http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, joulukuuta 10, 2020

Israelilainen ex-turvallisuusasiantuntija: Humanoidit odottavat maan alla, kunnes ihmiskunta on valmis kohtaamaan heidät


Israelilainen ex-turvallisuusasiantuntija Haim Eshed (87) oli päässyt aina NEW YORK POST lehteen asti ulostulollaan, kun hän totesi, että humanoidit odottavat maan alla, kunnes ihmiskunta on valmis kohtaamaan heidät. 

Eshed hämmensi vieläkin enemmän, kun hän mainitsi tuossa samalla myös Valon Galaktisen Liiton (Eng. Galactic Federation).

Hän sanoi, että USA:n Presidentti Donald Trump oli jo melkein paljastamassa totuuden ufoista, mutta Galaktinen Liitto tuli väliin ja he eivät halunneet aiheuttaa massahämminkiä. Koska siitä seuraisi luonnollisesti massapaniikki sekä joukkopsykoosi koko planeetalle, jos nämä asiat räväytettäisiin kerralla pöydälle.

Sehän aikaansaisi myös sen, että nämä lukuisat kristinuskon hihhulit lopettaisivat sen iänikuisen Jeesuksen kumartamisen ja keskittyisivätkin sen jälkeen näille Valon Galaktisen Liiton olentojen kumartamiseen.

Koska tuollainen totuuden ulostulo hajoittaisi kaikkien uskontojen dogmat kerralla.


Oli äärimmäisen yllättävää, että miten New York Postin kaltainen valemedia pystyi julkaisemaan näitä juttuja, että kyllä siellä vähintäänkin tuon jutun seurauksena joku USA:n ilmavoimien virkamies erotetaan tai sitten sieltä lähetetään kohta vihainen myllytys sähköposti New York Timesin toimitukseen, jossa heitä vaaditaan pidättäytymään jatkosta kaikista jutuista, joihin liittyy esim. Valon Galaktinen Liitto.

Itse asiassahan tämä MJ-12 myös perustettiin silloin Roswellin ufo-onnettomuuden jälkeen vain sen takia, että se keskittyisi jatkossa vain ja ainoastaan ufo asioiden salailuun.


Valon Galaktinen Liitto

Valon Galaktinen Liitto on olemassa ja se koostuu lukuisista avaruusroduista, jonka valo-olennot ovat jo kohottaneet tietoisuutensa valon puolelle.

He yhdessä työskentelevät pelastaakseen meidän Maa Planeettamme, koska tämä pallomme on edelleen näiden useiden negatiivisten ja Saatanallisten voimien pauloissa.



Nämä harmaat munapää rodut kuten Zetat jne. 

Heitäkin täällä maan sisässä on, mutta he eivät ole vieläkään saaneet Valon Galaktisen Liiton jäsenhakemustaan läpi, koska heidän kehityksensä meni jo ajat sitten negatiiviseen suuntaan.

Se salaisuushan on, että USA:n hallinto vehkeili näiden Zetojen kanssa aina 1990-luvun alkuun saakka ja sai heiltä lukuisia teknologisia juttuja haltuunsa, joita juurikin nämä Zetat heille luovuttivat.

Tämä ihmisten sirutusteknologia on Zetoilta peräisin, eikä sitä mitkään USA:n MIT:n tutkimusinstituutin insinöörit ole saaneet vain päähänsä.

Näiden harmaiden avaruusrotujen alkuperä on mm. lähtöisin Zeta-Reticuli I:stä ja II:sta.

Nämä harmaat avaruusolennot jäivät tänne planeetta Maahan jumiin karmaattisista syistä ja Valon Galaktinen Liitto estää heitä enää tunkemasta tänne. Mutta näillä mm. Zetoilla ei ole nää täältä pääsyä pois.

Natsi-saksalla oli myös yhteyksiä Zetoihin ja nämä Etelä-mantereen tukikohdat ovat näiltä ajoilta peräisin.


Natseilla kun pyöri jo silloin tämä salainen avaruusohjelmansa.


Mutta toisen maailmansodan jälkeen tämä avaruusohjelma vedettiin piiloon Antarktikalle.


Vril oli tämä saksalainen salajärjestö, joka keskittyi salaisen Vril-voiman jalostamiseen.

Maria Orsic kuvassa liittyi Vril-seuraan ja alkoi toimia sinne selvännäkijänä. 

Vril-seuraan kuuluivat myös Adolf Hitler, Alfred Rosenberg, Heinrich Himler, Hermann Göring sekä Hitlerin henkilökohtainen dr. feel good, eli lääkäri Tri. Theodor Morrell.



Vril-seuralla oli kunnianhimoinen tavoite alkaa luomaan avaruusaluksia ja valjastaa niitä aina saksan-ilmavoimien käyttöön. Mutta saksan salainen avaruusohjelma pystyi lopulta kehittämään lentäviä lautasia, jotka toimivat antigravitaatiolla, mutta tykkien asennus niihin ei kuitenkaan ollut riittävän hyvä sotakoneiston käyttöön, koska antigravitaatio hankaloitti aluksen paikallaan pysymistä.



Mutta jännästi se on merkillistä, että vaikka natsi-saksallakin oli Hitlerin aikana vain yksi tavoite.. Koko maailmanvalloitus, niin tuo ei lopulta mennyt kuten Strömsössä.

Mutta nythän tässä EU:ssa Saksalla on jälleen uusi yritys käynnissä. Sillä EU on Saksan projekti, eikä minkään Brysselin ja Belgian.



Vuonna 1944 Strasbourgissa pidettiin eräässä hotellissa salainen tapaaminen, jossa juonittiin jo tätä EU:ta.


Ylösnousseet mestarit

Ylösnousseet mestarit ovat taas näitä mestaritason sieluja, joiden ei enää tarvitse tulla tänne maa planeetalle ottamaan oppia.

Heillä on jo niin suuri vastuu luomisesta, että heidän käsissään tämä maaplaneetan tulevaisuus ja kohtalokin on. Mutta omalta osaltaan myös Maan Kohtalon Varajoukko (tämä sieluryhmä, joka täällä maassa on auttamassa tässä ylösnousemuksessa).


Hengelliset ylösnousseet mestarit auttavat tässä Planeetta Maan muutosprosessissa aj heistä ylimpänä on Sanat Kumara.


Kristus on taas pelkkä tietoisuus, jolla tarkoitetaan mestaria, tietoisuutta tai sydänkeskusta.

Mestari Kristus toimii ylemmillä henkisillä tasoilla.

Kristus on peräisin kreikan kielen sanasta  Χριστος ja käännös heprean sanasta Messias, voideltu eli siunattu.


Kristus laajempana käsitteenä

Kristus sanan voisi sanoa myös tarkoittavan suuremman olennon sydänkeskusta, joka kätkee sisäänsä monta pienempää toimivaa olentoa. Nimi ”Kristus” on universaali eikä siis ole sidoksissa kristinuskoon. Tämän universumimme ehdottomana ylimpänä Hallitsijana toimii Kristus (Universal Christ). Kristus on myös tietoisuus, joka on meissä kaikissa. Kristuksia kuvataan esoteerisessa opissa monia kuten esimerkiksi. Kosminen Kristus, Aurinko Kristus, Planetaarinen Kristus.

Laajemman Kristuksen Valon Säde on Kahdestoista Säde, Kristus-tietoisuuden kultaisen valkoinen pyyteettömän rakkauden säde. Se on korkein Säde ja kaikkien Säteiden yhdistelmä.

Mestari Lady Nada

Ylösnoussut mestari Lady Nada on Sanandan kaksoisliekki edustaen 6. sädettä. Hänen nimensä merkitsee ”Nothing” eli suomeksi Ei mitään. Lady Nada auttaa sisäistämään opitut parantamis tekniikat muinaisten sivilisaatioiden ajoilta. Hänen läsnä olonsa voit aistia ruusun tuoksuna.


Mestari Lady Portia

Hän on oikeuden, oikeudenmukaisuuden ja mahdollisuuden (opportunity) jumalatar. Hän edustaa pyhää oikeudenmukaisuutta Maa planeetalla. Hän on karmisen neuvoston jäseniä ja edustaa seitsemättä sädettä. Häneen liitetään Maltan Ristin symboli.


Mestari Kwan Yin

Quan Yin, idän Äiti Maria, tunnetaan monilla nimillä. Hän on korkeamman pyyteettömän rakkauden säteen Mestari joka auttaa Uuden Ajan naisia löytämään sisäisen voimansa ja tuomaan feminiinisen viisauden tasapainon. Hän on Armon ja myötätunnun Mestari. Hänen rakkautensa ihmiskuntaan oli niin suuri että hän pysyi maan päällä ja auttaa yhä kaikkia pyyteettömään rakkauteen. Lao Tsu on hänen kaksoisliekkinsä. Hän opettaa meitä pitämään hyvää huolta niin kehosta, ajatuksista kuin sielustakin.



Mestari Lao Tsu

Lao Tsu on yksi tärkeimmistä ihmisistä historiassamme. Elämänsä aikana hän inspiroi monia, kuten suurta filosofia Confuciusta, mutta kuolemansa jälkeen hänen vaikutuksensa on ollut jopa vielä suurempi. Hänen julkinen opetustaan löytyy mm. kirjasta The Tao Tai Ching.



Mestari Kuthumi

Myös KH ja Koot Hoomi. Hänen väitetään ajoittain ilmaantuvan fyysisessä kehossa syrjäiseen ja eristettyyn kylään nimeltä Shigatse, joka sijaitsee piilotettuna Himalajan vuoristossa.

Häntä ohjaa rakkaus-viisauden Säde ja hän on syvästi sitoutunut esoteeristen oppien uusimiseen ja julkiseksi saattamiseen. Eräs hänen tehtävistään on muuntaa uskonnollista ajattelua niin että pyyteetön rakkaus voi ilmentyä. Elämän oppikoulun mestarina hän opastaa universaalin tietoisuuden opettajia. Hän eli Pythagoraan elämän, opasti numerologiaan, geometriaan, matematiikkaan ja musiikkiin. Hän on Suuren Valkoisen Veljeskunnan perustaja. Hänen inkarnaatioitaan oli mm. St.Francis of Assisi ja opasti rakkauteen kaikkia eläviä kohtaan.. Hän työskentelee Maailmanopettaja Sanandan kanssa.



Mestari St Germain

Violetin säteen mestari joka toi ihmisten keskuuteen violetin säteen puhdistavan energian. St. Germain opastaa puhdistautumiseen pyhyydessä.

Kreivi Saint-Germain oli hovihenkilö, keksijä, seikkailija, harrastelijatiedemies, viulisti ja yleisesti mysteerinen henkilö. Alkemiaakin harrastaneen kreivi Saint-Germainin oikeaa nimeä, vanhempia tai syntymäpaikkaa ei varmasti tiedetä. Saint-Germainin kuoleman jälkeen useat mystiset organisaatiot ottivat hänet tunnushahmokseen (kuten galaktinen federaatio).
Ks. seuraava mestari!

Mestari Rakoczi (R)

Mestari R, jota lempeästi ja kunnioituksella usein kutsutaan ”Kreiviksi”, on Sivilisaation Herra ja useiden ryhmien johdossa. Näiden ryhmien kautta Hän vaikuttaa laajasti maailman asioihin. Muissa inkarnaatioissa Hän tuli tunnetuksi Comte St Germainina. Mestari R toimii seitsemännen säteen alaisena.

Mestari Lanto

Eli 400 vuotta ennen Kristusta ja hänen sanotaan saavuttaneen enemmän kuin kukaan maan päällä. Hän kehitti itsessään pyyteettömän rakkauden niin voimakkaaksi että kultainen valo loisti hänen sydämestään. Hän on Rakkaus-Viisaus säteen Chohan. Hänen syvällinen rakkautensa suo ymmärryksen elämän hiljaisesta liikkeestä, ja luo sinulle rauhan ja harmonian olotilan. Hän on hyvin lempeä ja harmoninen Mestari. Hän opettaa pyhän hengen lahjojen vastaanottamista viisauden ja tietoisuuden valomaailmoista.
Hän on ollut inkarnoituneena paljon Kiinaan.



Mestari El Morya

Hän on virkaiältään vanhin oppilas ja tuleva seuraaja Rotujen Herralle. Ensimmäisen Säteen Tahdon ja Voiman alla työskentely antaa Hänelle voimallisen ulkomuodon. Hänet tunnetaan myös sinisen säteen mestarina. Hän toimii läheisesti Kuthumin kanssa ja nämä kaksi ystävystä tekevät yhteistyötä monin tavoin, sillä Heidän työtään ihmiskunnan parissa ei voi selkeästi erottaa ja tietty päällekkäisyys on väistämätöntä.

Hän työskentelee läheisesti myös ArkkiEnkeli Mikaelin kanssa. Hän kantoi Atlantiksen tietoisuutta ja auttoi säilyttämään sen. Hänen sanotaan kehittäneen Islamin uskon ja sen taiteen. Hän sisäisti veden parantavan vaikutuksen ja kehitti kasteen. Hän auttaa tällä hetkellä maata sen suurissa muutoksissa ja kuuluu Suureen Valkoiseen Veljeskuntaan. Hänen sanotaan tulevan Merkuriukselta. Hän on läheisesti tekemisissä Shamballan kanssa, mistä Jumalan tarkoitus projisoidaan Tahdon ja Voiman energioiden avulla.

Hänen uskotaan inkarnoituneen maahan mm:
Camelotin King Arthur
Abraham
Melchoir (yksi kolmesta viisaasta tietäjästä)
Thomas Becket ( Canterbury Arkkipiispa)
Thomas MoreAkbar

Muodossa


Mestari Serapis bey

Hän inkarnoitui Venukselta ja auttoi Serafeja enkelievoluutiossa. Hän työskentelee Ametisti säteen ja violetin säteen kanssa Vesimiehen ajalla ja hänen sanottiin olevan mestari joka auttoi Enkeleiden kanssa rakentamaan Luxorin pyramidit, joihin hänen opetuksensa salaisuudet on sanottu piilotetun. Hänet tunnetaan muinaisesta egyptistä henkilönä nimeltään Ptah. Hänen tehtävänsä on tuoda korkeampaa tietoisuutta lääketieteeseen käyttäen säteitä ja äänteitä. Harmonian ja Puhtauden säteen mestari kannustaa luoviin ideoihin, taiteellisuuteen ja virittymään luonnon kanssa. Hän oli Atlantiksen ajan Ylipappi joka ylläpiti Valkoisen Liekin Energiaa.


Mestari Lady Maria

Hänet tunnetaan Äiti Mariana Kristinuskossa. Hän on universaalin Äidin, feminiinisyyden ja Yin energian symboli. Hän edustaa myötätuntoa, rakkaudellisuutta, intuitiivisuutta ja lohtua. Häntä voi kutsua apuun healing-työhön, opettamiseen, ohjaukseen ja lohduttamaan. Marian värin sanotaan olevan vaalean violletti, mutta monille hän ilmestyy myös vaaleanpunaisena ja liittyy ruusukvartsiin.


Mestari Sanat Kumara, maailmojen herra

Universumin Ylin tarkkailija. Planetaarinen Logos, korkein Avataaroista. Hän vastaa ylösnousemusprosessista planeetalla ja päättää ylösnousemuksen seremonioista. Hänen sanotaan olevan tuleva maailman hallitsija. Hänen kotiplaneettansa on Venus. Hänellä ei ole ollut fyysistä inkarnaatiota Maassa mutta hän vastaa evoluutiosta, kivistä mineraaleista, kasveista, eläimistä ja ihmisistä. Hänen kaksoisliekkinsä on Lady Venus. Vywamus on hänen korkein minänsä.

Vanhan esoteerisen, mystisen ja gnostisen tradition mukaan hän toi mukanaan 144000 sielua Venuksesta Maa Planeetan mustimmalla ajalla ja ylläpitää Jumalan valoa. Näissä 144000 sielussa sanotaan olevan Jeesus, Gautama Buddha ja Maitreya Buddha.

Lähde: New York Post