http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, lokakuuta 01, 2018

Valtaeliitin DNA-tutkimuksien salatut taustat


Teksti: Teemu Vehkala

Olet varmaan kuullut tästä israelilaisesta MyHeritage nimisestä netissä toimivasta sukututkimuspalvelusta, joka selvittää DNA-perimäsi.Valtaeliitin DNA tutkimuksen salattu tausta

Jos luulit että mm. tämän kyseisen MyHeritage -palvelun tarkoitus olisi ainoastaan vain tarjota asiakkaille tilaisuus selvittää heidän DNA:nsa historiatiedot niin olette silloin täysin väärillä jäljillä. 

Sillä tämän MyHeritage -palvelun data menee suoraan Israelin tiedustelupalvelu Mossadille ja näitä tietoja sitten käytetään eräiden biologisia aseita valmistavien laboratorioiden metadatassa, jolla voidaan sitten tarvittaessa tulevaisuudessa vaikka pyyhkäistä yksi ihmisrotu pois maailmankartalta.

Ja homma käy niinkin helposti, että jos tämä tappava virus on syntetisoitu toimimaan tappavasti juuri kyseiseen DNA-perimään/rotuun.

Me Suomalaiset olemme tässä maailman DNA-perimälinjassa aivan ainutlaatuisessa asemassa, sillä koska olemme myös Euroopan vanhin heimo.Illuminati- eliitti suunnittelee vähentävänsä maailman väestöä vielä 95 % nykyisestä populaatiosta ja he aikovat toteuttaa sen biologisen sodankäynnin keinoin.