http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, syyskuuta 12, 2018

Europarlamentti äänesti kohutun tekijänoikeusdirektiivin läpi - Vapaan internetin kuolema koitti


Europarlamentti järjesti tänään kohutun äänestyksen tekijänoikeusdirektiivistä (artikla 11, 13), jossa se äänestettiin läpi. 

438 edustajaa äänesti sen puolesta ja 226 sitä vastaan.

Nyt tästä eteenpäin kyseinen tekijänoikeusdirektiivi hankaloittaa mm. bloggarien työtä siinä, että esim. kuvia ei saa enää käyttää missään muodossa blogeissa, jollei omista itse niiden tekijänoikeuksia.

Muutos tuo ns. linkkiveron, joka tarkoittaa sitä, että vaikkapa jokin lehti voisi vaatia maksuja esim. Facebookilta tai Twitteriltä, jotka johtaisivat tämän lehden sivuille oleviin valokuviin.

Artikla 13 taas siirtää vastuuta palveluille käyttäjien lataamsta tekijänoikeudesta suojatusta materiaalista ja se koskee palveluita, joihin käyttäjä itse lataavat materiaalinsa (Youtube, Instagram, Facebook). Tämä johtaisi samalla internet-meemien kieltämiseen.Koko tämän pelleilyn takana on tämä sama rikollinen maailmaneliitti, joka on nähnyt vapaan internetin uhkana heidän ajamallee uudelle maailmanjärjestykselle (New World Order). Se on tämä sama uusi maailmanjärjestys, josta George H.W. Bush puhui julkisesti vuonna 1991.

Se on näiden rikollisten globalistien juoni saada aikaiseksi yksi maailman liittovaltio, jossa kaikki demokraattinen valta riisutaan ja tuodaan tilalle totalitaarinen maailmanhallinto, jossa kaikki valta siirrettäisiin näille kylmille psykopaateille.Näitä Illuminaateiksi itseään kutsuvia elitistejä on eri puolin maailmaa n. hieman yli 8500 kpl ja heidän joukkoon kuuluvat myös nämä eliitin sisäisessä hierarkiassa korkeimpaan 13-neuvostoon (13 council of 13), joka on salainen maailman rikkaimpien sukujen muodostama neuvosto.

Nämä maailman rikkaimmat suvut ovat: 1.) Rothschild, 2.) Rockefeller, 3.) Astor, 4.) Bundy, 5.) Collins, 6.) DuPont, 7.) Freeman, 8.) Kennedy, 9.) Li, 10.) Onassis,  11.) Reynolds, 12.) Van Duyn, 13.) Russell.Nämä samat rikolliset pankkisuvut ovat näiden massiivisten teknologiajättien internet-sensuurin takana. Sillä eivät nämä teknologiajätit ole tätä internet-sensuuriaan alkaneet tekemään millään itsenäisellä tavalla.

Sillä koska nämä teknologiajätit (Amazon, Google, Facebook, Twitter, Youtube, Apple, Spotify) kuuluvat pääosin näille samoille rikollisille tahoille, joten koska suurimmat rahoittajat ajavat tätä vapaan internetin kuolemaa läpi, niin siksi he tunkivat Europarlamenttiin tämän 11 ja 13 artiklan äänestyksen läpi väkisin ja lahjoivat myös monia euroedustajia tämän vuoksi.

Nyt maailmasta sekä EU-maista tuli jo paikka, jossa internet-sensuuri otti suuremman roolin kohti tulevaa totalitaristista internetttiä, jossa jopa yksittäisen sanomalehden sivuilla olevan valokuvan jälleen linkittäminen kielletään linkkiverolla.

Tällainen pelleily ei johda mihinkään hyvään, vaan se johtaa totalitaristiseen sensuuriin ja sananvapauden pois kitkemiseen.Kiinassa nämä lukuisat länsimaalaiset sosiaalisenmedian sovellukset ovat kiellettyjä. Mutta EU:n tulevassa totalitaristisessa internet-valvonnassa ne ovat myös kiellettyjä, joten tämä tietää siinä tapauksessa Facebookin, Youtuben, Googlen, Skypen, Twitterin, Instagrammin osakkeenomistajille erittäin huonoja aikoja.

Illuminatin salainen varjohallinto (Deep State) on tällä hetkellä suuressa paniikissa, koska nämä heidän rikolliset suunnitelmat ovat levinneet laajalle ja siksi he turvautuivat jo nyt julmaan internet-sensuuriin.

Amazon on alkanut nyt tuhoamaan digitaalisessa jakelussa olevia kirjoja, joiden sisältö käsittelee mm. 9/11 salaliittoteorioita. Eli digitaaliset kirjaroviot alkoivat jo.


Lähde: https://www.hs.fi/teknologia/art-2000005824483.html

https://www.bitchute.com/video/C5WiTpU5755y/