http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, lokakuuta 30, 2018

Venäjän FSB nappasi kiinni ISIS terroristisolun, joka suunnitteli iskuja Moskovaan


Teksti: Teemu Vehkala

Venäjän federaation turvallisuuspalvelu FSB otti äsken kiinni ISIS terroristisolun, joka suunnitteli terrori-iskuja Moskovaan.

Terroristit pidätettiin viime perjantaina FSB:n operaatiossa. FSB:n viranomaiset epäilevät, että terroristit saivat käskyjä Syyrian suunnalta.

Moskovaan suunnitelluissa iskuissa olisi ollut tarkoitus käyttää aseiden lisäksi räjähteitä.Silti paljon olennaisempi tieto olisi se, että mitkä tahot rahoittivat tämän terroristisolun toimintaa, jonka oli määrä toteuttaa terrori-isku Moskovassa ?

Sillä Syyriassa ei ihan heti tule mieleen, että juuri Venäjää kohtaan haluttaisiin iskeä terrori-iskuilla. Mutta Venäjän federaation vihollisia istuu muutamissa Wall Streetin rikollisissa pankeissa, joista yritettiin Venäjällä jo vallankaappausta vuosien 1999-2000 aikana ja siinä ei kuitenkaan onnistuttu, koska näiden rikollisten pankkiirien hyvää ystävää oligarkki Boris Berezovskia ei saatukaan Venäjän presidentiksi asti.

Jos hänet oltaisiin saatu presidentiksi, niin hän olisi sen jälkeen tehnyt kaikkensa avustaakseen näitä rikostovereitaan Wall Streetin pankeissa ryöstääkseen Venäjän valtion varat.

Berezovskia ei oltaisi myöskään demonisoitu Putinin tyyliin läntisessä valemediassa, koska hän olisi ollut koko tuon virka-ajan pelkkä Wall Streetin rikollisten pankkien sätkynukke.Tämä äsken Suomessa käynyt venäläis-yhdysvaltalainen Putinin vihaajatoimittaja Masha Gessen totesi ettei Venäjällä ole tulevaisuutta.

Hän myös totesi kuinka Putin oli johtoon noustuaan vuonna 2000 määrännyt upporikkaat luopumaan poliittisesta vallasta ja joissakin tapauksissa omaisuudestan. Gessenin mukaan nämä kaksi oligarkkia Boris Berezovski ja Vladimir Gusinski taas pakotettiin maanpakoon.Salattu totuus on kuitenkin se, että nämä ISIS terroristien rahoittajat eivät operoi Syyriasta, vaan rahoitus tulee pääosin näiltä huumekauppaa ja asekauppaa sekä ihmiskauppaa harjoittavilta tahoilta, joita ovat nämä New Yorkissa olevat rikolliset sijoituspankit sekä näiden pankkien suuromistajat (mm. Rothschildien pankkisuku, jonka päämiehenä toimii Jacob de Rothschild kuvassa).

Sillä pääomalla nämä kansainvälisen järjestäytyneen rikollisuuden huipulla vaikuttavat roistot rahoittavat valtioita vastaan terrori-iskuja, jotta saisivat horjutettua näiden sisäistä turvallisuutta ja aiheutettua mahdollisimman paljon pelkoa sekä paniikkia.Kun esimerkiksi vuonna 2005 Libyan johtaja Muammar Gaddafi ilmoitti perustavansa Afrikkaan kultaan sidotun yhteisvaluutan, niin vain muutamaa viikkoa myöhemmin Lontoon aamuruuhkassa räjäytettiin mm. linja-auto sekä maanalaisessa räjähti muutama metrovaunu. Pommit asennettiin sinne Israelin tiedustelupalvelu Mossadin toimesta, joka sai näihin salaiset toimeksiannot ns. ylempää.

Eli mikäköhän tarkoitus tällä oli, että tämä terrori-isku tuli suorittaa juuri Lontoossa, jossa sijaitsee Lontoon pörssikeskus, joka oli mukana tässä Gaddafin suunnitelmassa perustaa Afrikkaan kultaan sidottu valuuttajärjestelmä.

Motiivi Gaddafin murhaamiselle ja mestaamiselle keväällä 2011 johtui tästä samasta syystä, että koska hän suunnitteli Afrikkaan kultaan sidottua valuuttajärjestelmää. 

Sillä jos tällainen valuuttajärjestelmä olisi toteutunut Afrikassa, niin Afrikka olisi vaurastunut silmissä ja taas nämä rikolliset keskuspankkiirit olisivat kusseet alleen sekä paskoneet housuihinsa.

Se että miksi mm. Gaddafista kirjoitettiin koko ajan näihin lännen valemedian lehtiin, että kuinka hän olisi hirmuhallitsija ja valtatyranni, niin tämä on hyvin tuttua teilausta Illuminatille. Sillä jokainen valtionpäämies, joka haluaa jakaa vaurautta kansoilleen esitetään lännen valemediassa hirmuhallitsijana ja tyrannina, joka tulisi syrjäyttää vallasta USA:n armeijan toimesta.Joten onko sitten yhtään sattumaa, että miksi Syyrian presidentti Bashar al-Assadia esitetään aivan samoilla hirmuhallitsijan termeillä valemedioissamme.

Assad ei ole mitään muuta kuin suututtanut Rothschildien pankkisuvun, koska hän ei salli näiden rosvojen ottaa haltuun Syyrian keskuspankkia.Kun Jacob de Rothshild sukuineen on hyvin vihainen, koska Assad ei salli heidän ryöstävän Syyrian keskuspankkia itselleen. 

Joten tästä ensimmäinen yritys on aina yrittää salamurhata tuon maan presidentti ja valitettavasti Bashar al-Assadin kaikki CIA:lta operoidut salamurhayritykset ovat epäonnistuneet, joten lopulta tälle Rothschildien pankkimafiasuvulle ei jäänyt enää mitään muuta keinoa kuin järjestää Syyriassa sisällissota, jonka he onnistuivat lopulta saamaan aikaan CIA:n suurella avustuksella.

Toinen keino olisi ollut toki suora USA:n armeijan hyökkäys Syyriaan, mutta tämä päätettiinkin tehdä ns. proxy-sodalla (sijaissota).

Mutta tämä Rothschildien rikollinen syndikaatti ei pelaa tässä millään rahalla, vaan pelissä on puhtaasti tämän koko planeetan valloitusretki. Sillä tämä samainen pahamaineinen pankkisuku myös rahoitti ja järjesti kaikkien USA:n presidenttien salamurhat, Venäjän Tsaarien murhat sekä Venäjän vallankumouksen, USA:n sisällissodan jne.

Mutta kuitenkin Syyrian, Pohjois-Korean ja Iranin keskuspankki heiltä on vielä ryöstämättä, joten tämä tarkoittaa silloin sitä että näissä maissa tullaan vielä tulevina vuosina näkemään USA:n armeijan tai CIA:n järjestämä sota, joka on joko sisällissota tai sitten suora USA:n armeijan hyökkäyssota sinne.

Monet eri asiantuntijat kuten vaikkapa David Icke ennustaa, että tämä USA:n armeijan hyökkääminen Iraniin tultaisiin näkemään vielä tällä Donald Trumpin presidenttikaudella.

Lähde: RT