http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

sunnuntaina, syyskuuta 16, 2018

FBI sulki useita observatorioita mm. New Mexicossa


Yhdysvalloissa sijaitsevassa New Mexicossa suljettiin observatorio FBI:n toimesta. Kun paikallinen uutiskanava pyysi FBI:ltä perusteluita observatorioiden sulkemiseen, niin mitään syitä ei annettu.

Tämän lisäksi observatorioita suljettiin myös maailmalla ja kaikki vielä samana päivänä. Nämä suljetut observatoriot ovat tarkemmin:

Australiassa sijaitseva (Network Dome), Teneriffalla sijaitseva (BRT teleskooppi), Hawajilla sijaitseva (Mauna Kea Observatorion), Pennsylvaniassa sijaitseva (JAT Observatorio).Ilmeisesti näistä observatorioista ollaan nähty liikaa ufoja, jolloin FBI:n on täytynyt tulla väliin ja estää näiden observatorioiden toiminta.Yksi näistä observatorioista onnistui tallentamaan tällaisen tunnistamattoman lentävän kohteen/aluksen.Joka tapauksessa Yhdysvaltojen hallinnon ufo-salailu jatkuu ja kaikista suurin salailu kohdistuu edelleen humanoideihin.

USA:n hallitus ja Deep State ei uskalla kertoa, että näitä avaruusrotuja on olemassa, jolloin murentuisi koko nykyisen uskonnon arvomaailman siitä, että ihminen olisi edelleen vain maailmankaikkeuden napa.

Joitain vuosia sitten edesmennyt kirjailija ja lääkäri Rauni-Leena Luukanen-Kilde mainitsi aina sen, että miten tällainen ufo-paljastus romuttaisi samalla kaikkien uskontojen dogmat ja ihmiskunnan ego särkyisi, kun kuulisimmekin ettemme ole yksin maailmankaikkeudessa.


Lähteet: https://www.popularmechanics.com/space/telescopes/a23107258/fbi-new-mexico-observatory/

https://www.disclose.tv/massive-armada-of-ufos-emerging-out-of-a-giant-spiral-near-the-sun-346338

https://ufosightingshotspot.blogspot.com/2018/09/6-more-solar-observatories-closed-and.html

http://ufosightingshotspot.blogspot.com/2018/09/whats-going-on-national-solar.html

https://www.youtube.com/watch?v=U8bM2iBm4nI

https://www.youtube.com/watch?v=dnDJZobWJGk