http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, joulukuuta 16, 2020

Muotimiljardööri Peter Nygård on pidätetty Kandassa


Viimein tämä ihmiskaupasta epäilty miljadööri Peter Nygård on pidätetty Kanadassa.

Hänet pidätettiin Winnipegissä, Kanadassa maanantaina ja häntä odottaa syytteet Yhdysvalloissa mm. seksirikoksista sekä ihmiskaupasta.

Syyttäjän mukaan Nygårdin yhtiö Nygard Groupin työntekijät käyttivät alaisiinsa mm. väkivaltaa, petoksia, pakottamista, jonka nojalla alaikäiset tytöt värvättiin lapsiprostituoiduiksi ja joutuivat harjoittamaan seksiä myös Nygårdin kanssa, sanotaan jenkkien syytekirjelmän julkaistussa tiedotteessa.

Saapa nähdä, että luikerteleeko Nygård tälläkin kerralla rahalla pois, kun aikaisemmin hän on rahalla saanut itsensä vapaaksi jokaisella kerralla. Mutta ilmeisimmin Nygård on vaikuttanut samoissa ihmiskauppa piireissä kuin ihmiskauppias ja miljardööri Jeffrey Epstein ja hän saattaa joutua ns. kilpimiehen asemaan, eli ottamaan muun lapsiprostutuutio ja ihmiskaupparingin syytteet nyt niskaansa.


Tässä Nygårdin vastaisessa kanteessa on mukana 57 eri naista, joista 18 on kanadalaisia The Globe and Mailin (kanadalainen lehti).

Varhaisimpien syytösten sanotaan tapahtuneen jo vuonna 1977.

Myös Nygårdin palveluksessa 2000-luvun alussa Bahamalla ja Kaliforniassa työskennellyt suomalaismies kertoi Helsingin-Sanomille olevansa tarjoutunut todistajaksi tässä ryhmäkannejutussa.

Sama Hesarin jutussa nimettömänä esiintyvä mies kertoi viimeksi tämän vuoden helmikuussa, että jos joku tuli itkien huoneesta ulos Nygårdin huoneesta, niin hänet maksettiin hiljaiseksi ja sitten tilattiin taksi.

Viime syksynä tämän oikeusjutun käsittely keskeytettiin toistaiseksi, kun New Yorkin oikeusistuimen tuomari hyväksyi Yhdysvaltain syyttäjäviranomaisen pyynnön jutun lykkäyksestä.

Mutta nyt tällä jutulla myydään ja varmasti melkoisia määriä iltapäivälehtien irtonumeroita ja tällä oikeusjutulla revitellään ympäri maailman. 

Karman laki kun on sen verran kiero, että siitä aina jonain päivänä koituu näille hmiskauppiaille se lasku maksettavaksi, jonka he joutuvat ennemmin tai myöhemmin omassa elämissään maksamaan ja jollekin miljardöörille se on varmasti melkoinen nöyryytys joutua vankiselliin ja näiden kiilusilmäisten paparazzien salamavalojen kohteiksi. 

Myös näillä lapsiprostituutiota harjoittavilla ihmiskauppiailla toimii tuo alamaailmasta tunnettu hierarkia, että jos rinki paljastuu, niin arvohierarkiassa jostain tulee aina se kilpimies, jota käytetään muun ringin kilpenä ja Nygård on aivan varmasti sellainen... Sillä ei hän yksin tuota lapsiprostituutiorinkiä pyörittänyt.

Lähde: HS