http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

lauantaina, joulukuuta 19, 2020

Suomen valtaeliitti kiihottui 2020 kevään valmiuslaista niin paljon, että haluavat nyt sen käyttöön keinolla millä hyvänsä


Ei ole jäänyt yhtään epäselväksi tämä Suomen "koronastrategia". Sillä tämä Suomen kulissien takainen valtaeliitti kiihottui jo viime keväänä siitä valmiuslaista niin paljon, että haluavat sen nyt käyttöön keinolla millä hyvänsä, vaikka koronatartunnat olisivat laskeneetkin.

HUS vaati nyt tätä valmiuslakia jo julkisesti, koska se mahdollistaisi taas voimakkaammat rajoitustoimenpiteet, kuten esimerkiksi ravintoloiden sulkemisen, tiukemmat kokoontumisrajoitukset ja liikkumisrajoitukset.


Jos tämä maskityrannia jatkuu ja riittävä määrä ihmisiä pelotellaan nyt koteihinsa ja nuo rätit naamalle ja visiirit päähän, niin meidän itsemääräämisoikeutemme viedään niiden avulla meiltä nyt pois.

Joten jos joku sitten kysyy isovanhemmiltaan 50 vuoden päästä, että miksette puolustaneet meidän ihmisoikeuksianne, niin joku voisi sanoa, että "me kuuntelimme maskisuosituksia ja kuuntelimme vain viranomaisten koronaohjeita".

Aivan kuten tuosta kuvasta näette, että tuo Kuuban kärjessä USA:lle kuuluva Guantanamon vankileiri on sellainen paikka, jossa nuo maskitetut vangit kulkevat mm. USA:n armeijan naispuolisten vartijoiden kurin alla.

Nyt nämä Rockefeller säätiön (Rockefeller Institute), John Hopkins yliopisto, MIT, CIA, Mi5, Mi6 on laitettu psykopaatteineen töihin, jotta tämän koko planeetan väestö saataisiin koulutettua samanlaisiksi kuulijaiksi maskitetuiksi orjiksi.

Tämä planeetta Maahan on eräänlainen vankileiri, mutta täällä se vankila on kuitenkin siellä ihmismielessä.

Mutta jos ihmismieli on avoin, niin silloin se on myös avoinna tiedolle ja totuudelle.

Se on se mielen vankilan vapauskortti JAIL OUT FREE CARD, joka löytyy sieltä sydämestä, jos vain sen saa auki totuudelle.

Mutta tästä syystä nämä valemedian korporaatiot ovat näitä valheiden tykkejä, joilla ammutaan uutiskavanille valheita viikosta toiseen. Se lähti aina alunperin CIA operaatiosta nimeltä Operation Mockingbird liikkeelle, että näistä toimittajista tehtiin tällaisia telepromteria lukevia uutisvalheita toistavia papukaijoja.


Nämä mm. Sveitsin Talousfoorumin elitistit ovat viime vuosina miettineet, että saisivatko he suostuteltua ihmiset hyväksymään tuollaisen älypuhelinsovelluksen, jolla sitten todistettaisiin, että on saanut mRNA koronarokotteen.

Mutta näiden elitistien ns. märkä päiväuni on se, että he onnistuisivat vielä kieltämään näiden rokottamattomien ihmisten pääsyn myös internettiin.

Internethän on näiden elitistien mielestä kaiken paha ja alku, koska täällä tämä kauhea ja hirvittävä totuus päästettiin vapaaksi kuin se leijona sieltä häkistä. Mutta tässä tapauksessa näitä leijonia oli jo useita miljoonia ja totuus kun on päässyt vapaaksi, niin sitä ei enää mikään estä leviämästä ja se vahingollisin asia tälle kulissien takaiselle valtaeliitille on se, että kun ihmiskunta herää nyt ja heräsi jo, niin tätä tietoisuuden vallankumousta ei enää pysäytä mikään.


Joten ilmankos nämä elitistit ovat nyt tod. näitä Monoliittejaan pystytelleet maailmalla ikään kuin merkiksi, että täältä pesee vielä ja tämä Korona on enää heidän viimeisimpiä hätähuutojaan, koska he ovat jo tämän planeetan tuhoamisohjelmansa ajaneet melkein romuksi asti, koska tämä heidän havittelemansa dystooppinen maailmanjärjestys ei tule koskaan toteutumaan sillä tavalla, kuin nämä parasiittit sen haluavat päättyvän. 

Eli että jäljelle jäisi enää jonkun ydinsodan jälkeen se karu SYÖ TAI TULE SYÖDYKSI yhteiskunta, jonka ydin perustuisi enää näiden A.I. keinoälyllä ohjattujen älykaupunkien järjestelmille ja ihmisistä tulisi vain enää pelkkiä tunteettomia nanorobotteja.

Lähde: Uusisuomi