http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, lokakuuta 10, 2018

CIA saa lahjonnalla F-35 hävittäjät Suomeen


Yhdysvaltain tiedustelupalvelu CIA saa aina tahtonsa läpi ja oli kyse sitten vaikka maailman suurimman ase-alan valmistajiin kuuluvan Lockeed Martinin valmistamien F-35 hävittäjien kauppaamisesta Suomeen, niin tämä vietiin jo läpi lahjonnalla.

CIA siis lahjoi kenraalit täällä ja sen vuoksi nämä korruptoidut ilmavoimien johdossa olevat skä jo eläkkeelle ehtineet komentajat hehkuttavat nyt tässä tuoreessa Pentti Perttulan uutuuskirjassa Paras Hävittäjä Suomelle F-35 hävittäjiä, kuinka F-35 on paras hankinta Suomelle.

F-35 on vielä maailman kalleimmaksi luokiteltu hävittäjä, joten helpostihan sellaisia saa hankittua kunhan ensin Suomen hallitus leikkaa tarpeeksi pois köyhiltä ja leikkaa myös työläisten lomarahoja 30 %



Lahjukset maksettiin yksityisille Sveitsiläisille pankkitileille

Nämä F-35 hävittäjiin liittyvät lahjukset maksettiin CIA:lta yksityisille Sveitsiläisille pankkitileille, joita myös valitettavasti löytyy niin Suomen puolustusvoimien kenraaleilta kuin myös istuvilta ministereiltäkin.

Lahjusraha on yleensä valtioiden välisissä asekaupoissa n. 5 % koko ostohinnasta.

Suomen valtionyhtiö ja asevalmistaja Patria oli vuosia sitten valmiita maksamaan Kroatiaan peräti 5 prosentin lahjukset kauppasummasta. 

Lockheed Martin on maksanut siis näistä 10 miljardin hävittäjäkaupoista vähintäänkin tuon 5 prosenttia lahjuksina näille Suomen korruptoituneille kenraaleille sekä ministereille. 

10 000 000 000 € (10 miljardia euroa)
_________________________
5 prosenttia                                       =  500 000 000 € (500 milj. €)


Eli se tekee silloin peräti 500 miljoonan euron lahjukset, jotka ovat kulkeutuneet näiden läpikorruptoituneiden kenraalien ja ministereiden yksityisille Sveitsiläisille pankkitileille.

Mutta vieläkin olennaisempi asia on muistaa se, että sinä maksat nämäkin lahjukset näille korruptoituneille kenraaleille sekä ministereille, koska ne lahjusrahat otettiin sinun leikatuista lomarahoista, eläkkeistä tai sosiaalituista. Eli sellainen aktiivinen KIKY-lahjusmalli.

Lähde: IS