http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, syyskuuta 18, 2018

Britannian media julkaissut propagandaa Salisbury iskusta epäillystä Venäläiskaksikosta


Daily Mail on viime viikkoina levitellyt kuvia kahdesta Venäjän kansalaisesta Aleksander Petrovista ja Ruslan Boshirovista, jotka Daily Mail esittelee GRU:n agenteiksi ja Salisburyn myrkkyiskun toteuttajiksi ilman minkäänlaista näyttöä.

Venäjän hallinto taas ilmoitti, että kyseessä on vain pelkkä turistikaksikko, jotka viettivät Salisburyssa aikaa juuri niihin aikoihin, kun venäläinen kaksoisagentti Sergei Skripal ja hänen Julia tyttärensä löytyivät tajuttomana.

Tiedustelupalveluilla on monia keinoja rekrytoida uusia tekijöitä ja syntipukkeja

Tiedustelupalveluilla kuten Israelin Mossadilla sekä Yhdysvaltojen CIA:lla on pitkä historia ns. uusien kykyjen rekrytoinnissa.

Mutta näiden false-flag iskujen osalta yleensä se taktiikka mitä he käyttävät on se, että he rekrytoivat jonkun täysin näistä kuvioista tietämättömän kaksikon, jotka värvätään lavastetuiksi tekijöiksi. Mutta koska todellisuudessa tämä myrkkyiskusta syytetty kaksikko saattaa myös olla koko ajan vaikka Mossadin leivissä.

Nyt tällä hetkellä Brittilehti Sun höyrytti ilmaan toinen toistaan älyttömiä väitteitä kuinka mm. Britannian Scotland Yardilla sekä tiedustelupalvelu MI6:lla olisi valtavat määrät todisteita tämän Venäläiskaksikoon syyllisyydestä.

Samalla nyt läntinen valemedia on julkaissut lukuisia propagandauutisia tähän tapaukseen liittyen.

Nyt tämän Venäläiskaksikon kerrottiin melunneen eräänä yönä kahden tähden hotellissa ja toisen polttaneen mm. kannabista sekä toisen miehista salakuljettaneen prostituoidun huoneeseensa.Venäläiskaksikon haastattelu RT-kanavalla sai Salisbury false-flagin tilaajat raivoihin

Mutta nyt muutama vuorokausi sitten Venäläisomisteinen RT esitti tämän Venäläiskaksikon haastattelun, jossa he kertoivat olevansa vain pelkkiä turisteja, jotka olivat lomailemassa Salisburyssa tuona aikana, jolloin tämä hermomyrkkyisku tapahtui.Britannian hallinnosta raivottiin pian tuon tv-esiintymisen jälkeen kuinka tämä on loukkaus yleisön älykkyydelle.

Minkä yleisön ? 

Tällä yleisöllä valemedian omistajat tarkoittavat tietysti näitä päivittäisiä iltapäivälehtien uutistenlukijoita, joilla ei ole vielä kriittistä kykyä havannoida tietoa korkeimman älyn kautta. 

Mikä tarkoittaa sitä, että silloin tälle kohderyhmälle menee myös totuus läpi jos se esitetään sellaisenaan ja koska tässä Venäläiskaksikon RT-kanavan haastattelussa miehet puhuivat nyt totta, niin sekös sai tämän Salisburyn false-flag operaation tilaajat aina raivon partaalle asti.

Koska tämän Salisbury operaation päätarkoitus on saada keinolla millä hyvänsä pysymään Venäjää vastaan toteutetut talouspakotteet voimassa ja Venäjä ei tätä operaatiota johda, vaan sitä johtaa Britannian tiedustelupalvelu MI6. 

Vaikka rahoitus kylläkin tulee näiltä eräiltä maailman rikkaimmilta pankkisuvuilta kuten Rothschild, joilla on omat motiivinsa käydä taloussotaa Venäjän hallintoa vastaan.

Lähde: https://www.verkkouutiset.fi/venajan-agentit-juhlivat-ja-riehuivat-hotellissa-ennen-myrkkyiskua/