http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, syyskuuta 18, 2018

MH17 lennon pudottaneen ohjuksen omisti Ukrainan armeija


Vuonna 2014 Ukrainassa alas ohjuksella ammuttu Malesian airlinesin lento ammuttiin mediassa väitettyjen tietojen mukaan alas BUK-ohjuksella, josta syytettiin Venäjää.


No nyt Venäjän hallinto julkisti turmapaikalta löytyneen ohjuksen sarjanumeron, joka paljastaa sen että kyseessä on vuonna 1986 valmistettu ohjus, joka kuului Neuvostoliittoaikaisen Ukrainan armeijalle/ilmavoimille. Kyseisen ohjuksen toimitustiedotkin löytyivät vielä Venäjältä.George Soros toimi koko MH17 lennon pudottamisen ajan Kiovan ilmavoimien rahoittajana sekä salaisena takuumiehenä

Tämä asia on kuitenkin sellainen josta ei lännen valemedia ole suostunut kertomaan sanallakaan sitä, että kuinka suursijoittaja George Soros oli yksinomaan näitä MH17 lennon alasampumisen varmistavia tekijöitä päärahoittajana.

Ei muuten tällä rosvolla olisi ollut motiivia perustaa pian MH17 lennon alasampumisen jälkeisen Venäjä pakotteiden lomassa tätä kansainvälistä Bellingcat-ryhmää, jonka tarkoituksena oli vain tuottaa peitejärjestö tutkimaan tätä turmaa.

Sillä tämä koko Malesialaiskoneen alasampuminen oli osa tämän Deep State eliitin järjestämää Ukrainan hallinnon vallankaappausta.

Ensin CIA:n avustuksella he saivat järjestettyä maassa lavastetun vallankaappauksen tuomalla 2014 vuoden helmikuussa Kiovan keskustaan Maidanin aukiolle Puolalaisen Nato-kenraalin kouluttamia tarkka-ampujia, joiden tehtäväksi annettiin ampua mielenosoittajia.

Sitten näistä tarkka-ampujista kerrottiin, että ne olivat Ukrainan presidentti Janukovitsin käskyttämiä tarkka-ampujia.Operaatio oli kutakuinkin samanlainen, joka myös toteutettiin vuonna 1989 Romaniassa Nicolae Ceausescun syrjäyttämiseen, paitsi vaan Viktor Janukovits ehti paeta maasta ennen mahdollisen teloituskomppanian eteen joutumista.

Ceausescun kohdalla hänet eliminoitiin kuulemma sen vuoksi, että hän ei suostunut enää ottamaan Romaniaan lisää valtionvelkaa ja tämä suututti lopulta nämä Wall Streetin sijoituspankkien omistajat niin paljon, että he tilasivat CIA:lta Romaniaan verisen vallankumouksen.   

USA:n tiedustelupalvelu CIA onnistui lavastamaan sitten Romaniaan Maidanin aukion kaltaisen verilöylyn Timisoarassa, jossa ammuttiin kuoliaaksi n. sata ihmistä ja vaikka tämän verilöylyn suoritti CIA, niin siitä kuitenkin syytettiin Nicolae Ceausescua sekä hänen puolisoaan Elena Ceausescua. 

Heistä siis tehtiin käytännössä hirviöitä läntisen valemedian silmissä ja tämähän meni läpi kuin väärä raha varsinkin kun tuolloin ei vielä ollut internettiä olemassa, jotta tavalliset pulliaiset olisivat voineet mahdollisesti tutkia näitä juttuja riippumattomasti ilman valemedian valheita. 

No Ceausescut eivät ehtineet poistua maasta, vaan heidät vietiin lopulta teloituskompanjan eteen ja teloitettiin kalashnikovien sarjatulella näiden rikollisen pankkiirien salaisesta määräyksestä.Ukrainassa tuolloin 2014 keväällä tämä CIA:n järjestämän vallankaappauksen tilanne johti kanssa siihen, että presidentti Janukovits joutui lähtemään maan pakoon ja tässä vaiheessa jo suklaakeisari Petro Poroshenko olisi sopinut näiden samojen vallankaapanneiden roistojen kanssa, että hänelle tultaisiin antamaan tulevan Ukrainan nukkehallinnon presidentinvirka.

Poroshenko joutui jopa itse kuulusteluihin liittyen epäiltynä Maidanin aukion tapahtumiin muutama vuosi sitten.

Mitenkä tämä Sorosin rahoittama MH17-lennon peitetutkimusryhmä vastaa uusiin todisteisiin ? 

Nyt kun Venäjän hallinto löi pöytään sellaisen sarjan todisteet, niin tulevilla viikoilla tulemme tod. näkemään jälleen kuinka tämä Sorosin johtama Bellingcat-peitetutkimusryhmä tulee esittämään läntiseen valemediaan taas näitä vanhoja valheita siitä, että tämä BUK-ohjus kuuluikin Venäjälle eikä Ukrainan ilmavoimille. 

Vaikka ohjuksen sarjanumero sen paljastaa, että valmistettu vuonna 1986 ja toimitettu tämän jälkeen Ukrainan sosialistiseen neuvostotasavaltaan (SNT).

Kaiken tarkoituksena oli vain saada väkisin talouspakotteet Venäjälle ja niitä tehostamaan tilattiin tämän Malesialaiskoneen alasampuminen, joka tilattiin Ukrainan ilmavoimilta. 

Mutta tästä piti kuitenkin syyttää välittömästi läntisessä valemediassa Venäjää toistuvasti.

Nythän Englannissa Salisburyssä toteutettiin keväällä myrkkyisku, josta syytettiin taas heti Venäjää ilman minkäänlaista näyttöä.

Ne kun olivat käytännössä nämä samat pankkiiririkolliset jälleen asialla, että saisivat pidennettyä Venäjää vastaan tehtailtuja talouspakotteita.

Mikä on saanut Wall Streetin sijoituspankit sotajalalle Venäjää vastaan ? 


Tämä on myös hyvin mielenkiintoinen aihe jos tätä vaan jaksaa tutkia enemmän, että mikä on saanut nämä Wall Streetin sijoituspankit sotajalalle Venäjää vastaan ? 

Eräs pitkään sijoitusalalla yksityisenä konsulttina työskennellyt Martin Armstrong kertoi tässä YLE:n TV1:ltä muutama vuosi sitten tulleessa dokumenttielokuvassa sen, että kuinka Venäjä olisi jo 90-luvun lopussa painanut rahaa ns. omin päin ja aina tällainen valtionkonttorin seläntakana tapahtuva rahanluonti ei koskaan ole mikään ilouutinen tämän globaalin raha ja pankkijärjestelmän luojille, jotka tuolla velkaan perustuvalla valtioille lainaamisella ohjaavat tätä globaalia valtapeliä.

Venäjän suhteen näillä rosvoilla oli jo 2000 vuoden presidentinvaaleihin oma nukke-ehdokas Boris Berezovski, joka oli näiden kasaarijuutalaisten pankkiirien hyvä kaveri.

Hänestä suunniteltiin tuolloin Jeltsinin tilalle nukkepresidenttiä Venäjälle, jotta tämä voisi mahdollistaa valtion kassasta ryöstön näille Wall Streetin rikollisille sijoituspankeille. Mutta suunnitelma kuitenkin meni pieleen, koska Venäjän hallinto sai selville sen miten Boris Jeltsin (aikaisempi presidentti) syrjäytettiinkin kiristyksellä vallasta.

Hänet ensin huijattiin ottamaan Duuman remonttia varten hyvin suuri laina, joka sitten maksettiin Venäjälle Bank of New York nimisen rahanpesupankin kautta.Tämän jälkeen sitten tämän vallankaappauksen pääarkitehti pankkiiri Edmond J. Safra (kuvassa) soitti Jeltsinille ja sanoi, että jos et sitten seuraavaksi eroa vallasta, niin me järjestämme teille syytteet rahanpesusta.

Mutta samalla myös Jeltsinille tehtiin selväksi, että jos hän ei laulaisi tästä vallankaappauksen suunnitelmasta mitään, niin hänelle ei kävisi silloin mitään.

No mitenkäs siinä sitten kävi, kun Jeltsin muutama kuukausi tuon jälkeen ilmoitti erostaan joulukuun lopussa 1999.

Mutta lopulta Berezovskista eivät nämä Wall Streetin pankkirikolliset onnistuneetkaan tekemään Venäjälle nukkepresidenttiä, koska Vladimir Vladimirovits Putin valittiin sinne seuraavaksi presidentiksi.

Safra joutui pakenemaan lopulta Monacoon, jossa kuoli tulipalossa samana vuonna 3. joulukuuta 1999.

Tästähän myös alkoi laulamaan Putiniin kohdistettu viha-propaganda valemediassa, joka on jatkunut tähän päivään saakka.

Se vain heijastaa tämän rikollisen pankkieliitin vihaa Venäjän valtiovaltaa kohtaan siitä, että tuon maan rahat ja uraani on vieläkin ryöstämättä pois.

Uraani on sen vuoksi näille Deep Staten konnille hyvin tärkeä aine, että siitä saa valmistettua ydinpommeja ja jos kerta yhden valmistetun ydinpommin käyttöaika on vain se 6 vuotta, niin miettikää nyt että miksiköhän siitä uraanista alkaa jo olemaan niin huutava pula maailmalla ?  

Lähteet: https://www.rt.com/news/438596-mh17-downing-russian-briefing/

https://dnipress.com/fi/posts/petro-poroshenkon-murheet/

https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000005614648.html

https://en.wikipedia.org/wiki/Edmond_Safra