http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, syyskuuta 25, 2018

Punk-rokkarin keikka peruttiin, syynä Infowars.com sivuston linkin jakaminenTeksti: Teemu Vehkala

The Mistfist punk-yhtyeestä tunnettu laulaja Michale Gravesin esiintyminen peruttiin Downtown musiikkifestivaaleilla, koska hän oli jakanut netissä Alex Jonesin Infowars.com sivuston linkin. Artikkelin jonka oli kirjoittanut Paul Joseph Watson.

Tapahtuman peruttaanut henkilö Brent Oliver perusteli keikan perumista näin; "Se on Alex Jonesin tukeminen. Jos sinä käyt läpi hänen twiittejään ja katsot vaikka sitä, että hän on vaatinut Hillary Clintonia linnaan ja kutsunut häntä rikolliseksi. Lisäksi hän on linkittänyt erään nimeltämainitsemattoman brittiläisen tyypin kirjoituksia (Paul Joseph Watsonin artikkelit) jne.Tässä hieman nähdään sitä, että miten hullua aikakautta elämme jo, jossa lähes kaikki totuudenpuhujat laitetaan sillä tavalla ojennukseen, että heidän ammatinharjoittaminen yritetään estää nyt hinnalla millä hyvänsä.

Eihän tästäkään ole aikaa kuin muutama vuosi jolloin Saksan Euroviisuihin valittu edustaja vaihdettiin toiseen esittäjään, koska tämä artisti oli esittänyt internetissä mielipiteitään siitä että kuinka USA:n hallinto lavasti 9/11 iskut, kuten näin tosiaan tapahtui.

Mutta aivan kuten myös Perussuomalaistenkin jäseneksi et kelpaa, jos uskallat kritisoida USA:n hallintoa sekä Natoa, niin myös näiden rikollisten monikansallisten levy-yhtiöiden artistienkaan ei sallita esittävän jenkkilää kohtaan minkäänlaista julkista kritiikkiä.

Tämän vuoksihan tämän suomalaisen Mamba-yhtyeen musiikki vedettiin pois radioista, koska yhtyeen perustaja Tero Vaara erehtyi kritisoimaan näitä Suomeen ulkomailta muuttaneita työhaluttomia maahanmuuttajia. Eli häneltäkin käytännössä vietiin elinkeino kostoksi siitä, että hän sanoi totuuden ääneen.

Joten näin ollen tästä näemme, että kuinka totuus on jo vihapuhetta, josta rankaistaan yhteiskunnan toimesta mm. ammatinharjoittamisen vaikeuttamisella, potkuilla, julkisella vainoamisella jne. 

Mutta mikä sen sitten tekee, että juuri näitä totuudenpuhujia vihataan, vainotaan, parjataan ja heidät halutaan julkisesti ristiinnaulita sekä heidän ammatinharjoittaminen estää keinolla millä hyvänsä ?

Vaikka totuus tekee todellisuudessa vapaaksi.

Asia kun on niin, että meidän yhteiskunnassamme on edelleen tällaiset uutisviestimet, televisiot, älypuhelimet, internet, joiden sisältö ensimmäkseen on väärää tietoa (propaganda/disinformaatio).

Jos uutiset sisältävät paljon väärää tietoa, niin silloin uutisten tuottama efekti tuottaa yhä enemissä määrin sarjan yhä tyhmempiä ihmisiä.

Mutta miksi ihmiset on pidettävä tyhminä ? 

Tällä tämä rikollinen vallassa oleva valtaeliitti varmistaa sen, ettei tätä kansannousuksikin kutsuttua kapinaa koskaan synny. Vaikka kansannousut yleensäkin siellä missä niitä tupataan näkemään ovat aina CIA:n järjestämiä ja tukemia.Alex Jonesista tuli jo diskreditoitu henkilö CIA:n toimesta

Alex Jonesista tuli jo ensimmäinen julkisesti diskreditoitu henkilö, jonka sivustoa ei nyt enää saa yksikään julkisuudenhenkilö linkittää tai kommentoida ilman, että nämä tuon Infowars.com sivuston tukijat joutuisivat siitä myös itse ongelmiin.

Tämä ei johdu siitä, että Infowars.com sivusto levittäisi propagandaa, vaan siitä että koska CIA luokitteli tämän sivuston maailman vaarallisimmaksi salaliittosivustoksi, jolla oli maailman suurin kohderyhmä lukijoita. Joten tämän vuoksi se valikoitui ensimmäiseksi sensuurikohteeksi, jonka Google, Facebook, Apple, Spotify, Twitter sekä nyt viimeisenä vielä PayPal jäädytti kokonaan.

Mutta CIA on levittänyt pitkin vuosikymmeniä Alex Jonesista tällaista propagandaa, että kuinka hän olisi koko ajan toiminut jonkun Mossadin ja Sionistien salaisena kontrolloidun opposition agenttina.

Mutta jos kysyt näiltä tähän satuun uskovilta ihmisiltä, että millä he sen perustelevat, niin yleensä heidän vastaus on yhtä älykäs kuin että hauki on kala ja minun ei sitä tarvitse millään perustella.

Tällainen on yleensä aina merkki sellaisesta ihmisestä jotka uskovat moniin asioihin ilman, että he sitä millään tavalla kyseenalaistavat. Koska myös tämän valemedian (läntinen valemedia) uutiset ovat pääasiassa propagandaa ja propagandahan on aina tietoisesti vääristeltyä tietoa, jonka tarkoituksena ei ole koskaan tarjoitus rohkaista kriittistä ajattelijaa, vaan antaa heille tekosyy olla ajattelematta lainkaan.Tämän vuoksi tämä CIA:n Qanon-operaatio on suorastaan nerokas, koska se myös ulkoistaa kaiken ajattelun Q:lle, jolloin tähän satuun uskovien ei tarvitse ajatella päässään mitään näistä asioista joita Q on heille kertonut, kuten tämä Q:n mustamaalaus Alex Jonesia kohtaan, jonka Q sanoi viime toukokuussa.Kun nimenomaan tämä rikollinen Deep State eliitti ei missään vaiheessa halua että ihmiskunta oppisi ajattelemaan omilla aivoillaan, koska silloin se heikentäisi tällaisten kuten televisiopropagandan markkina-arvoa kun nämä lukuisat taulutelevisiot lentäisivät roskiin maailmalla.

Tämän vuoksi valemedia on hyökännyt juuri nyt näinä vuosina agressiivisesti näiden vaihtoehtomedioiden kimppuun ja syyttänyt niitä valesivustoiksi. Mutta tunnetusti näille väitteille ei löydy minkäänlaisia argumentteja kuin vain, että "ne ovat valemedioita". Mutta tuo kun ei ole minkäänlainen aito vasta-argumentti kuin siinä missä hauki on kala, jos se on kala.

Tälläkin hetkellä mm. MTV3-kanavan osakkeenomistajat ovat syvästi huolissaan ylipäänsä televisionkatselun vähenemisestä ja sen vuoksi he hädissään palkkaavat nyt näihin typeriin viihdeohjelmiinsa näitä Suomen suosituimpia Youtubettajia. 

Joten näin he sitten yrittävät pelastaa MTV3:n roskaohjelmien katsojalukuja, jotka muuten tippuvat kuin Himasen palkka, koska yhä enempi tv-katsojista ja eteenkin nuorista sellaisista katsoo mielummin näiden Youtubettajien tekemiä videoita.

Lähteet: http://www.vueweekly.com

 Youtube