http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, marraskuuta 25, 2020

Krista Kiuru lipsautti totuuden, että "syksy mennään normaalilainsäädännön pohjalta" ja on sovittu, että tartuntojen määrä pidetään perustason ja kiihtymisvaiheen välissä



Suomen perhe- ja peruspalveluministeri Krista Kiuru lipsautti salatun totuuden tästä koronatartunta huijauksesta, kun hän lipsautti Ylen ykkösaamussa sanomalla näin: "On sovittu, että syksy mennään normaalilainsäädännön pohjalta, ja on sovittu, että tartuntojen määrä pidetään perustason ja kiihtymisvaiheen välissä".

Ymmärrättekö jo... 

Jos tämä korona leviäisi tuolla oikeasti, niin ei silloin Suomen hallitus voisi sen tartuntojen määrää sopia yhtään mihinkään suuntaan.

Jos tartuntojen määrä ja nämä Kiurun mainitsemat normaalilainsäädännöt sovitaan syyskauden perustasoon, niin tämähän jo paljastaa sen, että Suomen hallitus sekä THL on perustanut nämä "tartunnat" pelkälle feikkidatalle.

Mutta nämä poliitikot ovat yleensä sellaisia, että heiltä tulee miltei jokaiseen asiaan niin kiemurteleva vastaus, ettei siinä enää kansalainen pysy kyydissä. Mutta Kiurulta lipsahti totuus koronavalheesta ja siitä miten hallitus ja THL valehtelee näistä koronatartunnoista alusta lähtien, koska on jo ennaltasopimut, että tämä syyskausi pidetään normaalilainsäädännön puolella.

Eli siis nämä kohta langetettavat ulkonaliikkumiskiellotkin on sovittu etukäteen ja niiden toteuttamisajankohdatkin on suunniteltu etukäteen ja THL:llä sekä Suomen hallituksella on se koronapelin käsikirjoitus siellä heillä, jota he eivät uskalla paljastaa kansalaisille, koska muuten repeäisi kapina, kun tämä koronahuijaus selviäisi kansalaisille, että tämä onkin ollut PCR-testien feikkidataan pohjautuva huijaus maailmantalouden ja EU-maiden talouden tuhoamiseksi ja Uuden Maailmanjärjestyksen (UUSI NORMAALI) sisäänajamiseksi.