http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, lokakuuta 11, 2018

Sipilän korruptoitunut hallitus vie irtisanomislakia eteenpäin ay-liikkeen vastustuksesta huolimatta


Pääministeri Juha Sipilän johtama hallitus on tekemässä kaikkensa jotta Suomen mediaanitulot saadaan alennettua köyhyyden tasolle. Tämän vuoksi hallitus on nyt viemässä läpi tämän kiistellyn lakiesityksen työntekijän irtisanomissuojan heikentämisestä.

Sipilän hallinto sai jo viimeisen vuoden aikana alennettua mediaanituloja 2600 euroon mm. leikkaamalla lomarahoja 30 prosenttia.

Sisäministeri Kai Mykkäsen mukaan Suomessa on n. 100 000 työtöntä enemmän kuin Tanskassa ja se ei vetele.

Kun tämän kokoomusministerin mukaan eduskunta ei myöskään voi mennä sen taakse, jos konsensus ei saa tarvittavia toimia aikaan, nostetaan kädet ylös ja ei tehdä mitään, koska hallituksella on perustuslaillinen velvoite huolehtia koko Suomen työvoimasta.

Mutta katsotaas nyt, että mitä Sipilän hallitus on saanut aikaan tämän viimeisen vuoden sisällä, kun mm. toimeentulotuen maksatus siirtyi kunnilta pois KELA:lle ja aloitettiin mittavat köyhyystoimet Aktiivimallin osalta.

Köyhyys lisääntyi massiivisesti ja työttömiä ohjataan orjallisiin pakkotöihin tekemään työtä vain pelkällä 9 eurolla päivä, joka on KELA:n maksama tukityöllistämispäiväraha. 8 tunnin työstä tämä tekee jo peräti 1.12 euron korvauksen /tunti.

Nyt Sipilän hallinto leveili muutama kuukausi sitten luoneensa Suomeen lisää työpaikkoja tällä aktiivimallilla, vaikka se lisäsi köyhyyttä, itsemurhia sekä henkistä ahdistusta koko maassa.

Aktiivimalli on iskenyt erityisesti lapsiperheisiin ja koko tämän kaltainen henkinen ja taloudellinen väkivalta on suoraan tämän erään Yhdysvalloissa toimivan Trilateraalisen Komission Talouden Nollakasvun toimintasuunnitelmaa.

Nollakasvun tavoitteena kun nimenomaan on tarkoitus saada aikaan monikansallisten yhtiöiden valta-asemaa kasvatettua näissä entisissä rikkaissa teollisuusmaissa, jolloin se aiheuttaa luonnollisesti paikallisen kilpailun heikentymistä sekä massatyöttömyyttä.

Työttömille taas ei tämän vuoksi tässä strategiassa ole enää mitään sijaa, joten sen vuoksi työttömien rahapussille mentiin tämän CIA-johteisen aktiivimallin johdolla. Sillä ei Sipilän hallitus ole tätä aktiiviamalli leikkuria itse keksinyt, vaan se tuli näiltä amerikkalaisilta tahoilta valitettavasti.

Ja nämä monikansalliset yhtiöt näkevät jokaisen työttömän hyödyttömänä suursyömärinä, kuten Trilateraalisen Komission Cyrus Vance aikanaan totesi, että kuinka heistä olisi päästävä eroon keinolla millä hyvänsä.

Kaiken tämän köyhyyden ja kurjuuden takana vaikuttaa tuo Wall Streetin rikollinen pankkijärjestelmä, joka yksityisti EU:n euro-rahajärjestelmän. 

Eli kun Suomen Pankki vaikka lainaa Euroopan Keskuspankilta joka vuosi n. 6 miljardia euroa lisää valtionvelkaa, niin ei Euroopan Keskuspankilla tätä kuutta miljardia mistään holvista löydy valmiistaan. Mutta he luovat tästä kuuden miljardin valtionvelasta 90 % uutta rahaa kiertoon. 

Mutta siinä vaiheessa kun Suomen valtio on tämän kuusi miljardia maksanut korkoineen takaisin Euroopan Keskuspankille, niin sen jälkeen tämäkin kuusi miljardia euroa poistuu rahajärjestelmän kierrosta.

EKP (Euroopan Keskuspankki) luo siis tässä koko ajan rahaa tyhjästä ilmasta ja toimii yksityisenä pankkilaitoksena täysin kuten muutkin pankit, eli vaatii lainoilleen myös vakuuksia. 

Joten kun nyt Suomi OY AB ei ole selvinnyt lainoistaan, niin tämän vuoksi nämä Euroopan Keskuspankin omistavat roistot joihin myös tämä maailman rikkain Rothschild suku kuuluu, vaativat nyt näitä voittoa tekeviä Suomen valtionyhtiöitä lihoiksi.Sauli Niinistö ja Paavo Lipponen toimivat silloin Suomen hallituksessa kun tämä rikollinen päätös tehtiin Suomen liittymisestä euroon 90-luvun lopulla.

Sillä jos yhdelläkään valtionpäämiehellä olisi rohkeutta tehdä vieläkin rikosilmoitus näiden kahden virkamiehen maanpetoksesta, niin tämä mahdollisesti käsiteltäisiin. Mutta on ylipäänsä kornia, että kun nyt tällä hetkellä koko Suomen korruptoitunut poliisijohto istuu virkarikoksista epäiltynä käräjillä, että voiko tällaiseen korruptoituneeseen poliisihallintoon luottaa ? 

Suomessa kun on mätä hallinto, mätä poliisihalitus, mätä oikeuslaitos ja listaa voisi jatkaa loputtomiin. 

Vallassa on taas lukuisia psykopaatteja, joista suurin osa on vain kiinnostunut omista henkilökohtaisista eduistaan sekä poliittisen uransa jatkumisesta. 

Erityisesti tämän kaiken suomalaiseen duunariin kohdistuvan taloudellisen aseman heikentämiseen olisi suhtauduttava kaikella vakavuudella, koska tämän suunnitelman tarkoituksena on tuhota työtä tekevä keskiluokka ja tuoda sen tilalle tämä tuleva halvempi työvoima.

Tämä taas sitten automaattisesti lisää köyhyyttä, rikollisuutta, itsemurhia, avioeroja, ydinperheiden hajoamista jne. 

Mutta kaikki tämä on suunniteltu tarkalleen ja millään tavalla se ei ole itsestään syntynyt ilmiö.Sillä tämä länsimaalainen palkkaorjuus elää tälläkin hetkellä vielä sellaista vaihetta, ettei palkkaorjat uskalla lähteä vaatimaan oikeuksiaan, koska tämä korruptoitunut ay-liike pitää vielä valta-asemaansa yllä ja esittää edelleen ajavansa työläisten etuja. Mutta oletteko koskaan miettineet, että kuinka näillä ay-liikkeen johtajilla on aina n. 10 000 eurosta ylöspäin nousevat kuukausiansiot miljoona boonuksineen ?

Se on nähtävästi kummallisen tuottoisaa hommaa ajaa köyhien työläisten etuja ja kuitenkaan ei se näy koskaan näiden ay-liikkeiden ay-pomojen palkoissa, jotka kuitenkin revitään aina ay-liikemaksuilla köyhien työntekijöiden taskuista.

Tämäkin ent. Paperiliiton ent. puheenjohtaja Jouko Ahonen (kuvassa) hyllytettiin vuonna 2010 hänen puolustettuaan eläkevakuutusyhtiö Varman toimitusjohtajan saamaa 700 000 ruton palkkaa kun samaan aikaan Paperiliiton jäseniä uhkasivat lomautukset ja irtisanomiset.

Kun näitä miljoonapalkkaisia korruptioherroja eivät näemmä koske mitkään samat säännöt kuin alempi palkkaisia köyhiä työntekijöitä, jotka taas ovat näille suuryhtiöille pelkässä orjien asemassa.

Kun jokaisen perustyöläisen tulisi käsittää nämä lähtökohdalliset perussäännöt, että keskuspankki siinä missä suuryrityskin ovat kaikki pyramidihuijaukseen keskittyneitä organisaatioita, joissa raha valuu aina ylöspäin köyhempien työntekijöiden taskuista.

Mutta syy siihen, että miksi tappiota tuottavissa suuryrityksissä johtajisto saa edelleen miljoonaboonukset, vaikka työväestöä heitetään pihalle on ihan puhdasta kapitalistisen aikakauden ahneutta. Sillä jokainen ulos heitetty työntekijä saa aikaan suuryritykselle säästöjä, koska nämä kaikki tulevien kuukausien ja vuosien palkkakustannukset jotka näille juuri irtisanotuille työntekijöille tulisi maksaa, eivät enää ole yhtiön kirjanpidossa taloudellinen rasite. 

Joten kapitalistisessa järjestelmässä ahneet suuryritysten osakkeenomistajat luulevat, että he voisivat näillä keinoin ryöstää irtisanottujen työntekijöiden taskusta itselleen. Vaikka tässä myös samalla luodaan tuottavuuden heikkenemistä työvoimaa irtisanomalla.

Rahajärjestelmään liittyvä miltei suurin salaisuus on kuitenkin se, että tämän länsimaalainen rahajärjestelmä on vain väestönhallintakeino, jolla nämä työtä tekevät ihmismassat pidetään tuossa valveunessa, etteivät he ala kapinoimaan eliittiä vastaan.

Siksi heidät on aivopesty ja pakotettu tekemään työtä selviämisensä eteen. Vaikka todellisuudessa täällä koko maailmassa riittäisivät resurssit siihen, ettei juuri yhdenkään ihmisen tarvitsisi painaa tätä 8-16 orjatyötä kellokortteineen päivineen.

Mutta sanoppas tämä salattu asia tänä nykyajan kapitalistisen kulutusyhteiskunnan sirkuksessa, niin saat varmasti monilta lokaa päällesi, koska hyvin usea kulutusyhteiskuntaan sokeasti uskova ei hyväksy näitä eriäviäsi mielipiteitäsi.

Sillä tähän länsimaalaiseen palkkaorjuuteen aivopestylle työläiselle on lähes mahdotonta yrittää opettaa, että maailma pyörisi myös ilman tätä palkkaorjuusjärjestelmää, jos vain tämä ahne yli 95 prosenttia koko maailman varallisuudesta omistava eliitti suostuisi muuttamaan tämän globaalin pelin sääntöjä uudelleen.

Mutta tämä Deep State eliitti toimii kuten Atlantikset ylipapisto, etteivät he suostu paljastamaan edes tuota omaa klaaniansa muille ja pysyvät mielummin piilossa kuin tulisivat esiin ja kertoisivat agendastaan. Siksi se on tehtävä salassa ja tämän vuoksi tämä heidän Uusi Maailmanjärjestys suunnitelmansa toimii edelleen salassa.

Heidän suunnitelmansa etenee edelleen ja sen tavoitteena on edelleen tuhota kaikki uskonnot sekä sivistys.Suursijoittaja ja miljardööri George Soros rahoittaa tätä suunnitelmaa lukuisten säätiöidensä kautta ja on eristyisesti saanut lukuisat viherfasistiset järjestöt ajamaan mm. rasisminvastaista liikehdintää, joka on itse asiassa valkoihoisiin kohdistuvaa rasismia ajavaa liikehdintää.
Sanoihan britannian ent. pääministeri Winston Churschill kuinka tulevaisuuden fasistit kutsuvat itseään antifasisteiksi ja Soros rahoittaa näitä ryhmiä nykyään.   


Lähde: IL