http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, helmikuuta 08, 2013

Bill Gates maailmanväestölle suunatun globaalirokotteen keulakuvana


Microsoftin entinen pääjohtaja Bill Gates on tuomassa muiden maailman salaisen valtaeliitin globalistien kanssa maailmanmarkkinoille koko maailmanväestölle kaavaillun rokotteen. Se sisältää geenimanipuloituja proteiineja. Yhdysvaltain lääke- ja elintarviketurvallisuusjärjestö FDA on hyväksynyt rokotteen.

Rokote olisi tarkoitus antaa koko maailman väestölle 5-10 vuoden välein.

Itse rokotteen nimi on Flubok ja rokotetta valmistaa PSC (Protein Sciences Corporation).

Flubok-rokotteen tuoteselosteessa sanotaan, että se on trivalentti. Eli sisältää peräti kolmesta flunssaviruksesta peräisin olevia geenimuunneltuja proteiineja. Rokotetta tuotetaan eristämällä spodoptera frugiperda nimisestä ykköslajin toukasta soluja muuntamalla niitä geneettisesti niin, että ne alkavat tuottamaan suuria määriä hemaglutiinia. Eli flunssavirusproteiinia joka taas mahdollistaa flunssavirukselle tunkeutumisen kehoon.

Pakkausselosteen mukaan sivuvaikutuksia ovat mm. kasvohermohalvaus (Guillain-Barrén syndrooma), päänsäryt, anafylaktinen shokki, mylalgia (lihassärky), uupumus sekä hengitystietulehdukset.Ei ole epäillystäkään, että mikä on tämän globaaliväestöön kohdistuvan rokotteen todellinen agenda ja se on YK:n agenda numero 21 (depopulation). Eli väestön vähennys.Bill Gates on muutenkin kunnostautunut juuri rokotteiden puolestapuhujana ja viimeksi kun hän piti luennon kansainvälisessä TEDx tiede-konferenssissa. Niin hän otti puheeksi juurikin rokotteet ja sanoi suoraan, että "jos teemme tarpeeksi hyvää työtä, niin väestömäärä saadaan palautettua nollan tasolle". Eli tämä on suora viittaus depopulaatiosta, eli väestön vähentämisestä, joka toteutetaan rokotteilla.

Lähteet: http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=3&id=6773


Reuters: Insight: U.S. Government investment gives flu vaccines a shot in the arm
Health Impact News Daily: First genetically engineered fluvaccine now on the market
Flublok
Global Health Policy.net: Who´s funding WHO?
THL: Pekka Puska Kansanterveyslaitosten maailmanjärjestön IANPHI:n presidentiksi
IANPHI
Bakulovirus
JYU - Kirsi Ojala (FM): Väitös: Muokatun bakuloviruksen kohdennettavuus ja soveltuvuus geeniterapiaan (2004)