http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, lokakuuta 26, 2018

Talousnobelisti Holmström: Maahanmuuttajille pitäisi sallia heikommat palkat ja heikompi sosiaaliturva


Teksti: Teemu Vehkala

Talousnobelisti Bengt Holmström jatkoi siitä mihin Akavan puheenjohtaja Riku Aalto jäi ja sanoi saman kuin Aalto, että maahanmuuttajille tulisi olla pienemmät palkat sekä heikompi sosiaaliturva.

Holmström jatkoi "se diili kelpaa heille. Sillä lailla he pääsisivät etenemään tikkaita pitkin, eikä se ärsyttäisi suomalaisia niin paljon".

Ymmärtääköhän nyt kukaan että tällainen maahanmuuttajien sosiaaliturvan heikennys on sellainen toimenpide, että se tarkoittaa automaattisesti myös Suomen kansalaisten sosiaaliturvan heikennystä johon Sipilän hallinto on jo syyllistynyt ja tulee vielä tulevallakin hallituskaudella syyllistymään.

Holmströmin mielestä Suomen kansantalous tarvitsee maahanmuuttoa, minkä takia järjestelmää pitää tehdä joustavammaksi.Vuosi sitten Turun yliopiston taloustieteen professori Matti Virén (kuvassa) arvosteli kovin sanoin sosiaali- ja terveysministeriön selvitysraporttia maahanmuuton kustannuksista. Kun itse raportissa ei oikeastaan selvitetty sitä ollenkaan.

Totuus kun on se, että tämä korruptoituneen eliitin niin monesti rummuttama ja kannattama maahanmuutto nielee valtiolta vuosittain yli miljardin euron kustannukset ja se ei taas tuota valtiolle kuin vain miljardien eurojen tappiot joka vuosi. Joten on silloin täysin mielisairasta väittää, että kuinka Suomi tarvitsee lisää maahanmuuttajia töitä tekemään ja huonommilla työehdoilla.

Kun tässä juuri näkyy tämä rikkaan eliitin silmänkääntötemppu, että he perustelevat työoloehtojen heikennyksen mm. maahanmuuttajien työoloehtojen heikennyksellä. Vaikka tässä juuri nyt käynnissä olevalla hallituskriisillä ja AY-liikkeiden lakkoilulla AY-liikkeet protestoivat tätä Suomen työläisiin kohdistunutta heikentävää irtisanomissuojaa.Tässä työntekijän ja omistajaportaan välissä on edelleen suuri kuilu joka suurenee sitä enemmän, mitä enemmän nämä ahneet osinkokikkailijat pystyvät heikentämään työntekijän oikeusturvaa.

Mutta nämä talouselitistit eivät vaan uskalla kertoa sitä salattua asiaa maahanmuuton takaa, että näitä maahanmuuttajia ei tänne Eurooppaan soluteta miljardeja vain sen takia, että heidän avulla saataisiin hajoitettua työtätekevä keskiluokka. 

Vaan tämän maahanmuuttoagendan tarkoituksena on todellisuudessa tarkoitus hajoittaa kaikki fasistista uutta maailmanjärjestystä vaarantavat tekijät kuten vahva kansallisidentiteetti. 

Joten kun tällaisiin vahvan kansallisidentiteetin maihin kuten Puolaan, Unkariin tai Viroon onnistuttaisiin soluttamaan miljoonien lähi-idän ja Afrikkalaisten pakolaisten joukko, niin se saisi hajoitettua lopulta näiden maiden vahvat kansallisidentiteetit.

Juuri tämä asia on äärimmäisen suuri tabu ja jokainen joka tämän tietää ja puhuu näistä asioista julkisesti, niin heidät jokainen ollaan pyritty mustamaamaan mm. rasisteiksi jne. Itse allekirjoittaneen Uuden Suomen kirjoitusoikeudet vietiin vain tämän vuoksi muutama vuosi sitten kun paljastin tämän asian pelkässä US-blogin kommenttipuolella ja se sai päätoimittaja Markku Huuskon triggeroitumaan. 

Jonka jälkeen hän Uuden Suomen päätoimittajana katsoi, että hänellä oli oikeus viedä minulta kirjoitusoikeudet, joka olin noina vuosina vielä Uuden Suomen luetuimpia bloggaajia. No toki blogitekstit jäivät, mutta sananvapaus vietiin pois, joka on merkki tästä Suomen valemedioiden harjoittamasta fasismista.

Rikas omistajaporras vihaa AY-liikkeitä ja heidän työväestöjäseniään yli kaiken

Jos vähänkään olette seuranneet kuinka nämä erityisesti Kokoomuksen kansanedustajat ovat halveksineet suureen ääneen näiden AY-järjestöjen valta-asemaa.Kokoomuksen Susanna Koski vertasi jo vuonna 2013 AY-liikkeitä mafiaan. 

Se on kyllä totta, että on nämä lukuisat AY-järjestöt vuosien varrella keränneet myös maallista valtaa mm. asuntosijoittamisen puolella ja ovat profiloituneet näin myös samanlaisiksi vallankäyttäjiksi kuin nämä suuryritysten johdossa istuvat veroporsaat.

Mutta se miksi nämä Kokoomuksen ja muiden porvaripuolueiden öykkäriedustajat sekä tämä osinkomiljoonia kikkailevat veroporsastelijat vihaavat näitä ammattiyhdistysliikkeitä, niin se johtuu täysin siitä että koska nämä AY-liikkeet nyt kuitenkin vielä veto-oikeudellaan onnistuvat pitämään vielä köyhän palkansaajan etuja. Joten tämä etujärjestötoiminta tulisi hajoittaa nyt keinolla millä hyvänsä kun käsky siihen on vielä tullut ylhäältä.Kun tämä kapitalistinen työntekijöiden riistoon perustuva riistotalousmalli pysyy elossa niin kauan kuin löytyy näihin palkkaorjahommiin tarpeeksi riittävästi niihin haluavia työntekijöitä. 

Kun taas tämä järjestäytyneen rikollisuuden huipulla vaikuttava pankkiirien eliitti ei missään vaiheessa halua, että tämä työnorjien sukupolvi heräisi tästä kapitalistin kulutusunesta ja näkisi, että minkälaiselle huijaamiselle tämä koko velkaan perustuva maailman talousjärjestelmä olikin aina perustunut.

Totuus kun on se, että jos kaikki maailmassa oleva velka maksettaisiin pois, niin silloin kaikki tämä liikkeellä oleva raha poistuisi kierrosta.

Sen jälkeen enää yksikään RKP:tä tai Kokoomusta äänestävä kultalusikka suussa syntynyt snobikaan ei voisi enää purjehtia kun ei missään olisi enää fyysistä rahaa. 

Joten kun tämän talousjärjestelmän totuus löytyy ja kukin tietoisella mielellään herännyt ihmisyksilö kyseenalaistaa tämän kaiken, niin sen jälkeen usein monelle oravanpyörässä juoksijalle ei tee enää mieli olla osa tätä palapeliä.

Sillä se on kuitenkin kylmä fakta, että jokainen Suomen veronmaksaja maksaa veronsakin koko ajan näiden samojen Suomen valtiota velalla alistavien rikollisten taskuun. Koska sieltä näiden samojen maailman rikkaimpien pankkiryöstäjien yksityisomisteisista pankeista ne nämäkin eurot tulevat valtionlainoina. 

Huhutaanhan myös, että kuinka USA:n keskuspankin valuutalla ohjattaisiin tätä Euroopan keskuspankin (EKP) euro valuuttajärjestelmää.

Jokainen veronmaksaja joka tietää sen, että miten häikäilemättömiä rikollisia nämä valtionryöstöjä tekevät pankkisuvut ovat, niin tietävät myös sen, että kuinka tätä pankkimonopolia vastaankin voi taistella mm. ottamalla rahat ulos pankista, jolloin taas näille pankeille jää vähemmän valuuttaa sisään. 

Sillä mitä enemmän ihmisiä vetäisi ulos talletuksensa pankeista, niin lopulta tulee tämä ns. talletuspako. 

Se on seurausta siitä, että koska pankeilla ei oikeasti ole kuin vain muutama 10 % siitä myönnettyjen lainojen varallisuudesta pankeissa sisällä.

Tästä mm. johtui tämä Kreikan valuuttakriisi, jolloin Kreikan pankit joutuivat laittamaan asiakkailleen 80 euron päivittäisen nostorajoituksen, koska muuten nämä pankit olisivat tehneet konkurssin.

Se olisi silti uskomatonta jos tavallinen duunari voisi harjoittaa yhtä holtitonta talouspolitiikkaa kuin valtiot, että joku maalari marssiin pankkiin ja kertoisi haluavansa parin miljoonan euron lainat ja maksavansa joskus takaisin. Kun eihän pankki sellaista lainaa myönnä varsinkaan jollekin mediaanituloilla elävälle duunarille. 

Mutta jos kyseessä onkin valtio, niin valtiolla on taas maaomistuksia, valtionyhtiöitä, paikallisia veronmaksajia jne. Joten velkojat voivat silloin asettaa lainanottajalle vaatimuksia velallisen asemaan liittyen.

Tämän kapitalistisen talousjärjestelmän suurin ongelma on se, että siinä edelleen työntekijä on taloudellinen hyödyke, jolla todellisuudessa tehdään keskuspankkien kesken suurta miljardiluokan kauppaa.

Eli sosiaaliturvatunnuksenne onkin tuon sosiaalisen hyödykkeen korvamerkki ja itseasiassa vain pankkien resurssi siitä, että paljonko tulisit tuottamaan näille rikollisille takaisin tekemällä työtä ja maksamalla veroja.

Nämä pankkiirien rikollissuvut ovat pitäneet jo kokonaisia vuosisatoja tämän salaisuuden, että todellisuudessa maailmassa riittäisivät kyllä resurssit kaikille, jos vain nämä arkitodellisuudesta vieraantuneet pankkisuvut suostuisivat jakamaan tuon valtioiltaan ryöstämän n. 95 prosenttia nykyisestä maailman kokonaisesta varallisuudesta.

Mutta mestareita he ovat juuri siinä, että he ovat kaikki nämä vuodet valehdelleet näiden rikkaiden säätiöidensä lomassa kuinka maaplaneetalta loppuvat resurssit mm. ruoanjakelussa ja kuinka planeetan ilmastonmuutos uhkaisi meitä kaikkia. 

Todellisuudessa mikään ilmastonmuutos ei tässä ole tämän ongelman ydin, vaan ydin on siinä, että nämä maailman rikkaimmat pankkisuvut koostuvat kaikki niin kylmäverisistä kusipäistä, että heidän psykopatiansa ei salli että tämän planeetan väestölle sallittaisiin vihdoin taloudellinen vapaus.

Tästä syystä mm. tämä maailman rikkain pankkisuku Rothschild on varastanut itselleen yli 500 000 kuutiometriä kultaa, että voisi sen avulla manipuloida edelleen maailman kultamarkkinoita.

Vielä kun puhutaan sellaisesta suvusta, jonka liiketoimiaan ovat mm. aseiden, lapsien sekä huumeiden salakuljetus. Joten mistään humanisteista ei enää puhuta tässä sarjassa, vaikka nämä Illuminatin suursijoittajat pyrkivätkin laittamaan aina muutaman miljoonan hyväntekeväisyyteen tämän näiden muiden verirahojensa sivussa. Jos sitten sillä saisi pidettyä itsestään kiillotetun hyväntekijän imagon yllä. Mutta sen varmaan olettekin jo huomanneet, että kuinka pahuus näkyy jo heidän silmistään.

Lähteet: IS/Taloussanomat

Uusisuomi