http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

sunnuntaina, syyskuuta 09, 2018

Twitter poisti Alex Jonesin tilin poliittisista syistä


Infowars.com sivuston perustajan Alex Jonesin henkilökohtainen Twitter-tili suljettiin viime torstaina iltapäivällä "poliittisista syistä". 

Syyksi Twitter ilmoitti Alex Jonesin sääntörikkomukset ja samalla myös Twitter ilmoitti poistavansa Jonesin Periscopesta.

Facebook, Apple ja Spotify sulkivat jo elokuun alussa Alex Jonesin tilejä ja vetosivat päätöksissään vihapuheeseen.

Nyt valemedia uutisoi näyttävästi tästä tuoreimmasta käänteestä ja tituuleerasi Alex Jonesin Infowars.com sivustoa valeuutissivustoksi, vaikka todellisuudessa tämä korruptoitunut valtamedia (CNN, Washington Times, New York Times, Helsingin-Sanomat, Iltasanomat, Iltalehti, YLE, Deutsche Welle jne.) ovat se valemedia.

Mutta koska nyt Alex Jonesin kohdalla on kyse totuussivuston bannaamisesta, niin sitä ei saa valemediassa esittää sellaisena, vaan se on mustamaalattava valeuutisten levittäjäksi. Mutta tunnetusti tämä mustamaalaus tehdään täysin ilman minkäänlaisia argumentteja, josta nämä valemediaa hallitsevat Illuminaatit muutenkin tunnetaan.


CIA:n disinformaatio-operaatio Q mustamaalasi Alex Jonesia jo toukokuussa

CIA:n käynnissä oleva disinformaatio-operaatio Q mustamaalasi Alex Jonesia jo viime toukokuussa.

Q on ollut CIA:n luoma disinformaatio-operaatio jo sen alusta alkaen ja sen tarkoituksena on ollut saada johdettua harhaan lukuisia ihmisiä, joiden tietoisuus, äly, sekä viisaus ei riitä näiden asioiden tutkimiseen. Joten koska näille tyhmemmille ihmisille riittää, että kun Q sanoo että Alex Jones on petturi jne. Niin nämä hölmöt sen uskovat, koska Q näin sanoi.

Nämä Q:hun uskovat hölmöt luulevat edelleen, että tämä Q olisi jokin Trumpin hallinnon sisäpiiriläinen, vaikka totuus on se, että kaikki nämä Q:n viestit ovat syntyneet CIA:n toimesta ja tunnetusti tämä tiedustelupalvelu ei kerro eteenpäin kuin vain suuria valheita.

Sillä CIA:lla varsinkin on jo useiden vuosikymmenten kokemus mm. mediakenttään kohdistetusta disinformaatiosta.

Mutta sen sijaan kaikki individualistinen äly sekä viisaus ovat niitä asioita, jotka CIA:lla nähdään aina tämän rikollisten eliitin muodostaman Deep State hallinnon ajamalle uuden maailmanjärjestyksen kehitykselle. 

Sillä nämä lukuisat tämän vanginvartijatietoisuuden asteen ylittäneet yksilöt ovat yhdistämässä voimansa ja se voima on jo nyt koitunut näille roistoille liian voimakkaaksi. Joten syystäkös CIA:lla hyökätään nyt näiden julkisimpien totuudenpuhujien päälle, joista Alex Jones oli ensimmäinen kohde.

Jos ette vielä ole nähnyt tätä, että nyt on käynnissä massiivisen luokan informaatiosota, jonka ensimmäinen uhri oli totuus.

Nämä internetin totaalista sensuuria ajavat psykopaatit eivät hyväksy minkäänlaisia vapauksia internettiin ja yrittävät nyt CIA:n avulla hävittää kaikkien totuudenpuhujien internet-sivustot ensin näiltä tunnetuilta some-alustoilta (Facebook, Twitter, Youtube).
Mutta näiden Illuminaatien suuri suunnitelma vapaan internetin tuhoamisesta tulisi lopulta tuomaan Eurooppaan EU-maiden alueelle tällaisen Kiinan kaltaisen hyvin voimakkaasti valvotun verkon, jonne ei voisi enää edes bloggaajat kirjoittaa enää juuri mitään ilman, että he joutuisivat siihen kysymään erillistä lupaa tältä Eurostoliiton kommunistihallinnolta. Jos et ole sitä vielä huomannut, että tämä nykyinen Euroopan union on jo kommunistinen unioni.

Uusi maailmanjärjestys suunnitelma on myös kommunistinen ja sen suunnitelmaan kuuluu myös yksityisen maaoikeuden poistaminen kansalaisilta ja tämän jälkeen lopulta maaoikeudet siirtyvät takaisin valtioille. Mutta tässä tapauksessa Euroopan unionin tyrannihallinto tulee pakkolunastamaan kaikki EU-maiden asukkaiden tontit itselleen vielä ajan kanssa.

Kiinassa on jo tällä hetkellä toiminut lukuisia uudelleenkoulutusleirejä, jonne viedään näitä Kiinan Tasavaltaa vastaan hangoittelevia kansalaisia (mm. kristittyjä ja muslimeja sekä uiguureja). Mutta myös EU:n alueelle ollaan suunniteltu jo tällaisia samanlaisia uudelleenkoulutusleirejä, jonne taas tulevaisuudessa olisi tarkoitus viedä EU-maiden lukuisia toisinajattelijoita. 

Eli siis voisit päästä EU:n keskitysleirille, jossa sinua yritettäisiin aivopestä uudelleen rakastamaan tätä kommunistista Eurostoliittoa uudelleen. Ottaen toki huomioon, että tässä nämä EU-tyrannit ovat murhaajia ja heille on aivan sama, vaikka he suorittaisivat vielä Euroopan unionin maiden toisinajattelijoihin kohdistuvan joukkomurhan tulevaisuudessa. Sillä nämä eliittirikolliset kun haluavat suorittaa vielä tulevaisuudessa tällaisen poliittisen puhdistuksensa.


Lähteet: https://www.iltalehti.fi/digiuutiset/201809072201185879_dx.shtml

https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005789832.html

https://www.verkkouutiset.fi/kiina-lahetti-satatuhatta-muslimia-koulutusleireille/

https://opendoors.fi/2018/02/15/kiina-100-kristittya-lahetetty-uudelleenkoulutusleirille/