http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, lokakuuta 18, 2018

Kansanedustajien äänet eivät rekisteröityneet hallituksen luottamusäänestyksessä


Usean kansanedustajan äänet eivät rekisteröityneet viime keskiviikkona käydyssä eduskunnan luottamusäänestyksessä. 

Torstaiaamuna eduskunnassa tarkastettiin äänestyskoneiden toimivuus ja todettiin, ettei teknistä vikaa löytynyt.

Mutta kuitenkin edellisenä päivänä käydyssä hallituksen luottamusäänestyksessä useita ääniä ei rekisteröitynyt järjestelmään, kuten Sinuhe Wallinheimon sekä Tapani Töllin äänet hallituksen luottamuksen puolesta jäivät kirjautumatta järjestelmään.

Korruptoituneet puolueet kuten SDP ovat saaneet rahaa CIA:lta jo vuonna 1949

Suomen eduskunnan demokraattisuudesta hieman sen verran, että jos SDP hakeutui CIA:n rahahanalle jo vuonna 1949, niin tällainen USA:n tiedustelupalvelun puuttuminen Suomen eduskuntapuolueiden toimintaan on hyvin epädemokraattista toimintaa joka romuttaa tämän ns. aidon ja parlamentaarisen demokratian.

Mikä on CIA:n motiivi manipuloida Suomen vaaleja sekä vaikuttaa eduskunnan toimintaan ? 

Yhdysvaltain tiedustelupalvelu CIA:n motiivi sekaantua ja manipuloida Suomen eduskunnan toimintaa toimii heidän toimeksiantajiensa (rikkaat suvut, suuryhtiöt ja yksityiset pankit) intressien mukaisesti.

Esimerkiksi Suomen maailmanluokan terveydenhuoltojärjestelmän alasajo on jo käynnissä ja sen yksityistäminen on osa CIA:n suunnitelmia saattaa ne näiden ahneiden monikansallisten yhtiöiden alle, jotta Suomen terveydenhuolto saadaan romutettua ja muutettua tällaiseksi perin amerikkalaiseksi mallisi, että pelkkä lääkärissä käyntikin maksaisi tulevaisuudessa monia satoja euroja enemmän kuin vielä tänään.Näiden maailman rikkaimpien pankkisukujen lähes rajaton valta ulottuu tänne Suomeen asti velkaan perustuvan valtionorjuutuksen vuoksi, koska Suomi on jo yli 100 miljardia euroa auki näille pankkihuijarisuvuille joihin myös Rothschildien suku kuuluu.

Joten jos nämä maailman rikkaimmat pankkiryöstäjäsuvut perivät jo Suomi OY AB:lta yli 100 miljardin euron valtionlainoja takaisin, niin ei näitä lainoja olisi alunperinkään tarvinnut ottaa, jos vain Suomen valtio voisi laskea liikkeelle omaa rahaansa ilman yksityisten keskuspankkien velkaorjuutta.

Mutta koska Euroopan union suunniteltiin nimenomaan yksityisomisteisen keskuspankkimafian hallinnoimaksi pankkiunioniksi, niin tämän vuoksi Suomenkin valtio ajettiin tähän pattitilanteeseen.
Sauli Niinistö oli silloin valtionvarainministeri ja Paavo Lipponen pääministeri kun tämä EMU:n rahaliiton valtionpetos luotiin silloisen Lipposen johtaman hallituksen aikana.

Lipponenhan tunnusti myöhemmin kuinka he valehtelivat Suomen kansalle EU:sta ja eurosta. Mutta vieläkin olennaisempi asia olisi se, että kuka näitä herroja siihen yllytti ?

Nämä Lipposen hallituksenkin ajan korrupotoituneet poliitikot saivat monet poliittisten uriensa aikana lukuisia miljoonia euroja lahjuksia, jotka nämä korruptoituneet virkamiehet sekä poliitikot muidenkin lahjottujen virkamiesten sekä poliitikkojen tyyliin piilotttivat pois Suomen viranomaisten näkyvistä ja sitä varten ovat olemassa nuo Sveitsin pankit, jotka pitävät ns. pankkisalaisuuden.

Mutta nyt kun tämä CIA:n ja muiden konnien haluama tiedustelulaki tulee voimaan Suomessa n. vuonna 2020, niin Kansaneläkeläitos (KELA) sekä poliisi pääsevät sen jälkeen halutessaan pelkällä napin painalluksella näkemään kaikkien Suomen kansalaisten pankkitilitiedot.

Mutta tämä pankkitiedojen kalastelu ei kuitenkaan edelleenkään ulotu Sveitsiin asti, jonne nämä Suomen valtiota johtavat konnat ovat piilottaneet lahjusrahansa.

Silti kannattaa muistaa se, että kuinka nämä korruptoituneet miljoonarahoilla lahjotut poliitikot sekä virkamiehet ovat valmiita tuhoamaan Suomen talouden vain sen takia, että he saisivat itse paikan ns. vihreämmältä oksalta. 

Eli he tekevät kaiken tämän Suomen valtion tuhoamisen vain tuosta itsekkäästä motiivista saavuttaa itselleen lisää miljoonia sekä maallista mammonaa ja nousta samalla tuolla läpi korruptoituneella poliittisella urallaan koreammalle.Alexander Stubb pyrkii esimerkiksi tällä hetkellä EU:n komission johtoon vain rahan vuoksi, koska siellä maksettavat edut ovat näihin Suomen hommaan verrattaen huomattavasti korkeammat. 

Kun tuon EU:n komission pääjohtajan vuosiansiot ovat tällä hetkellä n. 324 377 euroa/vuosi, jonka päälle EU:sta pääjohtajalle maksetaan vielä asumiskuluihin n. 50 000 €/vuosi sekä edustuskuluihin n. 17 000 €/vuosi.


Lähteet: Verkkouutiset

 https://www.verkkouutiset.fi/eduskunnan-laitteet-reistailivat-kuumassa-aanestyksessa-vika-tutkitaan/