vielä päälle hänelle määrättyjä SSRI-lääkkeitä. Niin se edesauttaa tällaisten tapausten kuten joukkosurmien syntyä.Kuvassa myyrmäen pommimies Petri Gerdt

Petri Gerdt oli vantaalainen kemiantekniikan opiskelija, jonka valmistama kotitekoinen pommi räjähti vantaan myyrmäen kauppakeskuksessa 11 lokakuuta 2002. (Huomaa vielä päivämäärä 11, joka on okkultistinen luku ja on esiintynyt useissa valtionterrorismi-iskuissa kuten 11. syyskuu 2011).

Myyrmäen pommi-iskussa kuoli yhteensä 7 ihmistä (Petri Gerdt) mukaanlukien.

Petri Gerdt oli tunnettu mm. internetissä useilta pomminrakennukseen liittyviltä keskustelupalstoilta mm. kotikemia foorumilta. Sieltä ei käy kuitenkaan ilmi millään tavalla, että hän olisi tarkoituksellisesti aikonut räjäyttää itse tekemiään pommeja julkisilla alueilla. Joten tämä viittaa siihen, että itse henkilö ei ole tietoisesti räjäyttänyt tuotakaan pommia mikä tuolla myyrmäen kauppakeskuksessa tuolloin räjähti. Tähän viittaa myös se tieto, että Israelin tiedustelupalvelu Mossad varoitti Suomea myyrmäen pommi-iskusta etukäteen. Joten jos tämä tieto pitää paikkansa niin siinä tapauksessahan tämä myyrmäen pommi-mies Petri Gerdt on syytön koko tapaukseen, sillä hänet oltiin ohjelmoitu kuten nämä muutkin Suomalaiset kouluampujat.

Petri Gerdt oli myös sosiaalisesti Pekka-Eric Auvisen tavoin eristäytynyt ja syrjäänvetäytyvä. Joten tämäkin on jälleen yhdistävä tekijä näissä tapauksissa.

Nämä edellämainitut henkilöt ollaan siis ohjelmoitu toimimaan kuin robotit, jotta Suomessa saataisiin lailliset metsästysaseet kielletyksi. Joten ovatko nämä ohjelmoidut tekijät sitten veritekoihinsa syyllisiä? Sillä heitä jotka heidät ohjelmoi ei olla vieläkään tuomittu missään ja heistä ei media kerro edelleenkään mitään. Sen sijaan ainoa sädeverho joka on alkanut repeilemään tässä näihin tapauksiin liittyvässä salailussa on tämä SSRI-lääkkeen yhteys ja siitä voimme olla hyvin kiitollisia, että näemmä myös Suomenkin mediaväen keskuudessa näyttäisi olevan suoraselkäisiä toimittajia, jotka uskaltavat ottaa nämä asiat esille. Kun taas myös tutkivajournalismi ja nämä blogit ovat avainasemassa näiden tietojen paljastumisen ruletissa.

Lähde: http://www.mtv3.fi/uutiset/kotimaa.shtml/2013/02/1714037/ss-nuoria-tappajia-yhdistaa-laake---laukaisi-vihan