http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, joulukuuta 18, 2020

Ruotsissa tultiin vihdoin jälkiin ja luotuttiin PCR testauksesta koronan suhteen

 


Ruotsisa tultiin vihdoin ja luovuttiin PCR-testauksesta koronan suhteen ja nyt vain oikeasti sairastuneet ihmiset diagnosoidaan sairastuneiksi, eikä enää terveet kuten aikaisemmin PCR-testaus on antanut leijonasosan vääriä koronapositiivisia tuloksia.

Suomen THL voisi vihdoin tulla järkiinsä ja lopettaa myös tämän PCR-testin käytön koronan diagnosoimisessa, koska tällä nukleiinihappotestillä ei ole mitään tekemistä koronaviruksen testaamisen kanssa.

PCR testin tähän koronaan lanseerasi nämä koronan plandemian huijauksen takana olevat tahot, joita ovat USA:n tautivirasto CDC, John Hopkins Yliopisto, WHO jne.

Lääkeyhtiöt Pfizer, AstraZeneca jne. sitten odottavat jo, että josko voisi näitä mRNA piikkejä alkaa lähettämään tänne Eurooppaan, jotta ihmisiä päästäisiin rokottamaan. 

Mutta tämä rokotuskampanja on jo nyt mennyt täysin puilleen ja ns. perse edellä puihin, koska liian moni näkee jo tämän huijauksen läpi.  

THL vaikenee myös siitä, että he saivat tälläkin kerralla useita miljoonia euroja näiden vaarallisten mRNA rokotteidensa markkinoimiseen.

Koko tämä koronavirus huijaus luotiin, jotta ihmiset saataisiin hyväksymään ottamaan tuo vaarallinen mRNA rokote, joka muuttaa rokotteen ottajan DNA:n hajottamalla sen säikeet monisäikeisestä lähemmäs 1-2 säiettä. Tässä on tuon mRNA rokotteen liikesalaisuus.

THL valehteli jo viikkoja sitten törkeästi YLE:llä valehtelemalla, että kuinka 64 prosenttia suomalaista ottaisi koronarokotteen.

Jo tämä sikainfluenssa pandemia, joka oli myös plandemia (eli ei oikea pandemia)... 

Myös silloin sikainfluenssa rokotteiden ottajia oli lääketeollisuuden kannalta hyvin vähän ja liian monta pandemrix-rokotetta jäi homehtumaan THL:n varastoihin. Joten jäi monelta silloin saamatta mm. narkolepsiaa jne. muita autoimmuunisairauksia, joista taas lääketeollisuus olisi päässyt kääräisemään vieläkin enemmän tuloja, kun näistä autoimmuunisairauksista olisi taas jouduttu ostamaan muita niihin tarvittavia lääkkeitä.

Lääketeollisuus kun on yksi kansainvälisen huumekaupan rinki, jolle on vain valtiot antaneent tämän ns. Hippokrateen valan siunauksen. Todellisuudessa näiden lääkeyhtiöiden huipulla istuu nämä samat Rockefeller Foundation säätiö, joka on myös tämän karanteeni LOCKSTEP operaation takana ja KORONA on myös heidän juonimansa hanke, joka on näiden elitistien epätoivoinen hanke Uuden maailmanjärjestyksen niskalenkin loppuunviemiseksi. 

Vaikka nämä satanistit tulevat saamaan tässä takkiin, koska eivät he onnistu alistamaan ihmiskuntaa näillä mRNA-rokotteilla, joissa on vielä se salainen A.I. (tekoäly) agenda takana.

Tämä A.I. agenda taas on sellainen homma, että siitä voisi vaikka pitää 10 tunnin luennon. Siihen kun liittyy myös transhumanismi sekä nanoteknologia implantti teknologia jne. 

Lähde: https://www.folkhalsomyndigheten.se/publicerat-material/publikationsarkiv/v/vagledning-om-kriterier-for-bedomning-av-smittfrihet-vid-covid-19