http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, lokakuuta 10, 2018

Naton Stolbenberg Serbiassa: 'Me pommitimme teitä 1999 pelastaakseemme teidät'


Naton (oikeasti North Atlantic Terrorist Organization) pääsihteeri Jens Stoltenberg vieraili juuri Serbiassa ja kommentoi siellä kuinka Nato pommitti teitä 1999 vain pelastaakseemme teidät. 

Mutta sanaakaan hän ei puhunut Naton 1999 Kosovon pommitusten salatuista taustoista, joka oli alueella esiintynyt uraani ja jota Slobodan Milosevic ei suostunut myymään näille konnille halpaan tarjoushintaan.

Tämä oli itseasiassa oli syynä myös koko Jugoslavian sotaan ja alunperinkin Jugoslavia piti hajoittaa, koska alueella esiintyvä uraani oli saatava länsivalloille keinolla millä hyvänsä. Mutta Milosevic oli vielä kauppojen tiellä.

CIA sai lopulta sytytettyä Jugoslavian hajoamissodat vuonna 1991, jossa saatiin Serbit ja Kosovon albaanit tappamaan toisiaan. Näissä Jugoslavian hajoamissodissa kuoli virallisesti n. 300 000 ihmistä ja kaikki oli vain uraanin tähden.

Uraanin jota 235-isotoopilla esiintyvissä erissä tarvitaan mm. Israelin sekä USA:n armeijan ydinpommien valmistamiseen ja joiden puoliintumisaika on vain 6 vuotta. 

Eli sen jälkeen menevät ydinohjuksetkin ns. käyttökelvottomiksi, joten tästä syystä voitte varmasti kuvitella että miksi juuri siitä 235-isotooppia sisältävästä uraanista on olevinaan niin huutava pula maailmalla.Eräs entinen CIA:n agentti paljasti muutama vuosi sitten kuinka heille maksettiin miljoonia siitä, että nämä CIA:n agentit saisivat Jugoslavian hajoitettua.

Vielä hyvin poikkeuksellista on se, että vain näitä Jugoslavian entisiä johtajat kuten Slobodan Milosevic saivat lopulta syytteen sotarikoksista, mutta taas tämä Pohjois-Atlanttinen terroristijärjestö NATO (North Atlantic Terrorist Organization) jäi ilman sotarikossyytteitä.

Milosevicia puolustanut asianajaja murhattiin aiemmin tänä vuonna

Milosevicia vuonna 2002 Haagin sotarikosistuimessa puolustanut asianajaja ja lainopillinen neuvoja Drogaslav Ognjanovic ammuttiin kuoliaaksi tämän vuoden heinäkuussa Belgradissa. Ampumavälikohtauksessa loukkaantui myös Ognjanovicin 26-vuotias poika.

Lähteet: https://www.rt.com/news/440616-stoltenberg-serbia-nato-bombing/

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201807302201105072_ul.shtml

 http://www.ebritic.com/?p=551270