http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, joulukuuta 01, 2020

Virolainen kulttuurivaikuttaja meni nettipoliisin ansaan ja paljastautui pedofiiliksi


Virolainen kulttuurivaikuttaja ja Postimees-lehden ex päätoimittaja Peeter Helme jäi nettipoliisin ansaan ja paljastautui pedofiiliksi.

Hän luuli viestittelevänsä 12-vuotiaan tytön kanssa, mutta toisessa päässä olikin poliisi.

Helme tunnusti netissä tälle poliisille, jota luuli 12-vuotiaaksi tytöksi harrastaneensa seksiä kahdeksanvuotiaankin kanssa ja totesi, kuinka kahdeksanvuotiaat lapset hangoittelivat vastaan, mutta Helme kuvaili kuinka se oli jännittävää, koska he olivat niin kokemattomia.

Helme alkoi sitten painostamaan tätä vastapuolta sukupuoliyhteyteen ja nyt hänet tuomittiin 1,4 vuoden vankeusrangaistukseen.

Viime vuonna Helme sai potkut päätoimittajan virastaan Virolaisesta Postimees-lehdestä tämän tapauksen tultua julki.

Nyt Helme joutuu osallistumaan Virossa toimivaan sosiaaliohjelmaan, jossa häneltä yritetään kitkeä halut alaikäisistä lapsista ja hänen tulee suorittaa Viron valtionkassaan 1327 euron suuruinen korvaus.


Nyt alkoi päitä putoilemaan

Tämä on hyvinkin harvinaista, että Viron kaltaisessa maassa alkaa näitä suuria päitä putoamaan poisn näiden poliitikko pedofiilien osalta. 

Kun taas täällä Suomessa jonkin voima suojelee näitä poliitikko pedofiileja keinolla millä hyvänsä.

Kyseessähän on eräs järjestäytyneen rikollisuuden muoto. Valtio valtion sisällä (DEEP STATE) ja pedofiiliringit sen sisällä.



Mikä saa aikaiseksi pedofilian

Harvemmin mediassa edes puhutaan siitä, että mikä saa aikaiseksi pedofilian kaltaisen ilmiön muodostumisen.


Katolilaisen kirkon saksalainen kardinaali Reinhard Marx paljasti viime vuonna Vatikaanissa järjestetyssä kokouksessa, että katolilaisen kirkon piirissä on edelleen laaja pedofilia ongelma.

Näiden pedofiilien seksuaalisuus on vääristynyt ja heille on jokaiselle muodostunut seksuaalinen kiinnostuminen alaikäisistä lapsista. 

Mutta näissä Katolilaisen kirkon jesuiitta piireissä se erityinen seksuaalinen kiinnostumisen kohde mielletään papiston sisällä juurikin alaikäisiin poikiin, minkä takia juuri Vatikaani on täynnä näitä lapsiin sekaantujia, joihin myös Paavikin kuuluu itse.


Joe Biden on myös niitä miehiä.

Kun tämä pedofilia on sellainen ilmiö, joka on vallinnut aina muinaisen Babylonian ajoilta saakka näihin päiviin saakka.


Pedofiilit hakeutuvat lasten pariin

Luonnollisesti nämä lukuisat pedofiilit hakeutuvat helposti sellaisiin ammatteihin, joissa he pääsevät lasten pariin ja saavat siis sopivat saalistusapajat.

Poliitikot taas joutuvat turvautumaan mm. lastenkotien apuun, joista heille valikoidaan sopivat uhrit. Näistä poliitikkojen pedofiiliringeistä ei juuri toimittajat edelleenkään uskalla puhua, vaikka se Baltzar kohu oli vain pieni veteen piirretty viiva niistä.

Lähde: IL