http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, joulukuuta 01, 2020

Varo läheisyys voi tarttua


Suomalaisissa ostoskeskuksissa on teipattu umpeen penkkejä... Luuletteko, että kysymys on edelleen jostain koronalta suojautumisessa.

Järjenkäyttökin on sallittu.

Läheisyys voi tarttua.

Mutta ei uskalla ISOVELI eliitti teipata sellaisia varoitustarroja, että

 "SUOMALAINEN VARO LÄHEISYYS VOI TARTTUA JA TARTUNTAKETJU ON SYDÄMESSÄSI... VAROKAA RISKIRYHMÄLÄISET... TE IHMISET JOILLA ON SYDÄN AINA AUKI JA RAKASTATTE ITSEÄNNE JA MUITA... KEHOITAMME TEITÄ ERISTÄMÄÄN NYT ITSENSÄ MUISTA JA PYSYMÄÄN KOTONA NIIN PALJON KUIN MAHDOLLISTA, ETTETTE VAIN TARTUTA LÄHEISYYDEN TARTUNTAKETJUA MUIHIN IHMISIIN.

VARO LÄHEISYYS VOI TARTTUA MYÖS HYMYN VÄLITYKSELLÄ JA SIKSI SUOSITTELEMME NAAMIOITUMAAN SILTÄ KASVOMASKILLA.

JA VÄLTÄ VIELÄ SILMILLÄ HYMYILYÄ, KOSKA SEKIN VOI TARTUTTAA TÄMÄN SAMAN PÖPÖN MUIHIN. KIITOS."

Katsos kun nämä IMF Maailmanpankin takana lymyilevät elitistit on kaikki kasvatettu niin julmilla keinoilla, etteivät he tiedä mitä läheisyys on, koska psykopaateilta puuttuu empatiakyky täysin.

Siksi he ovat vain tuota kylmää älyä käyttäviä bisnesmiehiä, jotka myisivät vaikka mummonsa, jos siitä saisi riittävästi osinkoja.

Olisi jo ehkä nyt aika tajuta, ettei tämä KORONA ole mitään leikkiä, vaan tässä on nyt työtä tekevän keskiluokan tuhontaoperaatio täydessä höyryssä ja IMF on laatinut tälle COVID-19 plandemialle deadlinen 31.03.2025 mennessä.

Joten he uskovat, että siihen mennessä kaikki maailman työläiset on tuhottu siltä osin, että heidät on ajettu niin suureen velkakierteeseen, etteivät he enää selviä asuntolainoistaan.

Sitten vallanpitäjät alkavat painostamaan heitä piikille jo 2021 vuonna. Eli koronarokotetta pakaraan ja uskotellaan, että vasta sillä immuniteettitodistuksella on se pääsylippu uuteen normaaliin.

Mutta totuus on, ettei mitään UUTTA NORMAALIA enää tule, koska nämä elitistit ovat jo hävinneet tämän sotansa ihmiskuntaa ja humanismia vastaan.

Heitä on vain vajaa 8500 miestä ja muutama nainen, johon porukkaan kuuluvat myös nämä BIS-pankin, IMF:n omistajat...

He käyvät enää viimeisintä väsytystaisteluaan, koska he yrittävät saada harvennettua yli 95 prosenttia maailman nykyisestä väkiluvusta.

Kun taas tämä samainen satanistinen kultti uskoo, että heillä on oikeus alistaa koko planeettaa miten tahtoo ja he uskovat olevansa Luciferin asialla, koska palvovat sitä jumalanaan.

Mutta selvääkin on, että näillä rosvoilla ei ole mikään lupaava tulevaisuus, koska heidät laittaa viimeistään karma vastuuseen teoistaan ja he joutuvat maksamaan kaiken takaisin, mitä ovat ihmiskunnalle aiheuttaneet. 

Erityisesti näinä aikoina huomaamme kuinka valtamedia on aloittanut niin massiiviset psykologisen terrorin keinot käyttöönsä, kun se pelottelee ihmisiä koronalla kuin joku mielipuolinen seurakuntalaisiaan Helvetin tulilla pelotellut kirkkoherra 1700-luvulla.

Joten paras tapa rauhoittaa mielensä näinä aikoina on enemmänkin sulkea se tv, radio ja internet-uutiset, koska siellä saarnataan vain ja ainoastaan koronaa, jonka poliittinen agenda on pelkästään ollut ihmisen massiivinen pelottelu, koska pelko on eliitin ainoa keino yrittää saada alistettua ihmiskunta, jotta he pysyisivät näiden vallanhimoisten sadistien henkisessä kuristusotteessa, joka on perustunut tuolla eliitillä mustaan magiaan.

Valtamedian uutisetkin ovat eräänlaista mustaa magiaa, koska siellä vain pelotellaan ihmisiä päivästä ja viikosta toiseen.