http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, syyskuuta 25, 2018

Salattu totuus Perussuomalaisten hajoamisesta


Kun Perussuomalaisten puolue hajosi osiin vuoden 2017 kesäkuussa järjestetyn puoluekokouksen jälkeen, niin totuutta ei ole vieläkään kukaan oikein varsinkaan Ps. puolueen sisältä juuri kukaan tai entinen edustaja uskaltanut vielä kertoa.Kokoomukseen 2017 kesäkuussa Perussuomalaisista loikannut Veera Ruoho yritti tätä salattua asiaa kertoa jokin aika sitten, mutta hänen sanallinen anti oli suorastaan selittelyn Suomennennätys.

Tehdään nyt selväksi se, että Perussuomalaiset oli jo Timo Soinin valtakaudella CIA:lta rahoitusta saanut puolue, jolloin puolueen toiminnalle saneltiin sieltä tietyt ehdot joihin kuuluvat mm. Nato myönteisyys, USA sekä Israel myönteisyys.

Mutta koska vuonna 2017 Perussuomalaisten eduskuntaryhmän sisällä esiintyi jo voimakasta USA ja NATO-vastaista liikehdintää, niin tästä luonnollisesti Timo Soini joutui raportoimaan CIA:lle sen yhteyshenkilönä. Mutta koska hän ei lopulta saanut tätä Nato-vastaista siipeä ruotuun, niin lopulta CIA määräsi Soinin hajoittamaan puolue sen verran osiin, että saisi sieltä kuitenkin tällaisen ison tusinallisen edustajia loikkaamaan sieltä pois tulevaan Sinisten eduskuntaryhmään, jolla on edelleen miltei alle 1 prosentin nolla kannatus.

Näiden loikanneiden edustajien joukossa oli luonnollisesti puolustusministeri Jussi Niinistö, jolle jo ministerin HYVÄ VELI-verkostoissa luvattiin jo tuleva palkkiovirka. Tämän hän vielä ylimielisesti kertoi eräälle Suomalaiselle aktivistille Facebook yksityisviestinä toteamalla aiemmin tänä vuonna, kuinka hänellä on jo paikka korkeammalla oksalla valittuna, ettei enää kiinnosta miten seuraavissa vaaleissa enää käy.Jussi Halla-Aho nykyisenä Perussuomalaisten puheenjohtajana ei ole selvästikään lähtenyt tälle Soinin linjalle, että ladotaan pöytään sarja katteettomia vaalilupauksia ja kustaan kansaa silmään aina ennen vaaleja. Vaan hän on ollut selvästi maltillisempi puheenjohtaja. 

Mutta Perussuomalaisten puolueen maine ryvettyi jo Soinin aikana niin pahasti, että suurin osa näistä suomalaisista äänestäjistä muistaa jo sen miten kyseinen puolue ei ole varsinkaan maahanmuuttokysymyksissä toteuttanut juuri mitään vaalilupauksiaan. 

Joten näin ollen olisi jo vihdoin aika näiden Perussuomalaisten jäsenten sekä kannattajien syytä todeta se, ettei tämä kyseinen CIA-rahoitusta saava puolue ole mitään muuta kuin CIA:sta kontrolloitu puolue, jossa puheenjohtaja tanssii aina vain CIA:n pillin mukaan.

Eli jos haaveilette rajojen sulkemisesta ja luulette sillä naivilla ja lapsellisella mielellänne, että Perussuomalaiset sulkee ne rajat. Mutta kun totuus on, että mikään puolue Suomesta ei niitä rajoja sulje jos EU:sta ne rajat taas määrätään auki salaisella käskyllä kuten tehtiin 2015 syksyllä, jolloin tähän maahan päästettiin yli 35 000 laitonta ja pakolaista, joista vielä suurin osa olivat liikkeellä väärennetyillä passeilla tai paperittomina. 

Kyseinen porukka joita tänne silloin solutettiin EU:n Komission salaisella määräyksellä on vielä enimmäkseen mm. Irakin vankiloista vapautettuja sotarikollisia, joten on siinä varsin hädänalaista porukkaa, kun taas ne pakolaisäidit lapsineen jäivät sinne lähi-itään.Mutta tässä onkin takana tämän 20-luvulla Euroopan tulevaisuutta suunnitelleen ja piruilleen Kreivi Richard Coudenhove-Kalergin suunnitelma takana, johon kuuluu Euroopan rotujen sekoittaminen. 

Eli kun saadaan sitten tämä maahan tullut lähi-idän sotarikollisjoukko siittämään suomalaisten naisten kanssa lisää rotua ja luotua sekarotuinen suomalaisväestö, niin tällaista rotua on näiden elitistien mielestä helpompi hallita. Vaikka tässä koko asia konstekstissa itse rodusta puhuminenkin kuullostaa hyvin natsitsmilta.

Rotuoppiahan tämä Illuminatin eliitti on harjoittanut koko ikänsä ja varsinkin heidän oma lisko-verilinjansa on säilytettävä puhtaana. Joten tästä syystä mm. Euroopankin kuningashuoneet ovat naineet lukuisten toisten Eurooppalaisten kuningasperheiden jälkeläisiä jne.

Perussuomalaisiin uskominen on vain puhdas mielesi tuottama illuusio

Perussuomalaisiin tai mihin tahansa näihin muihin CIA-rahoitusta saaviin korruptoituihin puolueisiin uskominen on todellisuudessa vain sinun mielesi tuottama illuusio.

Eli jos uskot siihen satuun kuinka vain Perussuomalaiset laittavat rajat kiinni kun Halla-Aho näin lupaa ennen vaaleja.

Sinä näet sen vain silloin mielessäsi, joka on vasta pelkkä individualistinen visualisaatio. Mutta tämän manifestoituminen tähän Suomen nykyiseen hyvin korruptoituneeseen ja kommunistiseen EU-valtioon on sitten jo niin kova saavutus, että siihen tarvittaisiin jo niin kovaa suomalaisten kollektiivista uskoa, että sillä siirrettäisiin jo vuoria.

Kun tämä Illuminatin valaistuneiksi itseään kustuva salainen eliitti on salannut koko ihmiskunnalta heidän todelliset salaiset kyvyt, joihin juuri kuuluu tuo visuaalisaation ja manifestoinnin voimat.

Mikäli ihmiskunta ymmärtäisi ja tajuaisi sekä löytäisi tämän asian sisäisellä viisaudellaan, niin se muuttaisi lopulta kaiken tällä planeetalla.

Mutta syystäkös nämä vallan huipulla ylimielisesti hallitsevat maailman rikkaimmat elitistit (pankkiirit etunenässä) luottavat vielä siihen, että tämä heidän rahoittamansa propagandateollisuus (tv, elokuvat, viihdeteollisuus ja valemedia) pitävät edelleen valtaenemmistön mielet valveunessa, jolloin tämä konkreettinen vanginvartijatietoisuuden muutos ei vielä toteudu. 

Mutta sinä voit siihen myös vaikuttaa vain keskittämällä siihe oman mielesi ja siinä vaiheessa kun ymmärrät miten voimakas ase tuo mielesi on näitä pimeitä voimia vastaan, niin ymmärrät silloin tämän Illuminatin globaalin valtapelin sisällön.