http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, syyskuuta 25, 2018

Ihmislihan makuinen hampurilainen saapuu Helsinkiin


Silmääni osui Iltalehden ja Stara.fi sivuston juttu kohta Helsinkiin aukeavasta pop up-ravintolasta, jossa aletaan tarjoilemaan ilmaiseksi ihmisille kohta ihmislihalta maistuvia hampurilaisia.

Paikalle tulee torstaina 4. lokakuuta maailmalta huippukokki Tom Wolfe tarjoilemaan näitä ihmislihan makuisia gourmet-purilaisia.Jos kenelläkään olisi nyt pokeria, niin voisi mennä vaikka videokameran kanssa paikalle ja kysyä tältä huippukokilta, että onko Wolfe itse maistanut ihmislihaa kun hän tuntuu olevan oikein lehdissäkin mainostettu ihmislihan asiantuntija ? 

Toinen ihmislihan hehkuttaja on amerikkalainen toimittaja-kirjailija William Seabrook, joka kirjoitti kirjan jo vuonna 1931 ihmisihan syönnistä.Ihmislihaa on ollut jo vuosia tarjollaerään maailman suurimman hampurilaisketjun alla

Tämähän ei tosin ole mikään valtionsalaisuus, että kuinka tämän erään maailman suurimman hampurilaisketju McDonaldsin tuotteissa on aina havaittu ihmislihan jäämiä.

Tämä tuli ihan ilmi muutama vuosi sitten tehdyissä DNA-näytteissä, kun amerikkalainen Clear Labs tutki kaiken kaikkiaan 258 eri valmistajan hampurilaista.


Yhdestä hampurilaisesta löytyi ihmisen DNA:ta, eli ihmislihaa mutta yllättäen kyseisen McDonalds ketjun nimeä ei saanut mainita julkisesti.

Ihmislihan syönti on vanha Babylonialainen traditio, jota Illuminati-eliitti harjoittaa edelleen

Ihmislihan syönti on todellisuudessa jo Babylonian ajoilta peräisin oleva traditio, joka oli silloisen hallitsijoiden (eliitti) harrastus. Mutta ei tämä ihmislihan syönti ole kadonnut edelleenkään ja eristyisesti Illuminati-eliitti pitää näiden alle puberteetti-ikäisten lasten lihan syönnistä. Eli näiden samojen pikkulasten, joiden verta he juovat ja kokevat saavansa siitä paljon lisää elinvoimaa.

Olisi silti melko hullua kuvitella, että jos tästä maailman salaisen valtaeliitin kannibalismista tulisi vielä uusi teollisuuden haara elintarviketeollisuudelle. 

Niin tämähän tarkoittaisi sitä, että silloin tämä nykyinen sika-nauta talous muuttuisi ihmislihan jalostukseksi ja eliitti alkaisi lahtaamaan tämän planeetan ihmisiä teurastettavaksi ja lihajalostettavaksi rikkaiden ihmisten ruokapöytään.

Kun jo tämä nykyinenkin teollinen lihatalous ja suuri lihansyönti on erittäin kuluttavaa touhua.

Eräs Oxfordin yliopiston tutkija Marco Springman laski muutama vuosi sitten, että kuinka maailmassa säästettäisiin yli 1000 miljardia dollaria, jos lihansyönti loppuisi tällä pallolla. Kun hommahan on niin, että kasvissyöjät maksavat edelleen lihansyöjien laskut. Mikä näkyy siinä, että miksi vegaaniset tuotteet ovat niin pirun kalliita joka paikassa.

Nyt kuitenkin nämä hullut ihmislihaa gourmet-ruookana pitävät elitistit ovat tuomassa ihmislihaa muistuttavat gourmet-purilaiset Helsinkiin ihmisten maisteltaviksi.

Vicki Polin niminen nainen oli vuonna 1989 vieraana Oprah Showssa ja puhui silloin kuinka rikkaat lakimiehet, lääkärit sekä muut virkamiehet uhraavat lapsia satanistisissa rituaaleissa ja syövät heidät ja juovat heidän verensä. 

Polin on itse insestin uhri ja oli tuolloin 29-vuotias kun puhui näistä jutuista Oprah Showssa.

Lähteet: Iltalehti

MTV3.fi

Kauppalehti

https://www.henrymakow.com