http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, lokakuuta 24, 2018

Nyt Hillary Clinton ja Bill Clinton sekä Obama väittävät, että heidän kirjepostinsa seasta löytyi pommi


Ensin suursijoittaja George Soros yritti kiillottaa mainettaan lavastamalla, että hänen kirjepostiinsa olisi tullut pommi.

Nyt Hillary ja Bill Clinton sekä USA:n viimeisin presidentti Barack Obama väittävät, että heidänkin kirjepostista löytyi samanlainen pommi, joka oli osoitettu juuri George Sorosille. 

Mikä sattuma, eli tämähän kertoo jo suoraan sen, että tämän kirjepommin lavastaja on sama henkilö/taho.¨

Nyt USA:n salainen palvelu kertoo, että Clintoneille osoitettu pommi löytyi tiistana ja Obamalle osoitettu posti keskiviikkona.Soros on vanha poliittisen pelin nukkemestari (The puppet master)

Tämän kirjepommi leikin takana on vain yksi mies, joka veteli naruista Hillary Clintonin presidentinvaalikampanjan aikana sekä Barack Obaman vaalien sekä poliittisen uran aikana. Hän on nukkemestari George Soros, joka rahoitti kumpaakin ehdokasta USA:n presidentinvaaleissa, eli vcteleni ns. naruista.Valitettavasti vaan tämä jälkimmäinen ehdokas Hillary Clinton ei tullut valituksi, joka sai silloin tämän kulttuurimarxismilla ja rasisminvastaisuudella, feminismillä sekä ilmastonmuutosjeesustelulla aivopestyn vihervasemmiston suorastaan sekoamaan kun Donald Trump valittiin USA:n presidentiksi.

Miksiköhän juuri näillä Hillaryn kannattajilla jotka olivat ääri-feministejä meni tuo Trumpin voitto täysin tunteisiin ?

Soros kuitenkin tietää sen miten hän saa näille nykyisille ja entisille suojateilleen kiillotettua heidän ryvettynyttä mainettaan, joten hän loi sitten kirjepommi false-flag operaation, johon todennäköisesi vielä laittoi CIA:n asialle lavastamaan tämän.

Tämän vuoksi häntä on myös hyvin vaikea saada kiinni tästä törkytempusta, koska edes FBI ei saisi asiaa tutkittua ilman näiden samojen eliittirikollisten häirintää.

Samoin on myös hyvä havaita kuinka tästä kirjepommiepisodista uutisointi on toteutettu näyttävästi näissä kasaarijuutalaisten mediamogulien valemedioissa ympäri maailman, joihin myös Sorosin miljardeilla on oma osuutensa ja arpansa.

Lähde: Iltalehti