http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, syyskuuta 27, 2018

Joutuiko Poltergeist elokuvien lapsitähti Hollywoodin pedofiilirenkaan henkirikoksen kohteeksi ?


Poltergeist kauhuelokuvista tunnettu lapsitähti Heather O'Rourke kuoli vuonna 1988 vain 12-vuotiaana.

Virallisesti hänellä sanottiin todenneen crohnin-tauti, jonka pahimmat oireet saatiin aluksi hoidettua.

Vuonna 1988 O'Rourke joutui sairaalaan kun hänellä havaittiin kuulemma hengenvaarallinen suolitukos, jonka komplikaatioihin hän lopulta kuoli 1. helmikuuta 1988. Mutta oliko tämä totuus hänen kuolemastaan ? 

Sillä nyt viimeisen vuoden sisällä internettiin on ilmestynyt lukuisia väitteitä siitä, että kuinka tämä lapsitähti olisikin joutunut Hollywoodin pedofiiliringin henkirikoksen kohteeksi, koska hän oli yksi heidän uhreistaan ja saattoi alkaa paljastamaan hyväksikäyttäjiään.

Steven Spielberg joka käsikirjoitti ja tuotti nämä suositut Poltergeist sarjan elokuvat on yksi Hollywoodin vaikutusvaltaisimmista pedofiileista mitä elokuva-alalta löytyy. 


                             Kuva: Heather O'Rourke ohjaajasedän (Steven Spielberg) sylissä.

Kun varsinkin tällainen Heather O'Rourken kaltainen vaaleahiuksinen pikkutyttö on varmasti näille Hollywoodin elokuva-alan pedofiileille hyvin houkutteleva uhri.

Hollywoodin pedofiilirinki käyttänyt aiemminkin kovia konsteja hiljentääkseen ilmiantajat

Nämä Hollywoodin elokuva-alalla vaikuttavat pedofiilit ovat aiemminkin käyttäneet likaisia keinoja hiljentääkseen heitä ilmiantavat tahot. Kun vuonna 2016 huhuttiin, että tämä yksi entinen lapsitähti Anton Yelchin, joka kuoli omituisessa ja hyvin hämärässä tapaturmassa, jossa hänen väitettiin jääneen oman autonsa ja postilaatikon väliin puristuksiin kuollettavasti. Mutta miten oma auto voi liikkua jos ei itse ole ratissa ? 

Yelchinin kun huhuttiin olevan tuolloin paljastamassa näitä Hollywoodin elokuva-alan hyväksikäyttäjiä, jotka käyttivät häntä seksuaalisesti hyväksi lapsena. Ilmeisesti hän oli saanut rohkaisua tuosta silloin kuukautta aiemmin mediassa olleesta jutusta, jolloin Eliah Wood kertoi oman osansa näistä Hollywoodin pedofiileista.

Hollywoodin pedofiilirinki rellestää vanhaan malliin edelleen

Silti on uskomatonta miten tämä Hollywoodin pedofiilirinki rellestää edelleen vanhaan malliin ja mikään taho ei heidän toimintaansa puutu edelleenkään.

Sen sijaan tämä lasten hyväksikäyttäjärinki sai tehtyä n. vuosi sitten syntipukin tästä naisnäyttelijöiden ahdistelijasta Harvey Weinsteinista, jolla sitten ikään kuin tämä Hollywoodin kähmintäkohu saatiin päätökseen. Mutta tätä lapsinäyttelijöiden kähmintäkohua ei olla Hollywoodissa vielä edes nähty, koska muuten nämä pedofiilit jäisivät siellä helpommin kiinni.

Yksi entinen Hollywoodin lapsitähti Corey Feldman kertoi aiemmin medialle, että oli jo 90-luvun puolella vienyt näiden häntä seksuaalisesti lapsena hyväksikäyttäneiden elokuva-alalla toimivien pedofiilien nimet Los Angelesin poliisiasemalla, mutta hänen rikosilmoitukseensa ei reagoitu mitenkään.

Sitten kun Feldman rohkastui viime vuonna puhumaan taas tästä Hollywoodin pedofiili-ongelmasta ja paljasti nyt jo joitain nimiä, niin yllättäen häntä puukotti pian tämän jälkeen kaksi tuntematonta miestä. Mutta hänen henkivartijansa onnistuivat taltuttamaan osan hyökkääjistä.

Kun insestihän on jo näiden maailman rikkaimpien Illuminatin pankkisukujen (Rothschild, Rockefeller jne.) suvun sisäinen traditio, jolla heidän jälkipolvensa saadaan suvuilleen lojaaleiksi, kun näiltä rikkaiden pankkisukujen lapsilta murretaan psyyke jo nuorena tämän suvun sisällä sukupolvelta toisella jatkuvan insestin keinoin.

Suomessakin tällainen samanlainen sairas traditio esiintyy mm. monissa rikkaissa rahasuvuissa, joiden sisällä aihe on kuitenkin sen verran tabu ettei siitä voida julkisesti keskustella, mutta tämä vitsaus on kuitenkin näiden sukujen sisällä tunnettu ongelma.

Esimerkiksi tmä eräs maailmankuulu evoluutiobiologi Richard Dawkins on todennut julkisesti kuinka pedofilia ei ole mikään ongelma.

Kuitenkin jos tätä pedofiliaa lähtisi analysoimaan, että miten sitä esiintyy juuri eniten näissä taloudellisesti hyvin vaikutusvaltaisissa suvuissa, elokuva-alalla, musiikki-alalla ja aina siellä missä liikkuu näitä maailman rikkaimpia limanuljaskoja ? No jos tällainen kultalusikka suussa syntynyt lapsi joutuu lapsena seksuaalisen hyväksikäytön kohteeksi ja se on vielä suvun sisäinen traditio, niin tällainen kokemus aiheuttaa tälle seksuaalisen hyväksikäytön kohteeksi joutuneelle lapselle tällöin vääristyneen kuvan seksuaalisuudesta ja hänestä saattaa silloin tulla itse myös pedofiili ja alkaa harjoittamaan tätä samaa keinoa aikuisena alaikäisiin lapsiin.

Tämä selittäisi sen, että miksi pedofiilien kiinnostus kohdistuu yleensä vain 8-10 vuotiaisiin tyttöihin tai 10-13 vuotiaisiin poikiin.

Suomessahan insestiä esiintyy hyvin paljon mm. lestadiolaisten piirissä, joka on kuitenkin julkinen tabu josta ei juuri julkisesti haluta puhua varsinkaan näiden lestadiolaisten itsensä puolelta.

Lasten seksuaalinen hyväksikäyttö on pyritty salaamaan mm. tämän Suomessa toimivan vanhoillislestadiolaisliikkeen sisällä jo vuosi kausia.

Pedofiilin elämää varjostaa jatkuva rakkaudettomuus, joka on seurausta mm. siitä, että heille ei olla annettu tarpeeksi läheisyyttä heidän vanhempiensa toimesta. Joten kun tällainen ihminen joutuu lapsena pedofilian tai insestin kohteeksi, niin se pahimmassa tapauksessa tekee myös tästä uhrista myöhemmin aikuisena samanlaisen alaikäisten hyväksikäyttäjän.


Lähteet: https://yournewswire.com/heather-orourke-killed-hollywood-pedophile-ring/

http://www.namluu.net/index.php/ausland/item/239-heather-o-rourke-of-poltergeist-fame-was-she-killed-in-a-pedogate-coverup

https://www.reddit.com/r/conspiracy/comments/7rxzbm/poltergeist_actress_heather_orourke_killed_by/

https://www.reddit.com/r/conspiracy/comments/7c2akn/heather_orourke_little_girl_from_poltergeist_died/

http://themillenniumreport.com/2017/12/top-lawyer-confirms-poltergeist-child-actor-killed-by-hollywood-pedophile-ring/