http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

sunnuntaina, joulukuuta 13, 2020

Ranskan pääkaupungissa alettiin muuraamaan parlamenttin porttia tiileillä kiinni

Ranskassa ihmisille tuli mitta täyteen ja ihmiset alkoivat muuraamaan tiilillä ja sementillä parlamenttitalon porttia umpeen.

Totuushan on vähän samalainen kuin leijona... Kerran kun sen päästää häkistä ulos, niin ei sitä enää sen jälkeen tarvitse kaitsea, vaan se kyllä jatkaa leviämistään sen jälkeen ja sitten se NATO:n hybridiuhkan paska lensi jo sinne NATO:n ja tiedustelupalveluiden tuulettimeen.

Mutta nämä vallastaan sokaistuneet rosvot pankkiireineen vielä yrittävät kaikilla keinoilla vielä taistella, että saisivat tämän totalitaristisen hankkeensa Uudesta Maailmanjärjestyksestään läpi ja alistettua koko ihmiskunnan, sekä köyhdytettyä sen samalla tällä The Great Reset hankkeellaan.

Mutta kuten nähdään, niin nyt hallitukset ovat kokemassa myrskyn, kun kansakunnat ovat heränneet ja he ovat saaneet tarpeekseen näistä holhoustoimista. Mutta IMF pankin lahjomat viranomaiset lisäävät kierroksia, koska KORONA-holhousbarometrit huutavat jo Hoosiannaa.

Ihmiskunta kun ei ole kollektiivisesti enää missään kurahousuiässä, että niitä valjaita ei tarvitse silloin ihmisille enää asentaa. Mutta maskithan ovat ne valjaat nyt, joilla valtaeliitti yrittää tukehduttaa ihmiset tämän koronahuijauksen aikana.

Jos Vihreät päästetään vielä tulevaisuudessa hallitukseen, niin ne seinähullut vielä laittavat varmaan vielä hengitysilmankin verolle.

Järjen käyttö ei heiltä selvästikään onnistu tässä ilmastonmuutoskusetuksessa... YK AGENDA 21 ja YK AGENDA 2030 puskevat jo päälle.

Ihmismieli kun on herännyt näkemään tämän kaiken, niin totuus on sellainen voima, että se vapauttaa ihmismielen lopulta vapaaksi ajattelemaan itse.