http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

lauantaina, lokakuuta 27, 2018

Kirjepommien lähettämisestä lavastettu mies otettiin kiinni eilen


FBI:llä oli eilen Floridassa laaja operaatio kun se pidätti kirjepommien lähettämisestä lavastetun miehen suuroperaatiossa.

Miehen nimi on Cesar Sayoc ja hän on 56-vuotias.

Liittovaltion viranomaiset valikoivat vielä tarkkaan, että kiinniotetulle epäillystä autosta löytyi paljon tarroja kuten CNN SUCKS sekä demokraattista puoluetta halveksivia tarroja. 

Tämä myös kertoo hyvin sen, että mistä puolueen suunnalta tämä operaatio oli myös johdettu, vaikka todellisuudessa siellä kansainvälisen järjestäytyneen rikollisuuden huipulla on vain yksi eliitti, joka pelaa kaikki samaan maaliin.

Nyt näiden lavastettujen pommipakettien saajiksi ilmoitettiin myös ex-varapresidentti Joe Biden, joka on vielä yllätykseksi jälleen demokraattisen puolueen konna.

Vaikka kyseessä on USA:n liittovaltion lavastama kirjepommimies, niin siitä huolimatta eilen Yhdysvaltain oikeusministeriö järjesti tapauksesta julkisen tiedotustilaisuuden, jossa se julisti, että Sayoc saisi jopa 58 vuoden pituisen linnatuomion.



Mikään selvännäkijähän tässä ei tarvitse olla, että mistähän päin tätä kirjepommioperaatiota johdetaan ? 

Sitä johdetaan CIA:sta ja liittovaltion korruptoitunut FBI:n poliisiosastot ovat mukana peittelemässä sekä lavastamassa jälkiä.

CIA:lla luonnollisesti kaikki tällainen tieto kuten, että onko tämä kirjepommeista epäilty Cesar Sayoc CIA:lla hommissa on myös salaista tietoa.

Se on myös salaista tietoa, että tätä kirjepommi false-flag operaatiota johdetaan CIA:sta käsin ja sen takana ovat salaiset toimeksiantajat, jotka omistavat yllättäen CNN:n rikollisen valemediayhtiön osakkeista suurimman osan.

Follow the money ja sieltä ne samat rikolliset löytyvät aina ja vielä se, että kuka tästä hyötyy ? 

No mietippä sitä... Demokraattien leirissä on ryvetty Yhdysvalloissa viime vuodet jo pelkästään Hillary Clintonin osalta hyvin kriittisesti, joten tällä keinoin he yrittävät kiillottaa tuota huonoa mainettaan maailmalla ja kalastella taas näitä tulevia ääniä.



Floridassa vielä eräs paikalla ollut suomalaismies sai napsastua valokuvan, kun liittovaltion agentit peittelevät tämän ennaltavalitun valkoisen pakettiauton sinisellä lakanalla. 

Joten sehän tehtiin sitten aivan huomiota herättämättä aivan CIA:n oppikirjan mukaan.

Sanon nyt tämän tässä ettei jää epäselväksi, että mitä nämä neokonservatiiviset rikollistahot ovat suunnitelleet todennäköisesti seuraavaksi. 

Sillä Alex Jones on jo viimeiset pari vuotta varoittanut, että Sorosin säätiöt aikovat jossain vaiheessa lavastaa pienimuotoisen terrori-iskun USA:n maaperällä ja tekijäksi lavastetaan tällä kerralla Trumpin kannattaja.

Englantilainen The Guardian veti jo antisemitismikortin esiin, kun se hyökkäsi näitä Sorosia vastaan olevia epäilyjä vastaan tästä kirjepommitusjupakasta. Samassa lehtijutussa yllättäen vielä haukuttiin taas Alex Jonesia.

Lähde: CNN, ILTALEHTI, NBC NEWS