http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, syyskuuta 18, 2018

FBI rynni sisään New Meksikossa sijaitsevaan observatorioon


Teksti: Teemu Vehkala

Yhdysvalloissa sijaitsevan New Meksikon osavaltiossa sijaitsevaan auringon muutoksia tutkivaan observatorioon tunkeutui 7. syyskuuta tosiaan joukko FBI:n agentteja.

Paikalliset silminnäkijät kertoivat agenttien pakottaneen koko henkilökunnan lähtemään pois rakennuksesta ja myös viereisen Sunspotin postitoimiston työntekijät passitettiin kotiin, jotteivat he näkisi mitä FBI tuli sinne tekemään.

FBI:n agentit sormeilivat observatoriossa mm. rakennuksen antenneja sekä muuta teknistä laitteistoa.

Kaikista omituisinta tässä kuitenkin on se, ettei FBI ole vieläkään antanut minkäänlaista lausuntoa tästä massiivisesta operaatiosta, jonka se teki myös viiteen muuhun observatorioon samana päivänä. Sillä myös Teneriffalla sijaitseva BRT teleskooppi, Hawajilla sijaitseva Mauna Kean observatorio ja Pennsylvaniassa sijaitseva JAT:n observatorio sekä Australiassa sijaitseva Network Dome on nyt suljettu tuntemattomasta syystä.

Mutta jos kuitenkin seuraa myös muitakin lähteitä kuin näitä korruptoituneita länsimaalaisia tiedotusvälineitä, niin saa silloin selville tästäkin tapauksesta hieman enemmän ja tiedot kertovat, että auringossa havaittiin yhden näiden observatorion teleskoopilla tunnistamattoman lentävän kohteen, joka oli suuren aluksen muotoinen kohde. Joten tämänkaltaiset ufo-havainnot julkisten observatorioiden datassa sai nyt USA:n hallinnon sisällä salaisesti vaikuttavan varjohallinnon (Deep State) paniikkiin ja he painoivat paniikkinappulaa sekä määräsivät FBI:n sulkemaan kaikki nämä observatoriot.


USA:n hallinnolla on pitkä historia ufo-salailusta

USA:n hallinnolla on hyvin pitkä historia ufo-salailusta ja siellä harjoitetaan ufo-salailua aivan omista poliittisistakin syistä.

Amerikan hallinnon armeija teki aikanaan Natsi-Saksan armeijan tavoin yhteistyötä harmaisiin kuuluvan alien rodun kanssa ja USA:n armeijalla oli yhden tällaisen harmaisiin kuuluvan alien rodun kanssa aikanaan sellainen sopimus, että tämä harmaa rotu sai vapaasti siepata sitä vastaan ihmisiä sekä lapsia tieteellisiin kokeisiinsa, jos he sitä vastaan luovuttivat ensin nanoteknologiaansa USA:n armeijalle. Mutta tähän alettiin sitten puuttumaan lopulta Galaktisen liiton puolelta.

Mutta silti edelleen monet harmaat alienrodut jatkavat edelleen tätä lukuisten ihmisten kiusaamista ja käyvät testaamassa heidän psyykettään yöllä heidän nukkuessa ja kaikki tällainen sorkkiminen johtuu siitä, että tämä harmaisiin kuuluva alienrotu on kehittynyt negatiivisuuden puolelle ja heiltä puuttuu kokonaan mm. empatia sekä tunneäly. Tämän vuoksi he ovat niin suunnattoman kiinnostuneita sorkkimaan sieppaamiaan ihmisiä kuin me ihminen joka sorkkii kepillä sammakkoa.


Miksi varjohallinto (Deep State) pelkää ufo-salailun paljastumisia

Ehkä suurin syy tähän, että miksi varjohallinto (Deep State) pyrkii salaamaan ufojen olemassaolon viimeiseen asti johtuu siitä, että jos tälle ihmiskunnalle selviäisi mm. se, että on olemassa myös ihmiskuntaa kohtaan ystävällisiä avaruusrotuja ja he vielä muodostavat tällaisen suuren neuvoston kuin galaktisen liiton neuvosto.

Sillä koska kyse on Valon Galaktisen Liiton muodostamasta laajasta liittoumasta, jotka työskentelevät tämän Tellus planeetan pelastamiseksi. Myös tämän saman asian myötä tänne on inkarnoitunut lukuisia tähteläisiä aikojen saatossa, joista vielä moni on unohtanut oman sielullisen sekä kosmisen alkuperänsä.

Näitä kosmisia sieluja Deep Staten varjohallinto pelkää ja tämän vuoksi myös CIA pyrkii selvittämään näiden henkilöiden profiilit ja heitä myös vainotaan kansainvälisesti tämän Targetted Individuals projektin tiimoilta, jota CIA operoi ja jonka kohteena on huhujen mukaan maailmalla jo yli 30 miljoonaa ihmistä.

Joukkovainonnan tarkoituksena on ajaa uhri sellaiseen tilaan, että hän kokee päivittäisen elämänsä jo niin rankkana, että häntä seurataan myös viranomaisten taholta joka valitettavasti pitää paikkaansa, koska myös Suomessa toimii laiton poliisirekisteri, jonka henkilöt eivät ole edes syyllistyneet usein mihinkään rikokseen. Mutta heidän vainoamisensa perusteet ovat vain siinä, että he nyt vain sattuvat edustamaan tätä väestönosaa, jotka osaavat jo käyttää aivojaan ajattelemiseen tietoisesti ja tämä luo sitten eliitille tämän heidän pelkäämän oman maan sisäisen radikaaliaineksen.

Deep Staten eliitti on tällä hetkellä näiden observatorioiden kanssa kirjaimellisesti paskat housussa ja käsky näiden observatorioiden sulkemisesta tuli todella korkealta.

Ufojen paljastuminen on tälle rikkaalle rosvojoukolle jo niin suuri painajainen, että varsinkin jos vielä maailmalla selviää se miten tämä varjohallinto (Deep State) mm. teki jo 50-luvulla salaista yhteistyötä harmaisiin kuuluvan humanoidirodun kanssa tällä sopimuksella, että harmaisiin kuuluva humanoidirotu sai siepata ihmisiä sekä lapsia aluksiinsa omia tarkoitusperiään varten ja luovuttivat vastineeksi nanoteknologiaansa USA:n armeijalle.

Kyseinen humanoidirotu on pitänyt sieppaamiaan ihmisiä aina kuin laboratoriorottien tasolla ja he eivät osoita minkäänlaista kunnioitusta meitä ihmiskuntaa kohtaan. Mutta aivan myös tämä varjohallinto (Deep State) asennoituu aivan samalla tavalla ihmiskuntaa kohtaan, kun he pitävät itseään jumalan asemassa ja väittävät vielä olevansa vallassa kun heille sen aikanaan tämä muinaisen Egyptin aikakaudella vaikuttanut alienrotu sen heille tänne jätti perinnökseen.

Siinä vaan kävi sillä tavalla aikanaan, että tämä eliitti unohti sen tosiasian että tämä paikka jossa elämme on Tellus niminen planeetta ja tämä on elämänkokeiluplaneetta, joka tarkoittaa käytännössä sitä että täällä saa jokainen sielu sekoilla miten haluaa, mutta aina jokaisesta sekoilusta on kuitenkin lopulta maksettava karman hinta = syyn ja seurauksen laki.

Mutta tämä pääosin liskoroduista koostuvan avaruusrotujen muodostama eliitti, joka nyt ihmiskehoissa tällä planeetalla pitää salaista valtaa on nostanut itsensä jumalan asemaan ja halveksuu tämän planeetan alamaisia (meitä ihmisiä).

Joten tämän vuoksi tämä rosvojoukko laati jo aikanaan sellaisen suunnitelman, että tältä planeetalta pitäisi saada eliminoitua niin monta miljardia ihmistä pois, että jäljelle jäisi enää lopulta kuin vain 500 miljoonaa ihmistä.

Mutta tämä liskorotu on sekoillut sekä alistanut kaikkia elämän muotoja myös aiemminkin. Atlantiksen aikana he korottivat itsensä ylipapeiksi ja vaikuttivat aivan samankaltaisella tavalla ylläpitäen salaisten mysteerikoulujensa kautta tätä salaista valtaa muiden ympärillä.

Kun tämän tällä planeetalla jo kauan sekoilleen sekä ihmiskuntaa alistaneen negatiivisten liskorotujen tulevaisuus näyttää sikäli huonolta, että kyseessä on jo kuoleva avaruusrotu. Sillä korkeimmat galaktiset neuvostot päättävät siitä, että saako tänne enää tulevaisuudessa inkarnoitua näitä itsekkäitä ja vallanhimoisia liskoja. 

Heitä toki on edelleen tuossa Illuminatin puhtaassa verilinjassa ja tästä syystä nämä Illuminatin pankkisuvut mm. pitävät tarkkaan huolen siitä, ettei heidän verilinjansa pääse sekoittumaan liikaa.


Myös CIA iski välittömästi propagandaa tulille tästä observatorio aiheesta

Eipä mennyt aikaakaan kunnes CIA:n operoima Quanon sekä eräät itseään Zeta-avaruusrodun kanavoitsijoiksi väittävät alkoivat suoltaan nettiin mitä ihmeellisempiä propagandalta haisevia selityksiä siitä, että mikä oli tämän observatorioiden sulkemisen takana.  


Qanonin kohdalla tämä tilanne on edelleen melkein kuin tässä vuonna 1995 julkaistussa Epäillyt (The Usual Suspects) elokuvassa, jossa elokuvan päähenkilöä näytellyt Kevin Spacey esitti rikollista, joka oli keksinyt jonkun Keyser Söze nimisen rikollispomon, jonka väitti aina olevan asialla ja sai vielä kaikki muutkin uskomaan tähän tarinaan.

Q:n kohdalla kun tilanne on se, että tätä Q:ta ei vaan ole kukaan koskaan missään nähnyt. Mutta koska CIA loi jo todella taitavan disinformaatio-operaation, jota promotoitiin ensin riittävän ahkerasti 4chan ja 8chan-sivustoilla, niin lopulta tällaisesta kuvitteellisesta Q:sta tuli todellinen monille ja varsinkin niille, joilla ei löydy vielä riittävästi aktiivista älyä sekä oman korkeimman itsen viisautta tutkia näitä tarkemmin mm. selvännäöllä.


Nancy Lieder (kuvassa) on ylläpitänyt jo yli kymmeniä vuosia tällaista ZetaTalk sivustoa, jonne hän väittää kanavoivansa viestejä joltain Zeta humanoidirodulta.

Nyt hänen egonsa oli saanut päähänsä, että Nibiru planeetta meni auringon ohitse ja sen takia FBI rynnäköi näihin observatorioihin.

Mutta näiden humanoidi-meedioiden kohdalla miltei suurempi onnettomuus on se, että vaikka suurin osa näiden henkilöiden kanavoinneista tulee yli 90 % egosta, niin se tarkoittaa sitä ettei siellä juurikaan paljoa totta ole seassa ja toisaalta vaikka se viesti tulisikin joltain zetoilta, niin negatiivinen harmaisiin kuuluva avaruusrotu myös valehtelisi mielellään tämän planeetan ihmisille, jos se vaan edistäisi heidän pimeyden evoluution agendaa. 


Koska nämä negatiivisesti kehittyneet avaruusrodut yrittävät estää tämän Tellus-planeetan tulemista kohti osaksi Galaktista Liittoa sekä myös jarruttaa kaikin voimin tämän tietoisuuden evoluution kehitystä (siksi heitä on myös aikanaan inkarnoitunut tällekin planeetalle ja ottivat sitten koko planeetan väestön tähän ikuiseen poliittiseen ja taloudelliseen alistukseen).   

Joten luuletteko, että aivan sattumalta tämä Deep State hallinnon pyörittämä länsimaalainen valemedia suoltaa yhä enemmän typerää journalismia sekä televisiokanavat sekä elokuvateatterit ovat täynnä yhä idioottimaisempia ohjelmia ja elokuvia sekä musiikkiteollisuus suoltamassa yhä idioottimaisempaa musiikkia, jolla saadaan kaikilla näillä luotua yhä tyhmempää väestöä tälle planeetalle.

Mutta sen sijaan kosmiset sielut eivät pyri tähän samaan negatiiviseen palvelus itselle toimintaan, vaan he pyrkivät pikemminkin palvelemaan täällä muita ja varsinkin he jotka ovat jo löytäneet oman kosmisen tehtävänsä täällä.