http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, joulukuuta 21, 2020

Koronavirusrokotetta kehittämässä ollut biologi pudotettiin 14. kerroksesta, epäillään joutuneet henkirikoksen uhriksi


Tunnettu Venäläinen biologi Aleksandr Kaganski löydettiin kuolleena eilen Pietarista, Kalinista, kun hänet oli pudotettu kerrostalon 14. kerroksesta alas. 

Interfaxin mukaan, nimettömänä esiintynyt lähde kertoi, että Kaganskilla oli vain alusvaatteet päällään, kun hänen ruumiinsa löytyi talon pihalta.

Hänen ruumiistaan löytyi myös jälkiä veitsen iskuista. Interfax väittää, että nyt paikallinen 45-vuotias mies on pidätetty tapahtuman johdosta Pietarissa murhasta epäiltynä.

Kaganski tunettiin kansainvälisessä tiede yhteisössä laajasti ja teki maisterintutkintonsa vuonna 2004, jolloin hän suoritti tohtorin tutkinnon molekyylibiologiasta vietettyään ensin kolme vuotta yhdysvalloissa. Hän työskenteli myös Edingburgin yliopistossa.

Kaganski johti Vladivostokissa mm. syövän parannuskeinoihin keskittyvää tutkimuskeskusta. Mutta FOX-kanavan mukaan Kaganski oli osallistunut myös koronavirusrokotteen kehitystyöhön.



Venäläisiä lääkäreitä pudonnut jo kolme aikaisemmin tänä vuonna ikkunasta Venäjällä

Näitä Venäläislääkäreitä on pudonnut ikkunasta jo aikaisemmin tänä vuonna, kun keväällä kerrottiin kolmesta eri tapauksesta, joista viimeisin oli kun Aleksandr Shulepov niminen Venäläinen lääkäri putosi myöskin ikkunasta toisen kerroksen ikkunasta Novaja Usmanin kylässä Venäjän länsiosissa. Shulepov ei kuitenkaan kuollut, vaan oli kriittisessä tilassa.

Mutta nämä kaksi aikaisempaa tapausta Moskovassa ikkunasta pudonnut ensiapulääkäri Natalja Lebedeva kuoli, kun hän putosi ikkunasta.

Vain päivä Lebedevan kuoleman jälkeen 25.4.2020 Krasnojarskin sotaveteraanien aluesairaalan ylilääkäri Jelena Nepomnjashaja putosi hänkin ikkunasta.


Lääketeollisuutta maailmalla johtavat rikollisjärjestöt (BIG PHARMA) ovat nyt selvästi tosissaan näiden koronarokotteidensa kanssa, koska he haluvat niistä voittoja hinnalla millä hyvänsä ja luonnollisesti nämä lääketeollisuuden mm. biologit, jotka näitä korona myrkkypiikkejä on kehittänyt ovat vaarassa.

 Lähde: HS