http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

lauantaina, joulukuuta 19, 2020

Korona COVID-19 koodi murrettu ?

 


Nyt se taisi selvitä, että mistä tämä COVID-19 nimi oikein tulee.'


A= 1

B= 2

C= 3

D = 4

E = 5

F = 6

G = 7

H = 8

I = 9

ID = Identiteetti (eli se ID terveystodistus, jolla sitten ns. todistat muka olevasi rokotettu).

A.I = Tekoäly

Nämä lääkejätti Pfizer jne. leikkivät tässä jumalaa, koska ei näillä mRNA tason rokotteilla olla koskaan aikaisemmin mitään näin mittavaa rokotushysteriaa tehty, jossa ihmiskuntaa käytettäisiin sen koekaniinina.

Bio nanosirut

Ensinnäkin tämä yksi koronarokotteen valmistaja on saksalainen BioNTech.

Jo tuo sana itsessään kuullostaa korvaan BIO-sirulta.

Tämä nanologinen siruteknologia on jo Yhdysvalloissa ollut armeijan testauksessa, jossa sitä on kokeiltu jo mm. eläimiin.

Mutta jos katsoo viime kuun uutisia, niin silloin kerrottiin että vasta tämä saksalainen BioNTech ja Pfizer vasta hakevat lupaa Yhdysvaltain ruoka- ja lääkevirasto FDA:lta lupaa koronarokotteen rajoitetusta käyttöönotosta.

Ja silloin ilmoitettiin, että riippumattomat asiantuntijat käsittelisivät sen käyttölupaa 10. joulukuuta.


2010-luvulla nanotekniikassa saavutettiin ns. edistysaskel, kun mainittiin, että sillä onnistuttiin CRISPR-cas9, jolla pystyttiin muokkaamaan vapaasti DNA molekyylejä sekä atomikerroskasvatuksta (ALD).

Joten kun ymmärrätte edes vähän, että kun tätä nanoteknologiaa aletaan hyödyntämään mm. mikroelektroniikan valmistuksessa, niin mikroprosessorien viivanleveyden kaventuessa transistorin kalvorakenteiden yksittäisten kalvojen paksuus jää kymmeniin nanometreihin, jolloin hidas kalvonkasvatus atomikerros kerrallaan on tullut nanoteknologian yhtiöille yhä taloudellisesti kannattaviksi ja teknologia on leviämässä nopeasti.


Nanotekniikan haittoja

Yksi nanoteknologiaan liittyviä haittoja nanoteknologian korporaatioiden mukaan ovat mm. nanoteknologiaan liitetty yleinen pelko, että nanobotit pääsevät lopulta vapaiksi ja syövät koko maapallon ekosysteemin.


mRNA rokote ja nanoteknologian yhteys 

Kuitenkin se suurin salaisuus, joka näihin koronarokotteisiin (mRNA rokotus) liittyy on sen nanoteknologinen puoli. 

Siihen kun on laitettu nanosiru sisälle ja vain sitä varten, että sillä se rokotteen ottajan DNA hajoitetaan ja särjetään monisäikeisestä pienisäikeiseksi.

Nano siru on myös sellainen, että siihen on suora radioyhteys. Aivan kuten näissä vanhanliiton RFID mikrosiruissa oli myös radiotaajuus yhteys.

Siitähän tuo RFID-sana tuleekin, eli radio frequency identification, eli radiotaajuinen etätunnistus, joka on menetelmä tiedon etälukuun ja tallentamiseen käyttäen RFID-tunnistetta.

Tämä Raamatullinen PEDON MERKKI on siis tavallaan jo tämä koronarokote ja immuniteettipassi, jota nämä kontrollifriikit suunnittelevat kaikille pakollisiksi.

Mutta on täysin seinähullua alkaa valtion toimesta vainoamaan täysin terveitä ihmisiä ja agressiivisesti alkaa testaamaan heitä PCR-testeillä, joita sitten käytetään tämän ns. koronaviruksen havaitsemiseksi, samalla kun THL virastoineen väärentää influenssatilastoihin koronan jokaiseen tautiin.

Raha ja kontrolli tämän takana on, eikä mikään pandemian uhka, koska mitään pandemiaa ei ole.

Sillä korona ja COVID-19 ei ole pandemia... Vaan se on UUDEN MAAILMANJÄRJESTYSTÄ ajavan eliitin epätoivoinen yritys saattaa viimein tyrannia tälle planeetalle. Vaikka nämä Vesimiehen ajan energiat puskevat jo päälle ja nämä Illuminatin jesuiitat ja muut ylipapit eivät voi muuta kuin paeta maan alle, kun tämä uusi aika pyyhkii nämä alistajat mennessään.

He eivät voi mitään näille muutoksen uusille voimille ja tuulille, koska valo on aina yli 1000 kertaa voimakkaampaa, kuin Saatanan joukkojen voimat.

Mutta koska henkiolento Lucifer lankesi ja hänet pudotettiin maahan, niin tämä Luciferin kirous, jonka hän silloin n. yli 13 000 vuotta sitten langetti on edelleen päällä ja tällä on aivan oma syynsäkin, koska tämän kaiken kuului tapahtua. Koska muuten tämän planeetan ihmiset eivät kykenisi kasvamaan ihmisinä ja käymään läpi tuota henkisen kasvun kouluaan, joita he tänne tulivat alunperinkin sieluina oppimaan keskenään.

Se salaisuushan on, että tämä jumaluus vallitsee meissä ihmisissä ja nämä muualta tulleet, eli ulkopaikkakuntalaiset kosmiset sielut... Niin he tulivat tänne vieraalle planeetalle aivan muista dimensioista.

Tänne tultiin auttamaan juurikin näissä asioissa, koska tämä planeetta Maa oli ajautunut liiallisen pimeyden henkivaltojen kuristusotteeseen, josta Äiti Maa (planeettamme) kärsii ns. synnytyskipuja.

Tämä mikrosiruhumppa on otettu operaatioksi vain sen takia, koska tämä koronarokotuksia tyrkyttävä eliitti tietää, että heidän pelinsä on jo kohta pelattu ja he hävisivät jo tämän dystooppisen projektinsa Uuden "fasistisen" ja "tyrannisen" maailmanjärjestyksen toteuttamisesta.


Tuo hyvin röyhkeä asenne alamaisiin heillä tulee siitä, että he ovat itse tätä muinaista Sumerilaista verilinjaa, joiden DNA ei ollut alunperin peräisin ihmisestä, vaan se tuli tuolta hyvin kaukaisilta ajoilta ja näiden Anunnaki rodun olentojen patsaitakin on vielä edelleen löytynyt lähi-idänkin alueelta.

Sumerilainen uskonto liittyy näihin juttuihin. Mutta Anunnaki oli se suurikokoisten olentojen rotu, joka tuli noiden muinaisten Sumerilaisten aikojen aikana tänne ja heitä alettiin luonnollisesti palvomaan jumalolentoina.


Mutta näitä tietoja ei vaan jostain syystä ole oikein haluttu kertoa rahvaille kansanosille, koska USA:n CIA ja MJ-12 istuu näiden asioiden päällä.


Aihe on hyvinkin yksinkertainen, että miksi USA:n tiedustelupalvelu ja MJ-12 pyrkii edelleen maailmanlaajuisesti salailemaan näitä UFO-juttuja. 

No tietenkin siksi, että muuten nämä uskovaiset ihmiset, jos saisivat selville totuuden avaruusroduista ja jopa Valon Galaktisesta Liitosta, niin jopas muuttuisikin nämä monien viikottaiset rukouspiirit kohta Valon Galaktisen Liiton avunpyyntöilloiksi, joissa rukoiltaisiin Galaktisen Federaation olentoja tulemaan tänne apuun.


Valon Galaktinen Liitto, tai galaktinen federaatio... Miten sitä nyt halutaankaan kutsua on tämä useiden Valon joukkojen sopimuksen tehneen avaruusrotujen muodostama joukko, joilla on yhteinen päämäärä tämän planeetan osalta... 

Eli auttaa tämän planeetan ylösnousemusprosessissa Äiti Maata sekä tämän planeetan ihmiskuntaa nousemaan lopulta korkeampiin dimensioihin.


Vielä yksi toinen asia, joka liittyy tähän tietoisuuteen sekä ihmisen DNA-solumuistiin, niin kaikki oikea tieto on jo koodattu siihen DNA:n sisään. Mutta se koodi, eli tieto täytyy ensin sieltä löytää ja salaisuus tähän on, että kun pystyy löytämään sydämensä äänen... Eli sydänyhteyden, niin silloin se on myös oikea avain avaamaan tuon DNA:han kätketyn tiedon, eli totuuden.

Tämä liittyy tietoisuuden heräämisen muodossa siihen, että ihmisyksilö muodostaa lopulta tuon oman korkeimman itsensä yhteyden ja tulee Valon Soturiksi, eli herättää oman todellisen itsensä ja ryhtyy tekemään viimein tätä työtä Valon Voimien hyväksi.

Valon Galaktinen Liitto toimii tässä vain eräänlaisena työnantajana, mutta nämä hommat ohjataan näille oikeille ihmisille ja sen jokainen tuntee siitä, että jos alkaa tuntemaan kutsumusta näihin hommiin. 

Mutta erityisesti viime aikoina näitä uusia tekijöitä on ilmaantunut näihin hommiin, koska nyt tässä maailmassa alkoivat nämä suuret muutoksen ajat, jolloin myös tämä Satanistien vastapuoli sakki on aloittanut ennen näkemättömät toimet ja nämä psykopaatit ovat alkaneet raottamaan jo naamareitaan sekä näyttäneet tuon mustan puolen itsestään, joten ei enää monelle jää epäselväksi, että oliko se tyranniaan tähtäävä UUSI MAAILMANJÄRJESTYS vain joku harhainen salaliittoteoria, jos vielä 20 vuotta sitten puhui maailmanlaajuisesta virushysteriasta ja rokotus hysteriasta, niin moni perusidiootti olisi silloin vielä röhönauranut näille jutuille, koska älykkyys ei vielä riittänyt näiden asioiden tutkimiseen.

Mutta koska nämä elitistit ovat aina tienneet ihmismielen rakenteen ja sitähän varten myös Saksan sekä USA:n hallituksilla on ollut se oma mielentutkimusohjelmansa... Jenkeillä PROJECT MK-ULTRA.

Tämä mitä ne Saksan sotilastiedustelu ja jenkit vielä salaa on se, että tässä COVID-19 projektissa he menivät jo liian pitkälle ja aikoivat tehdä koko ihmiskunnasta A.I. biorobotteja, koska jos ihmisiä onnistuttaisiin niillä rokotteiden sisäisillä nanosiruilla ohjaamaan ja etälukemaan, niin se antaisi näille vallanpitäjille lähes tyrannin omaiset työkalut koko ihmiskunnan alistamiseen ja sitä ei tämä Valon Galaktinen liitto voi sallia ja siksi heille on annettu erityisvaltuudet puuttua myös näiden rokotteiden sisältöön, kuten myös silloin reilut 10 vuotta sitten tämä sikainfluenssa pandemia jäi todella torsoksi, eikä silloin väestön harventaminen heiltä onnistunut juuri lainkaan niitä muutamia autoimmuunisairauksia lukuunottamatta mm. narkolepsiaa, joka siitä pandemrix rokotteesta tuli monille.


Mutta tosiaan nämä asiat ovat vähän kuin se kuuluisa Kanin Kolo... Että jos sitä lähtee kaivamaan, niin se syvenee entisestään ja nämä ovat niin mielenkiintoisia juttuja, että televisionkin katsominen ei enää lopulta kiinnosta ollenkaan, koska näiden ison luokan eliittiroistojen yhtiötoiminta ja juonittelu on omaankin arkielämään lähes parempaa viihdettä ja ajanvietettä kuin joku tv:n Kauniit ja Rohkeat.

Kanin kolo sitten syvenee entisestään, mitä syvemmälle sitä kaivaa. Mutta perusidiootti ei sinne koloon usein uskalla mennä ollenkaan, vaan he kun kuulevat vain kerran tuon sanan SALALIITTO tai SALALIITTOTEORIA, niin he juoksevat jo sen jälkeen lapioineen karkuun, eivätkä enää sinne kaninkoloon lähde kaivamaan näitä asioita ja lapiolla tarkoitan nyt tuota avointa mieltä, joka vaaditaan ensin, jotta näihin tietoihin pääsee käsiksi.

Sillä se salaisuushan on ihmisen mielessä se, että se on eräällä tavalla kuin tietokone, jonne voidaan varastoida tietoa ja valemediakorporaatiothan käyttävät juuri tätä koko ajan hyväkseen, kun he raportoivat viikosta toiseen tuota keksimällä keksittyä pelkopornoaan, jolla sitten hallitaan ihmisten mieliä ja saadaan heidät mm. Hollywood viihteellä aivopestyä käyttäytymään tietyllä eri tavalla.

Naisille on taas oma feministisempi viihde aivopesu, jonka rahahanat ovat edelleen sen Rockefeller Instituutin käsissä. 

Mutta mielenkiintoista on sekin, että Rockefeller Instituutti syyttää rahaa myös tähän COVID-19 plandemiaan sekä Rockefellerit ovat myös pankkiirisukuna Pfizer lääkeyhtiön yksiä omistajia.

Sinne se kulkeutuu miljardivoitot aina näiden samojen naamojen taskuihin ja eivät he sitä oikeasti edes rahasta tee, vaan puhtaasta vallan himosta ja siitä motiivista, koska he ihan keskenään tietävät tekevänsä työtään Saatanalle sekä pimeyden henkivalloille ja nämä voimat toimivat kuten ydinvoima, eli ovat todella tuhoisia voimia ja tappavat sekä tuhoavat kaiken elävän ympärillään.

Aivan samalla tavalla toimii tämän Illuminatin negatiivinen eliitti. He ovat myyneet sielunsa Saatanalle ja toimivat Saatanan leivissä. 

Niin toimii myös Pfizer lääkeyhtiön johtajat Saatanalle.

YK:ssa kumarretaan myös Saatanalle sekä terveysjärjestö WHO:lla.

Joten kun kerran tällaisten demonisten ja pirullisten voimien hyrrä pyörii koko planeetalla kuin pyörremyrsky, niin ilmankos tällaista soppaa piti tulla vähän möyhentämään valon voimien ja saattaa tämä musta ja harmaa massa täältä valon avulla pois.

Tämähän on loppupeleissä ihan puhdasta astrologiaakin, jos sitä osaa vain ensin sellaisena tutkia.

Mutta sen sijaan jokainen sillä pimeällä puolella oleva ihmissielu voi milloin tahansa vaihtaa leiriä ja tehdä ihan tietoisella mielellään sen sopimuksen valon voimien kanssa ja näitä leirien vaihtoja tapahtuu koko ajan. Vaikkakin aina kun valon rivit lisääntyvät, niin myös pimeydenkin klaani lisääntyy.