http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, joulukuuta 01, 2020

Ranskan korona keskitysleirisuunnitelma vuodettiin julkisuuteen


Italialainen toimittaja Cesare Sacchetti sai haltuunsa salaisia dokumentteja, joista käy ilmi Ranskan hallituksen salainen koronasuunnitelma.
Marraskuu 2020 – lokakuu 2021: Liikkumisen asteittainen ja jatkuva rajoittaminen

Marraskuu 2020: Kevyt lockdown

Joulukuu 2020 – tammikuu 2021: Positiivisten tapausten lisääntyminen

Tammi–lokakuu 2021: Eristysleirien hankinnan (tai rakentamisen) nopeuttaminen jokaisella hallintoalueella (région) ja departementissa (département)

Tammi–maaliskuu 2021: Täydellinen lockdown (paljon tiukempi kuin rajoitusten ensimmäinen ja toinen vaihe)

Tammi–maaliskuu 2021: Työttömyysohjelman jatkaminen ja uudistaminen – kohti yleistä perustuloa

Helmi–lokakuu 2021: Covid-19:n suunniteltu mutaatio ja toissijainen virus Covid-21

Tammi–heinäkuu 2021: Covid-19 ja Covid-21:n hoitokapasiteetin ylitys


Huhti–kesäkuu 2021: Talouden epävakaus – toimitusketjun suunniteltuja katkeamisia – varastopulaa

Huhti–heinäkuu 2021: Uusia rajoituksia – kolmas lockdown

Huhti–lokakuu 2021: Perustulo-ohjelman asettaminen

Heinä–lokakuu 2021: Armeijan käyttöönotto liikkumisen kontrolloimiseksi


Joten tämän pitäisi jo viimeistään avata silmät, ettei tässä ole kysymys ollut missään vaiheessa mistään oikeasta holtittomasti leviävästä viruksesta, vaan kyseessä on ollut Maailmanpankin (IMF) ja YK:n juoni maailmantalouden tuhoamiseksi.


Suomen hallitus noudattaa samaa suunnitelmaa

Tästä Ranskan korona strategiasta huomaa heti, että se on tämä sama korona strategia, jota myös Suomen nykyinen hallinto on sitoutunut noudattamaan.


Suomen perhe- ja peruspalveluministeri Krista Kiuruhan lipsautti jo julkisesti, että kuinka tämä koronan leviämisvaihe on sovittu jo sovittu etukäteen, että tämä syksy vielä mennään normaalilainsäädännön pohjalta ja on sovittu, että tartuntojen määrä pidetään perustason ja kiihtymisvaiheen välissä.

Eli poliitikon kiemurtelevalla kapulakielellä tuota tarkoittaa sitä, että tämä "koronan leviämisvaihe" noudattaa tuota samaa kuin tuo Ranskan hallinnon salainen koronasuunnitelma... Eli marraskuu on leviämisvaihe.

Nyt Joulukuu mennään ennaltasovitusti, jolloin ilmoitetaan, että tartunnat ovat lisääntyneet.

Tammikuussa 2021 sitten alkaa myös Suomessa tiettävästi näiden korona keskitysleirien (virallisesti tartuntaleirit nimisiä paikkoja), jonne sitten aiottaisiin vangita näitä lukuisia suomalaisia koronakriitikkoja, joilla kuitenkaan ei ole minkäänlaista virusta itsessään, vaan ovat kaikki terveitä.

Uuden maailmanjärjestyksen vastustajat tässä eliitille ovat niitä suurimpia vihollisia, koska nämä ihmiset eivät suostu tanssimaan päivääkään näiden sairaiden ja sadististen psykopaattien pillin mukaan.

Tammi-maaliskuu 2021 Suomeenkin on tiettävästi suunniteltu toteutettavan täydellinen sulkutoimi, jolloin kansalaisille mielivaltaisesti sanotaan, että "saatte liikkua päivässä ulkona vain enää tunnin", eli sama liikkumisvapaus kuin mm. monilla vangeilla.

Ja sitten 2021 Suomen armeija komennettaisiin kaduille estämään ihmisten liikkumisvapaus... Joten luuletteko, että armeija on siellä edelleen torjumassa rynnäkkökivääreillään ja konekivääreillään jotain koronaviruksen leviämistä.

Jos tällaiseen uskot, niin olisikohan jo aika herätä ? 

Rynnäkkökivääreillä torjutaan vain vihollisia ja tappamalla. Tuliaseet eivät ole minkään viruksen torjumiseen tarkoitettuja.


Nämä Ranskan osalta olevat salaiset koronadokumentit haltuunsa saanut italialaistoimittaja Sacchetti kertoo tästä blogissaan ja sanoo, että tämän suunnitelman tarkoitus on lanseerata nollaushanke, eli The Great Reset.

Hän kertoo blogissaan, että eri maiden hallitukset ovat sitoutuneet noudattamaan näitä määräyksiä, jonka globalistinen eliitti on heidät määrännyt toteuttamaan.

Nämä koronakeskitysleirit ovat jo muuallakin päin maailmaa käynnistymässä, kun ne mm. Kanadassa vuodettiin jo julki sekä Uudessa-Seelannissa.

Eli kun uusi korona-aalto käynnistyy, niin hallitukset alkavat rakentaa näitä keskitysleirejä (tartuntakeskukset), joinne sitten alettaisiin vangitsemaan ihmisiä täysin mielivaltaisesti.

Tämä sama koronan takana oleva valtaeliitti on myös suunnitellut nälänhätää maailmalle tulevina vuosina, jotta se saisi vauhditettua tätä nollaushankettaan.


Ranskan salainen koronadokumentti on aito

Tämä salainen korona dokumentti ei ole mitään huuhaata, vaan se on aito ja sen epäillään kuuluvan Ranskalaiselle ylikomissaari Francois Bayroulle

Tiedän, että myös suomalaisilta EU-taspon virkamiehiltä löytyy vastaavanlainen suomenkielinen dokumentti.

Joten kun tiedämme, että minkälaisia rikollisia meillä istuu Sanna Marinin hallituksessa, niin emme voi antaa heidän valmistella tällaista kansanmurhaa, vaan meidän täytyy tuoda tämä asia julki.

Totuus on kuitenkin sellainen asia tässä asiassa, että tässä alkaa vielä päitä putoamaan kohta. 

Eräs suomalainen nainenhan kertoi muutama kuukausi sitten MTV3:lle joutuneensa jo tällaiselle kalliille ja yksityiselle koronaleirille Australiassa, Melbournessa, josta pääsi vasta maksamalla ulos 2500 dollaria.

Mutta tämä on melkoisen mielenkiintoista, että miksi nyt tätä koronarokotetta kiirehditään kovalla vauhdilla maailmalla ja yritetään saada sitä jo joulukuulle ? 


Ettei sillä olisikin jotain tekemistä tämän kanssa, että tämä seniili setä Biden väärennettiin... Tai yritettiin väärentää USA:ssa tulevaksi Pressaksi.

Koska Biden on NEW WORLD ORDERIN asialla täysin.

Donald Trump kun on USA:n presidenttinä edelleen ja on eräänlainen tulppa tämän Korona globaalin kansanmurhasuunnitelman tiellä.

Vielä tämäkin on mielenkiintoista, että Bidenin väitettiin murtaneen jalkansa, jonka kuulemma sai nyt äskettäin ulkoiluttaen koiraansa.


Kun nämä monet, jotka ovat seuranneet tiiviisti näitä QAnon juttuja uskoo, että tämä John McCainin kuolema ei ollut luonnollinen, vaan hänen kohdallaan se operoitu jalka olisikin ollut jokin kulissi sille, että mies sittenkin tai teloitusinjektion.

Mutta mene ja tiedä...

Saatanaa palvova globalisti on aina pahuuden puolella ja tämä valtaeliitin vastapuoli pitää heitä ihmiskunnan suurimpina vihollisina.

ps. 

Jos siellä Hesarilla, Suomen Kuvalehdessä tai muualla korruptoituneessa valtamediassa on nyt yhtään hereillä olevaa toimittajaa, niin tehkääpä tästä Korona suunnitelmasta edes yksi lehtijuttu ja hommatkaa ne faktat, mihin teillä "ammattitoimittajina" on pääsy.

Sellainen olisi vaan tämän Suomen kansan pelastava osatekijä... Kuten Matti Vanhanen muutti silloin vajaa 10 vuotta sitten sitä silloista Suomen tartuntalakia ja pelasti Suomen kansan pakkorokotuksilta. Ei tullut sikapiikkiä kaikkien persuksiin ja säästyi useat miljoonat niiltä BIG PHARMA:n sikainfluenssarokotteissa olevilta autoimmuunisairauksilta.Lähteet: https://lacrunadellago.net

https://lacrunadellago.net/

https://www.mtvuutiset.fi