http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, lokakuuta 25, 2018

Akavan puheenjohtaja Fjäder: Voisimme maksaa kouluttamattomille maahanmuuttajille pienempää palkkaa


Korkeakoulutettujen työmarkkinakeskusjärjestö Akavan puheenjohtaja Sture Fjäder päästi suustaan pari päivää sitten sellaisen lauseen, jossa hän paljasti tämän keskiluokan tuhoavan suunnitelman.

Hän totesi pari päivää sitten julkisuudessa kuinka "Voisimme maksaa kouluttamattomille maahanmuuttajille pienempää palkkaa" ja tämä sai aikaan suuren kohun erityisesti korkeakoulutettujen ammattijärjestö Akavan jäsenien keskuudessa.

Fjäder siis nyt paljasti tämän kuinka itseasiassa näiden työmarkkinajärjestöjen sekä suuryhtiöiden suunnitelma on tuhota keskiluokka luomalla tilalle tällainen heikosti koulutetuista maahanmuuttajista koostuva matalapalkkaisten armeija.

Mutta tätä suunnitelmaa ennen on tietenkin heikennettävä työllisten irtisanomissuojaa, joka on jo käynnissä.


Nyt sitten yllättäen kun tästä Fjäderin leiskautuksesta nousi kohu, niin nyt mies taas joutui pyytämään anteeksi puheitaan ja valehteli julkisuudessa etteivät he todellakaan halua toisen kerroksen työmarkkinoita. Vaikka aivan selvästi tämä työläisiä alentava eliitti-porras haluaa keinolla millä hyvänsä kouluttamattomista maahanmuuttajista keskiluokan tuhoamisen työkalun itselleen.Tämän vuoksi tämä suomenruotsalaiseen rikkaaseen eliittiin kuuluva talousnobelisti Bengt Holmström esitti jo tämän saman idean julkisuudessa mm. vuosi sitten.

Kun nämä keskiluokkaa vastaan hyökkäävät tahot (mm. Suomen rikkaimmat suomenruotsalaiset rahasuvut säätiöineen) uskovat, että näillä juuri muutama vuosi sitten talousnobelin voittaneen talousnobelistin sanoilla olisi enemmän painoarvoa ja ne otettaisiin enemmän tosissaan Suomen työväestön keskuudessa.

Kaiken ydinhän tässä on se, että nämä ahneet suuryhtiöt sekä pankit yrittävät keinolla millä hyvänsä tuhota keskiluokan ja tästä syystä keskiluokka on tehtävä köyhemmäksi keinolla millä hyvänsä. 

Joten tästä syystä nämä AY-liike öykkärit vaativat keskiluokan palkat alas ja sehän onnistuu helpoiten kun luodaan tällainen toisen kerroksen halpatyövoima kouluttamattomista maahanmuuttajista. 

Mutta sen sijaan nämä paljon maallista valtaa keränneet AY-liikkeet sekä järjestöt eivät ole valmiita luopumaan heidän johtajiensa miljoonapalkoista, miljoonakiinteistöistä sekä muista luontaiseduista, joita he perustelevat itselleen vain työläisen etujen vuoksi. 

Paljonko esimerkiksi köyhä työläinen hyötyy siitä, että joku sosiaalidemokraattien hallinnoima VVO korottaa sikavuokriaan joka vuosi ylös ? 

Alunperin tästä VVO:sta ei ollut tarkoitus tulla tällainen asuntomarkkinaeliitin porsastelukerho, koska alunperin VVO:n tarkoituksena oli vain rakentaa duunareille edullisia vuokra-asuntoja.

Mutta kun vuonna 1997 tämä VVO pörssitettiin, niin johan alkoi tämä työläisten rahoilla sikailu ja vuokrat nousivat niin ylös, että lopulta tämä demarien AY-liike jakoi jo 50 miljoonan euron VVO-osinkoja omistajilleen, jotka olivat tietenkin viety näiden keskiluokkaan kuuluvien duunarien taskuista.Nythän tämä VVO muuttui Kojamoksi viime vuonna jonka puheenjohtajaksi valittiin Suomen teollisuusliiton puheenjohtaja Riku Aalto (kuvassa). 

Muutama kirjain tuosta vielä puuttuisi jos tuon ahneen asuntosijoitusyhtiön nimi laitettaisiin oikein KOIJAAMOKSI. 

Kun tuo koijaaminen (koijaus) tarkoittaa urbaani slangilla huijaamista, vedättämistä, huiputtamista.

Eli koijataan rahat vuokralla asuvien taskuista ja viedään joka vuosi heidän taskuistaan enemmän, jotta näiden koijarifirman johtajat pääsisivät kuittaamaan niillä miljoonaosingot.

Lähteet: YLE

https://yle.fi/uutiset/3-8462252