http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

sunnuntaina, syyskuuta 09, 2018

Wikileaksin tietoturva-asiantuntija katosi Norjassa


Wikileaksin tietoturvaksikössä työskentelevä Arjen Kamphus katosi Norjassa. 

Hollantilainen Kamphus katosi Pohjois-Norjassa n. kaksi viikkoa sitten, josta hänen oli tuolloin määrä matkustaa junalla Trondheimiin.

Kamphus oli ostanut lentolipun 22. elokuuta Trondheimista lähtevälle lennolle.

Norjan poliisi tiedotti asiasta sunnuntaina.

Wikileaks tosin huomauttaa, että koska junamatka Bodösta Trondheimiin kestää n. 10 tuntia, niin sen mukaan Kamphus on saattanut kadota joko Bodössa tai Trondheimissa.

Kaphus kuuluu Wikileaksin perustaja Julian Assangen lähipiiriin.

Jos nyt katsoisi ensin, että mitkä tahot olivat Assangen perässä vuosi sitten.

CIA järjesti Assangelle ensin seksiansan Ruotsissa, jonka jälkeen alkoi hänen massiivinen jahtaus. 

Yhdysvaltain hallinto sekä tiedustelupalvelu CIA on käynyt koko viime vuodet ajojahtiaan Wikileaks sivustoa vastaan, mutta ovat välillä olleet aseettomia tämän sivuston kaatamisyrityksissä. Mutta onnistuivat kuitenkin katkaisemaan pariinkin otteeseen Assangen nettiyhteyden vedoten siihen, että mies olis ottanut kantaa mm. Venezuelan vaaleihin liittyen.

CIA:lla toimii useita ammattitappajien yksiköitä, joista lähetetään maailmalle tehtäviin lukuisia salamurhaajia. 

Osa näiden operaatioiden agenteista ovat ns. mantsurian kandidaatteja, eli heidät on erikoiskoulutettu ja mieli rikottu koulutuksen aikana traumaperäisen mielenhallinnan keinoilla, jolloin he eivät enää muista tehtäviensä jälkeen mitään, koska tappaja on ohjelmoitu heidän mielen traumaan rakentuvan alter-egonsa sisälle. 

Tällainen salamurhaaja on voitu hyvin lähettää Kamphusin perään Norjaan, mutta silloin siihen pitäisi löytyä vielä jokin suurempi motiivi.

Wikileaks sivuston perustaja Assangehan huuteli jo vuosi sitten, että heillä olisi Hillarysta vielä rankempaa kamaa odottamassa ja tiedä vaikka heillä olisi hallussa se dark webissä pyörivä Snuffy video Hillary Clintonista, jossa hän avustajansa kanssa silpoo sen pikkutytön elävältä ja raiskaa hänet. 

Tämä kyseinen videohan löytyi tämän USA:n demokraattisen puolueen johtoon kuuluvan Anthony Weinerin kannettavalta tietokoneelta. Mutta yllättäen vaikka FBI:n tutkijat löysivät tämän videon, niin sitä ei silti voitu julkistaa eteenpäin, koska Hillary Clinton nauttii CIA:n diplomaattista syytesuojaa.

Lähde: https://www.iltalehti.fi/digiuutiset/201809032201177425_dx.shtml

https://vimeo.com/265796343