http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, lokakuuta 01, 2018

Kanye West puolusti Alex Jonesia julkisesti, sai valtamedian painamaan paniikkinappulaa (sensuuri)Kanye West totesi juuri tiedotusvälineiden edessä Alex Jonesin ja Donald Trumpin olevan Matrixin tieraivaajia. Tämä lausunto kuitenkin sensuroitiin useammasta tiedotusvälineestä muutaman tunnin viiveellä, mutta kuka antoi ylemmän sensuurikäskyn ? 
Tämä todistaa jo suoraan sen miten paniikissa nämä korruptoidun median omistavat pienet tahot (CNN ja muut rikolliset mediakorporaatiot omistajineen) ovat.

Kanye West on tällä hetkellä jopa tietyllä tavalla vaarassa, koska hän uskaltaa puolustaa näitä maailmalla sorrettuja totuudenpuhujia kuten Alex Jonesia ja hänen kaltainen rap-artisti tavoittaa jopa miljardeja ihmisiä aina kun hän on äänessä. Joten jos tällainen henkilö alkaakin kääntymään tätä korruptoitunutta eliittiä vastaan, niin yleensä he joutuvat hyvin helposti näiden ylempien roistojen tulilinjalle.

Tästähän ei todellakaan ole kuin n. pari vuotta aikaa kun Kanye West kehui konsertissan Donald Trumppia julkisesti ja tästä kului vain muutama vuorokausi, niin mies raahattiin poliisivoimin tahdosta riippumattomaan pakkohoitoon yksityiselle psykiatriselle klinikalle.

Mutta korruptoitunut valemedia kertoi taas tästä Westin sairaalareissusta eri tavalla, että mies olisi vain uupunut kiertueensa lopulla ja peruuttanut sen vuoksi nämä loput tekemättömät 21 esiintymistä.West kuitenkin on tällä hetkellä sellaisessa asemassa, että hän voi muuttaa satojen miljoonien ihmisten asenteita mm. tämän USA:n nykyiseen presidenttiin sekä Alex Jonesiin kohdistuvassa vihakampanjassa.

Westillä oli jopa pokkaa mennä juuri äskettäin Saturday Night Live ohjelmaan esiintymään Trump kampanjasta tuttu MAKE AMERICA GREAT AGAIN lippis päässä, josta hänelle myös irvailtiin ja huomautettiin tv-studion takahuoneessa.

Eiköhän tällainen kuvasta tuota psykoottisesti hypnotisoitua mieltä, johon ohjelmoidaan sellainen harhaluulo, että TEE AMERIKASTA PAREMPI PAIKKA tarkoittaa rasismia koska Trump.

Mutta näin tämä kyseinen Donald Trumpin presidentinvaalikampanjassa toiminut mainoslause toimii tuollaisena rasistisyytös-triggerinä erityisesti näihin kulttuurimarxisti ja viher-vasemmistolaisiin porukoihin, joista ei tasan edes yksi kymmenestä suostuisi pitämään tuota kyseistä MAGA (Make America Great Again) -lippistä päässä, tai muuten heidän aatetoverinsa alkaisiva haukkumaan heitä rasisteiksi ja jättäisivät näiden vihervasemmistolaisten piirien ulkopuolelle.Tämä oli vielä hyvin poikkeuksellista, että miten paljon Trumpin valinta presidentiksi tätä vihervasemmistolaista miehiä vihaavia feministinaisia raivostutti ja sai osan aivan sekoamaan julkisella paikalla.

Lähteet: Infowars.com

http://nwohavaintoja.blogspot.com/2016/11/kanye-west-joutui-mielisairaalaan.html

Iltalehti