http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, joulukuuta 10, 2020

FOX kanava katkaisi suoran lähetyksen, kun Dr. Bhakdi pääsi paljastamaan koronavirusjuonen suorassa lähetyksessä

 

Eläkkeellä oleva mikrobiologi Dr. Bhakdi pääsi ääneen amerikkalaisella FOX-kanavalla ja hänen annettiin puhua koronasta sekä koronarokotteista.


Dr. Bhakdi on tämän tunnetun Dr. Sucharit Bhakdin kanssa julkaistun bestseller kirjan CORONA FALSE ALARM? toinen tekijä.

Tuossa kirjassa he kertovat kuinka tämä koronahärdelli on perustunut petokseen ja mitään pandemiaa ei ole ollut.


Siinä kohdassa, kun Dr. Bhakdi alkoi sitten varoittelemaan tästä koronarokotteesta, niin FOX katkaisikin lähetyksen.


Näin se valemedia toimii, eli siellä paskotaan housuun siinä vaiheessa, jos joku uskaltaa kertoa totuuden koronavirusrokotteista.

Sillä näillä mm. Pfizerilla on nyt kiinni satojen miljardien dollarien voitot näissä väestönharvennus rokotteissaan. 

Se olisi siis heille äärimmäisen tuottoisaa bisnestä, jos vaikka USA:n väestöstä he saisivat tämän tavoitteen toteutumaan, että siellä olisikin 2025 enää vain 69 miljoonaa ihmistä tämän nykyisen 330 miljoonan ihmisen sijasta, koska nämä lääkeyhtiöt Pfizer mm. tässä korona asiassa edustavat toimeksiantajiaan, joka on mm. IMF Maailmanpankki, jolla on tavoitteenaan saada pidettyä tätä korona pelotetta seuraavat 5 vuotta päällä ja tuhota koko maailmantalous sinä aikana, sekä esitellä maailman ihmisille globaalin perustulon ohjelma.


Tämä globaalin perustulon ohjelma on tarkoitus esitellä jo maailmalla tammikuussa 2021 ja sitä on valmistellut Sveitsin Talousfoorumi puheenjohtajansa Klaus Schwabin johdolla.

Mutta koska nämä elitistit kuvittelevat omistavansa sinut, niin heidän tavoitteenaan on sitten poistaa maailmasta kaikki omistusoikeus pois ja palauttaa ns. maaorjuus takaisin. Mutta tällä kerralla tämä maaorjuus kohdistuisi enemmänkin näiden BIG TECH korporaatioiden puolelle.

Näille Klaus Schwabin kaltaisille ihmisille kuten myös Elon Muskille tämä transhumanistinen agenda on aina sairas pakkomielle ja heille jokainen mikrosirutettu ihminen edustaa kauppatavaraa ja he ovat jo tuolla käymässä ihmisistä kuin lehmänkauppoja.



Siellä nämä BIG TECH korporaatioiden psykopaatit ovat jo viime vuosina vaahdonneet tästä aivosiruteknologiasta.


Tämä elektroninen valvonta/häirintäjärjestelmä oli jo olemassa vuonna 1974.
USA:n patenttinumero 5159703.

Vuosien aikana tämä väestönseuranta projekti on jo ajat sitten lähtenyt eteenpäin ja tuntee tiedustelupalveluilla nimen "Targeted Individual Diagram".

Tässä ihmisten Targeted Individual vainontaohjelmassa on ollut mukana CIA, MJ-12, CFR, AFSPC, ODNI, DOJ, DIA, DHS, NCTC, FBI jne.


YK:lla on jo yksi rikos, jonka nimi on kyberkiduttaminen (cybertorture).


Se salaisuus, jota CIA, MJ-12, CFR, FBI, Mi5, Mi6 ja nämä muut suurvaltojen USA:n ja britannian sotilastiedustelu yrittää salata viimeiseen asti on se, että todellisuudessa tämä Targeted Individuals ohjelma on toiminut tämän tulevaisuuden valtaväestön sirutusohjelman pilottina.

Eli nämä ihmiset ovat siis valikoituneet siihen jo koekaniineiksi. 




Juurihan valmistui tämä raportti, jossa Yhdysvaltalaisten diplomaattien Kuubassa kokemista mikroaalto iskuista tehtiin raportti, josta kertoi aina BBC ja NBC-kanava.

Raportin on laatinut National Academies of Scienses, Engineering and Medicine.



Kuuban suurlähetystön työntekijät kertoivat kokeneensa outoa huimausta, tinnutusta sekä kognitiivisia vaikeuksia vuosien 2016-2017 aikana.

Tästä mainisti Helsingin Sanomat jo vuonna 2018.

Tämä mikroaaltoase teknologia on toiminut myös T.I. (targeted individuals) ohjelman kokeissa.


Tuo mikroaaltoase (Eng. Directed-Energy weapons DEW) teknologia on luotu USA:n ilmavoimien laboratorioissa. 




Että kuinka mikroaaltoase toimii...

USA:n armeijalla on näitä maastoajoneuvoja, joiden katolla on näitä mikroaaltoase antenneja, joista lähtee aina 95 Ghz voimakkuus. Tuollainen energia-aalto kun kohtaa ihmisen, niin se saa aina hänen kehonsa lämpötilan 130 asteiseksi.

Tämä armeijan teknologia haluttaisiin tuoda aina ihmisten kiduttamiseen käytettäväksi ja sitä ollaan jo viime vuodet käytetty mm. CIA:n, Mi5:n ja Mi6:n toimesta tässä "terrorismin vastaisessa sodassa" lukuisten ihmisten kiduttamiskeinoina.


PEDON MERKKI

Vaikka tämä nyt kuinka hullulta voi kuullostaakin, niin näiden kontrollifriikkien tavoitteena on seuraavien 20 vuoden aikana saada vielä jokaisen ihmisen ihon sisään tällaisen mikrosirun, jolla sitten ostoksetkin voi maksaa jatkossa.

Ruotsissa jo 2018 muutamat ihmiset asensivat itseensä' tällaisen RFID-implantin ja Suomessa tämä teknologia esiteltiin Turussa samana vuonna.

Nämä elitistit kun aikovat poistaa maailmasta kaiken fyysisen rahan, jonka tilalle sitten tulisi tuo digitaalinen siruteknologia.


Tämä Microsoftinkin ajama ID2020 ohjelma on osa tätä pedon merkki hanketta, jonka tavoitteena on siis poistaa maailmasta kaikki fyysinen raha ja tuoda se näihin ihonsisäisiin laitteisiin.

Siellähän se agenda sanotaan näiden virallisilla nettisivuilla.

Saa olla aika teknokraattinen hulluus ja maanisuus iskenyt päälle, jos joku lähtee kumartelemaan tuota teknologiaa. 

Mutta nämä kyseistä teknologiaa kumartavat teknokraatithan ovat muutenkin myyneet perseensä hyvin halvalla sinne piilaaksoon ja MIT:lle ja heistä suurin osa ei edes ymmärrä minkälaisten saatanallisten voimien kanssa he tekevät yhteistyötä, koska tuo salaisuus tästä väestönsiruttamishankkeesta on, että se on itse Paholaisesta peräisin ja nämä Luciferin joukot yrittävät tuhota tämän planeetan keinolla millä hyvänsä.

Mutta kun tässä lähi vuosina nämä valon verkoston voimat lisäävät vaikutustaan, niin vastaavasti nämä Luciferin ja Saatanan raskaat värähtelyt poistuvat valon voimistuttua, joten syystäkös nämä piruparat eivät enää kestä tätä totuuden kirkasta valoa.


Valon soturit ovat nyt ottaneet ohjat ja he eivät pelkää näitä parasiitteja rokotteineen tai mikrosiruineen.

Sillä nämä kontrollifriikit laitetaan vielä ojennukseen täällä, koska totuus voittaa ja se tekee meidät vapaiksi.

Joten Bill Gates voi painua piikkeineen vaikka sinne Uuteen-Seelantiin ja voisi ottaa myös tuon muun rosvokoplan mukaan ja asettua asumaan johonkin maanalaiseen bunkkeriinsa, joita sinne on jo rakennettu useita.


Uusi-Seelantihan on näiden elitistien yksi pakopaikka jo... Koska nämä korona massamurhaa suunnittelevat elitistit kyllä tietävät, että sitten kun tuomiot iskevät, niin heille koittaa huonot ajat ja päitä alkaa tippumaan pois.

Sillä rokotteilla tehtävä massamurhahan on sotarikos.

Valemediassa alkoi nyt laaja mainoskampanja, jossa lukuisat julkisuudenhenkilöt mainostavat ottavansa rokonarokotteen.

Tällä Pfizer ja nämä muut koronarokotteiden valmistajat toivovat saavan aikaan riittävän määrän luottamusta kansan puolelta, jotta saavutettaisiin luottamus tähän vaaralliseen rokotteeseen.

Kun taas nämä Presidentti tason tekijät tulevat julkisesti saamaan vain suolaliuos piikin itseensä, joita on maailmalla mm. Barack Obama ent. USA:n Presidentti saamassa.

Tässä on END GAME touhu jo käynnissä ja tämä eliitin satanistinen kultti on paljastunut jo niin lukuisalle.


USA:n kansallinen tautivirasto (National Institutes of Health) jo viime kesänä vahingossa lipsautti, että 5G mastoista tuleva säteily on jo sen verran riittävän pituinen millimetriaalto, että se vaikuttaa jo ihmisen DNA:han riittävästi, että se saa aktivoitumaan ihmisen soluissa ns. koronaviruksen.


Tältä säteilyltä pystyy suojautumaan mm. suojavaatteilla.


Heräämisesi on ihan enää sinusta itsestäsi kiinni, että suostutko enää olemaan tuossa koronaviruspelottelun joukkohypnoosissa.

Sillä jos pelkäät koronaa, niin se on merkki edelleen siitä, että mielesi on näiden terveysvirastojen ja hallinnon kontrollifriikkien sekä valemedian toimittajien ohjailtavissa.

Nämä valemedian toimittajat on kaikki lahjottuja ja edes Helsingin Sanomat ei saisi kirjoittaa koronaviruksesta yhtäkään kriittistä juttua, tai muuten Helsingin Sanomat saneerattaisiin konkurssiin, koska HS:n omistava Sanoma Media konserni omistaa lukuisten lääkeyhtiöiden osakkeita. Heillä on oma lehmä muuten ojassa.


Kun taas mm. YLE on viime aikoina yrittänyt saada mm. näitä rokotekriitikkoja julkisesti naurunalaiseksi, kun se esitti viime maanantaina näytetyn MOT-dokumentin, jossa se näytti Suomen rokotekriitikkojen Youtube-kanavien sisältöjä ja maalitti näitä ihmisiä. 

Yleisradiokin on lääketehtaiden rahan asialla, eikä totuuden.






Joten se mille puolelle kuulut näinä Tietoisuuden vallankumouksen aikoina, jolloin massaherääminen alkoi on ihan sinun itsesi valittavissa. 


Että oletko pelkuri, vai otatko nyt tuon vastuun itsestäsi ja muista lähimmäistäsi. Sillä immuniteettijärjestelmä ei ole mikään salaliittoteoria.

Immuunipuolustusjärjestelmä on ihmisessä sisällä ja nämä rokotteet vain heikentävät sitä, koska näin on myös tarkoitettu.

Jos lääketeollisuus olisi kiinnostunut parantamaan terveytesi, niin silloin noihin rokotteisiin tungettaisiin A,B,C,D- vitamiinia ja silloin rokotetut ihmiset eivät enää palaisi takaisin saamaan uutta piikkiä, koska heidän immuunipuolustusjärjetelmänsä pelaisi hyvin ja lääketeollisuuden myyntimiehet joutuisivat pyörittelemään peukaloitaan ja hankkimaan itselleen uudet työt jostain muualta.


Mutta se on merkillistä, että Tällä koronalla näyttäisi olevan vähän samanlainen homma kuin Isojalalla, että siitä on lukuisia havaintoja siellä sun tällä, mutta oikeasti sitä ei olla vieläkään tavattu missään.

Sillä nämä koronatestit perustuvat täydelliseen huijaukseen, koska tämä PCR-testaus ei havaitse mitään koronavirusta.

PCR (Polymerase Chain Reaction) testauksen keksi aikanaan Kary Mullins ja hän sai siitä aina Nobelin palkinnon.

Nyt viime vuonna Mullins kuitenkin sanoi, ettei tätä PCR-testausjärjestelmää tulisi käyttää infektiotautien havaitsemiseen.