http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, lokakuuta 31, 2018

Jari Ehrnrooth provosoi jälleen sosiaaliturvalla eläviä


Eihän tästä edes aikaakaan ole kuin vajaa pari vuotta milloin viimeksi tämä suomenruotsalaiseen raha ja fasistisukuun kuuluva dosentti Jari Ehrnrooth provosoi kolumnissaan Suomen työttömyyspäivärahalla eläville.

Hän totesi tuolloin kuinka Suomen sosiaaliturvamenot olisivat liian suuret ja kuinka tästä Suomen sosiaaliturvasta tulisi päästä eroon, koska työttömien elättäminen tulee valtiolle liian kalliiksi.

Totuus on kuitenkin aivan toinen sillä Suomen sosiaaliturvamenot eivät ole valtion suurin menoerä vuosittain, vaan esimerkiksi nämä 10 miljardin Hornet hävittäjät kustantavat yli kahden vuoden sosiaaliturvamenot. Jari Ehnrooth kokee olevansa täysin muiden Suomen keskituloistenkin duunarien yläpuolella, kuten samoin tämä arvomaailma sekä asenne on hyvin tuttu monille muillekin rikkaiden suomenruotsalaisten raha ja fasistisukujen kasvateille jotka kokevat olevansa rikkaina etulyöntiasemassa, koska heidän ei tarvitse raataa tässä maassa pienellä palkalla.

Työttömiä he eivät arvosta pätkääkään ja heistä tulisi hankkiutua keinolla millä hyvänsä eroon, koska he eivät tuota työllä näille suomenruotsalaisille rahasuvuille penniäkään.

Tämän vuoksi nämä fasistit tykkäävät arvostella kuinka Suomen sosiaaliturvasta tulisi lakkauttaa ja saada työttömistä tälle rikkaalle eliitille uusi orjatyöreservi. 

Nyt Ehrnrooth hyökkäsi asumistukijärjestelmää vastaan

Tällä kerralla Ernrooth hyökkäsi Suomen asumistukijärjestelmää vastaan ja totesi sen vääristävän demokratiaa.

Hänen mukaansa sosialistisen tulotasauksen hengessä rakennettu hyvinvointivaltiomme on johtanut verovaroin tuhlaukseen ja laajamittaisiin tukiriippuvuuksiin.

Sitten Ehrnooth jatkaa... "On valtionsäännön kannalta irvokasta, että asumistukijärjestelmä ruokkii kansakunnan lihavaa kissaa, joka kehrää hakaniemessä ja pitää kiinni asemastaan muistuttamalla poliittisilla lakoilla, ettei se kunnioita kansanvaltaa."

Tämä on jo täysin suoraa piilovittuilua Hakaniemessä sijaitsevalle metallityöväenliitolle.

"Sosiaalisten tukiriippuvuuksien vaikutus myös äänestäjien keskuudessa on perustuslainvastinen" jatkaa Ehnrooth.

Ehrnrooth ei sensijaan maininnut lainkaan sitä, että kuinka hänen suomenruotsalainen rahasukunsakin on suuri asumistuensaaja, koska se omistaa lukuisia arvokiinteistöjä, joissa asuu asumistukea saavia Suomen kansalaisia.

Tässä kun juuri Ehrnrooth käyttää tuota fasisteille tuttua retoriikkaa, jossa kaikki kritiikki kohdistetaan vain poliittisen vihollisen suuntaan joita näille fasisti- ja rahasuvuille edustavat mm. Suomen AY-liikkeet sekä sosiaaliturvalla elävät köyhät.

Voisi jopa luulla, että näiden rikkaiden raha- ja fasistisukujen vesat olisivat niin tyhmiä etteivät he huomaisi sitä, että nämä jatkuvasti lisääntyvät sosiaaliturvamenot ovat itseasiassa seurausta näiden rikkaiden rahasukujen yhä kasvavasta veronkierrosta.

Kun vuosittain Suomesta häipyy ulkomaille yli 40 miljardia euroa veronkierrossa katoavaa pääomaa, niin sen kustannukset valtiontaloudelle ovat tuhoisat.

Joten tästä on sitten helppo alkaa syyttämään työttömiä kuinka he olisivat tähän yli 40 miljardin jokavuotiseen valtionkassan vajeeseen syyllisiä. Kun tämä työttömistä syntyvä vuosittainen ostovoima ei vielä riitä tämän vajeen paikkaamiseen, joten sen vuoksi Suomen valtio joutuu lisäämään joka vuosi n. 6 miljardia valtionlainaansa. 

Samalla nämä monikansalliset yhtiöt ulosmittaavat Suomen voittoa tuottavia valtionyhtiöitä lihoiksi kun valtionvelkamenot kasvavat.


Lähteet: YLE

https://yle.fi/uutiset/3-9245617

http://nwohavaintojapromo.blogspot.com/2016/10/yhdessa-koyhia-turpaan.html