http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, marraskuuta 22, 2016

Kanye West joutui mielisairaalaan pakkohoitoon kehuttuaan Donald Trumppia keikallaan


Amerikkalainen tunnettu räppäri Kanye West joutui psykiatrian kanssa napit vastakkain, kun hän alkoi muutama päivä sitten keikallaan kehumaan Donald Trumpin valintaa USA:n tulevaksi presidentiksi.

Tämä oli kuitenkin liikaa hänen levy-yhtiönsä johdolle, jotka saivat lopulta Westin ohjattua psykiatriseen pakkohoitoon. Mies kun toimitettiin eilen käsiraudoissa poliisin turvaamana pakkohoitoon yksityiseen psykiatriseen sairaalaan.

Valtamedian mukaan Westin terveydentilan heikkeneminen tapahtui heti sen jälkeen, kun hän alkoi keikallaan ylistämään Donald Trumppia. 

Eli taudin kuva paheni kriittisesti juuri sillä hetkellä, kun hän päätti alkaa saarnata USA:n politiikasta keikallaan. Psykiatrien mukaan tämä hetki johti jo liiallisiin harhaluuloihin, joka merkitsi mielisairauden alkua, jonka psykiatria tuntee nykyään opposite defiant disorder nimisenä diagnoosina.

Kanye Westin kaltainen räppäri on juuri sen vuoksi tulilinjalla, koska hänen levynsä myyvät miljoonia ja tuo hänen asemansa luo poliittisessa merkityksessä paljon poliittisesti vaikutusvaltaisemman aseman, mitä yksikään USA:n kongressiedustaja.

Joten jos yksikään tuollainen suurten levy-yhtiöiden leivissä oleva artisti alkaakin sanelemaan Sionistisen overtonin ikkunan ulkopuolista politiikkaa, niin sellainen katsotaan äärimmäisen uhkaavaksi tekijäksi valtapilareita kohtaan. Joten siinä vaiheessa on enää vähän vaihtoehtoja artistin kurinpidon palauttamiseksi, joista pakkohoito on aika yleinen. Esim. Britney Spearsin kohdalla tämä lopulta onnistui kun tämä kontrollereilleen (eng. handlers) kapinoinut poptähti saatiin takaisin ruotuun.

Mutta tämä Kanye West onkin hieman erikoisempi tapaus, koska hänellä on äärimmäisen suuri ego. Vaikka mies on muuten siviilissä ihan mukava mies.

Kaiken takana on kuitenkin psyykkinen puoli, että miten helposti näitä staroja pystytään laittamaan esim. psykiatrian keinoin ns. ruotuun. Mutta he joiden psyyke on liian vahva, eli tahtovoima. Niin heitä ei edes psykiatriset lääkkeet pysty vaijentamaan ja tiettävästi popin kuningas Michael Jackson kuului myös näihin tapauksiin.

Lähde: http://www.iltalehti.fi/viihde/201611222200030605_vi.shtml