http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, helmikuuta 14, 2013

Poliisiradiosta kuultu; "Polttakaa se kusipää... Hakekaa se kaasu"

Tällä viikolla päättynyt ex-poliisi Christopher Dornerin ajojahti päättyi kaliforniassa sijaitsevan hiihtokeskuksen läheisyydessä sijanneeseen mökkiin ja sen piiritykseen. Nyt kuitenkin poliisiradiosta on tullut ilmi merkillinen poliisin lausahdus joka kuului poliisiskannerista, joka kuului vielä jonkin aikaa netistä suorana. Kunnes paikallinen poliisipiiri sulki sen turvallisuus syistä. 

Poliisiradiosta ehti kuulua poliisien huutoja useita kertoja; Polttakaa se kusipää. Hakekaa se kaasu (burn this motherfucker. Get that gas).

"Me aiomme polttaa hänet sinne sisälle elävältä". 

Myöhemmin nauhoilta kuuluu, että nyt on seitsemän poltinta paikoillaan ja nyt palaa.Piirityksen kohteena olleesta mökistä ei jäänyt juuri mitään jäljelle kuin vain savupiippu ja muutamat kivestä tehdyt seinämät.

Viranomaisten mukaan palo oli vahinko.

San Berdinandon piirikunnan sheriffi John McMahon sanoi tiedotustilaisuudessa; "Me emme ole tahallaan polttaneet mökkiä saadaksemme Dorneria ulos".

Poliisi on myös hyvin kiusaantunut kysymyksistä, jotka koskevat sitä kun Dorner asui useita päiviä tiettävästi tässä samassa mökissä aivan poliisin silmien alla komentokeskuksen naapurissa ja mökkiä ei tarkastettu kertaakaan.

Viranomaiset eivät ole vieläkään tarkistaneet, että kuuluiko mökin sisältä löytynyt ruumis Dornerille. Poliisi väittää kuitenkin olevansa aivan varma, että Dorner on kuollut.Mielestäni tämä koko yhden miehen viikon kestänyt ajojahti on ollut alusta lähtien suunniteltu psy-op. Sillä ei tätä olla uutiskanavilla esitetty minkään viihteen tarkoituksessa, vaikka se sitä on tietenkin monille ollut.

Nämä jenkkiläisten uutiskanavien propagandalähetykset ja niiden teho peruskatsojaan on valtava. Jolla on tarkoitus saada käännettyä katsojan huomio pois tällaisiin asioihin ja psy-op = psykologinen operaatio, jonka tarkoituksena nimenomaan on pelottelu-propagandan keinoin hallita väestöä pysymään kurissa. Jolloin propagandan uhri saadaan pelkäämään näitä median luomia mörköjä kuten tämä ex-poliisi Dorner.Aivan sama tekniikka toimii myös näiden Al-Qaida johtajien kohdalla, jossa pelkkä heidän kuvansa näyttäminen sanomalehdessä saa miljardeilta ihmisiltä löysät housuun. Mutta mikähän olisi reaktio, jos kerrottaisiin se totuus että monet näistä terroristijohtajista on valokuvattu Washingtonissa ja assistentteina toimivat samat tahot jotka työskentelevät Hollywodissa. Sillä Yhdysvaltain hallitus on jo useita vuosia tehnyt salaista yhteistyötä Hollywoodin-elokuvateollisuuden ammattilaisten kanssa ja yhdistänyt sen uutispropagandansa ykkösaseeksi.

Lähde: http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-1288540373983.html