http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, joulukuuta 29, 2020

155 000 suomalaista söi viime vuonna psykoosilääkkeitä, vaikka heillä kenelläkään ei ole psykkisiä ongelmia


Suomessa peräti 155 000 ihmistä söi viime vuonna psykoosilääkkeitä, vaikka heillä kenelläkään ei ole psyykkisiä tai psykootisia ongelmia kertoo YLE.

Pillerikauppa käy edelleen kovaan tahtiin ja psykiatrialle mm. yksi psykoosipotilas tuottaa saman verran kuin 17 verisuonitautipotilasta. Joten siitä voi laskea hieman madonlukuja.

Siellä on suomessa mm. uskovaisia ihmisiä ollut lukuisia kertoja pakkohoidossa ja siihen riittää jo se, että joku uskovainen on erehtynyt lääkärille kertoneensa jutelleensa jumalan kanssa jne. Tämä jo riittää siihen, että se määritellään psyykkiseksi harhaksi, johon potilas voi olla paperilla jo niin mielisairas, että hän tarvitsee jo ammatillista apua vaikka Jumala tai Jeesus harhoihinsa. 

Mutta tästä koko asiasta tekee ongelmallisen se, että kun Suomen psykiatrisilla osastoilla pidetään lukuisia normaaleja ihmisiä, niin heidän monien ongelmana on se, että nämä ihmiset koukutetaan näillä mm. amfetamiinin johdannaisaineilla, joita nuo muutamat psyykelääkkeet mm. sisältävät. 

Niin jos joku potilas vaikka käyttäytyy kuten amfetamiini narkkari ja on saanut jotain vastaavan johdannaista lääkitystä, niin itse huumeidenkäytön oireet tulevat lääkkeestä, eikä mistään psyykkisestä ongelmasta. 

Mutta lääketeollisuus rikastuu näistä lukuisista psykoosilääke mömmöistä ja pillereistä, joilla se takoo jättisummia voittoja.

Hulluintahan tässä on se, että lääkärit määräävät nykyään Suomessa jopa unettomuuteen samoja lääkkeitä, jota käytetään mm. skitsofreenikkojen hoidossa.

Eivät sentään Alkon perjantaipulloja unettomuuteen.


Lähde: YLE