http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, lokakuuta 19, 2018

Huume ja rahanpesupankki Morgan Stanleyn rahoitusyhtiö osti Itiksen kauppakeskuksen


Huume ja rahanpesupankki Stanley Morganin Stanley Morgan Real Estate Investing rahoitusyhtiö on ostanut Itäkeskuksen kauppakeskuksen omistuksen.

Sen myi heille Hollantilainen Wereldhave yhtiö, joka luopui samalla Itiksen kauppakeskuksen pääomistajuudesta.

Stanley Morgan on Yhdysvaltalainen yksityinen liikepankki, jonka pääkonttori on Wall Streetilla New Yorkissa.

Kyseisen pankin suurin rahavirta tulee maailmanlaajuisesta huumekaupasta, asekaupasta sekä mm. ISIS terroristien tukemisesta.

Jos tällainen valtionterrorismiin rahoittava rahoitusyhtiö tunkee yhtäkkiä Suomeen ja ostaa Helsingissä sijaitsevan kauppakeskuksen, niin se on suoraan suuri turvallisuusriski.

Sillä tällä kyseisellä huume ja rahanpesupankin rahoitusyhtiöllä on varmasti mittavat vakuutukset hommattuna tästä Itäkeskuksen kauppakeskuksesta. 

Stanley Morgan evakuoi kaksoistorneista 3700 työntekijäänsä ulos 9/11 terrori-iskujen aikaan

Stanley Morganin huume ja rahanpesupankki onnistuivat evakuoimaan 3700 työntekijäänsä kaksoistorneista ulos 11.9.2001, kun näiden samojen huume ja rahanpesupankkien rahoittama valtionterroriteko iski New Yorkin World Trade Centerin kaksoistorneihin. 

Vain kuusi Morgan Stanleyn työntekijää sai surmansa kaksoistornien romahduksessa, kun ne räjäytettiin tuona aamuna CIA:n ja Mossadin toimesta alas niihin n. viikkoa aiemmin asennetuilla räjähteillä. Loput 3700 työntekijää saatiin kaksoistorneista evakuoitua ulos ennen kaksoistornien purkuräjäytystä.

Lähteet: https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000005868280.html

 https://hbswk.hbs.edu/archive/leadership-on-9-11-morgan-stanley-s-challenge