http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

sunnuntaina, joulukuuta 20, 2020

Skopjen lento Turkuun - Tuliko turisteja, vaiko pakolaisia ?


Eräs aktiivinen kansalainen oli eilen mennyt Turun lentoasemalle ja videokuvasi tämän Suomeen tulleen Skopjen lennon.

Kuvasta voi päätellä monta eri asiaa ja se jääköön videon katsojien päätettäväksi, että mitä he päättelevät noista matkustajista. 

Todennäköisesti leijonasosa tuon lennon matkustajista ei suuntaa edes läheiseen Hotelliin, vaan he majoittuvat johonkin vapaaseen vastaanottokeskukseen ja tulivat silloin pelkällä menolipulla Suomeen ja tavoitteenaan parempi elintaso Suomen sosiaaliturvatuella ja siihen vain riittää, että sanoo maahanmuuttovirastossa yhden sanan, joka alkaa A-kirjaimella, jolla tarkoitetaan turvapaikkaa.

Sitähän ei lehdissä suostuta oikein kertomaan, että kuinka Suomen valtio on salaisesti lupautunut ottamaan tietyn määrän ulkomaalaisia tänne asumaan vuodessa, jotta tämä väestönsiirto saadaan pysymään YK AGENDA 2030 kehityksen mukaisessa vauhdissa, jonka lopullinen tarkoitus on täyttää nämä EU-maat pakolaisilla. 

Näin sitten saadaan näiden muutamien EU-maiden vahva kansallisidentiteetti murtumaan, kun nämä pakolaiset alkavat lopulta vaatimaan omia Sharia-lakejaan näissä maissa.

Vahva kansallisidentiteetti kun taas muodostaa uhan tämän Uuden Maailmanjärjestyksen toteutumiselle ja tästä syystä mm. Puola ja Unkari ovat edelleen näitä maita, joilla on hyvin vahva kansallisidentiteetti.

Näiden kummankin maan osalta Saksalla on tulevina vuosina äärimmäisen vaikeaa saada yrittää käännytettyä heitä liittovaltioon ja luultavasti Saksa ei siihen taaskaan pysty ilman armeijansa hyökkäämistä, kuten se teki hyökätessään Puolaan silloin II-maailmansodan alussa ja aivan samat aikeet Saksalla tälläkin kerralla on... Eli hyökätä Venäjälle Puolan kautta. 

Mutta nyt Saksalla on tavoitteena se yhteinen EU-armeija, josta liittokansleri Merkel on jo puhunut muutaman kerran julkisesti, että sellainen olisi tavoitteena perustaa.